Hogyan jeleníti meg az ásványgyűjteményt?

Az -es megjelenítési ásványi anyagok leginkább ideális útja egy jól megvilágított üvegbraktárban vagy olyan szekrényben, ahol az Minerals szépsége megjeleníthető. A megszakítások magas költsége miatt sok gyűjtő tartja a példányaikat kevésbé költséges fiókokban.Ebben a tekintetben, hogyan jeleníti meg az ásványi példányokat?

Mint a filmsztárok, az ásványi példányok a -nek a legjobbnak tűnnek, ha egy bizonyos szögből néznek. Vizsgálja meg az egyes darabokat, hogy megtalálja az optimális nézetpontot, majd rendezze azt az állványon, így az megjeleníti a oldalt. Az kijelző állványok lehetővé teszik, hogy mindegyik minta -t kikapcsolja és dőltesse, így a legjobb kijelző oldalát és szögét mutatja.

Hasonlóképpen, hogyan szervez egy ásványi gyűjteményt? 2. rész A sziklák szervezése

 1. Szervezés típus szerint. A sziklák három fő típusa finom, üledékes és metamorf.
 2. szín szerint szervez. Szivárványrendbe helyezheti őket, vagy színes cölöpökön.
 3. helyet szervez. Lehet, hogy egyes területekről bizonyos területeket gyűjtöttél össze, és együtt akarod tartani őket.

Ebben a tekintetben hogyan jeleníti meg a rock gyűjteményt?

A vázzal rendelkező árnyék doboz Kiváló módot tesz az kijelzőjére, hogy Rock Collection a falon. Hanging Wall Display tokok és az árnyék doboz keretek ajtókkal egy másik jó lehetőség, hogy felfedezzék, ha szép módot keres az -es megjelenítéshez gyűjteménye a falon.

Mi az ásványi példányok?

Minerals azok a bázisanyag, amely szintén sziklákat alkot, minden szikla egy ásványi vagy Mineralals -ből áll. Honlapunkon belül számos Minerals , drágakövek, ércek, kristályok széles választékát kínálja. Minden kényelmesen elrendezett kategóriákba, hogy segítsen böngészni a könnyebben. ásványi példányok .

Hogyan tárolja a kristályokat?

WRAP törékeny kristályok egy selyem sálban vagy szövetpapírba -re Tartsa a biztonságban. Ha bármilyen kristályok , hogy könnyen semmiből, mint a fluorit, opál, kalcit, hematit, vagy ametiszt, csomagolja minden kő egy darab papírzsebkendőt, légbuborékos vagy selyem, mielőtt beteszed a tasakban.

Mit csinálsz szép sziklákkal?

 • Stone gyertyatartók. Ezek a kő gyertyatartók gyönyörűek és olyan könnyűek lennének.
 • óceán kőfürdő szőnyeg. Vegyünk egy gumi szőnyeget, adjunk hozzá néhány folyami sziklát vagy köveket, és voila!
 • DIY kavicsfélék. Milyen imádnivaló ezek a fogasok?
 • Stone Photo Transfers.
 • kertjelzők.
 • kőszobrászat.
 • kőfeltételek.
 • River Stone Planter.

Hogyan jelenik meg a strand kövek?

Gyűjtők találtak számos kreatív módon kijelző a kőzetek: üveg alá asztallapok, vezetékes csomagolva eső láncok, varrt faliszőnyegek, és biztosítani, hogy a különböző hátlapok, köztük kandalló körül. A természetes kavicsos és faragott kőzeteket a világ minden táján játékrészként használják.

Hogyan jelenik meg a sziklákat egy jarban?

Egy másik nagyszerű ötlet, hogy töltse fel a vázát félig vagy? Az út a kedvenc Rocks , majd egyszerűen fészkel egy gyertyát az Rocks tetején. Tipp: Próbálja kitölteni az Jar -t? az Rocks -vel. Majd majdnem töltse ki az Jar -t vízzel. Ezután úszjon egyetlen tea gyertyát a vízen!

Hogyan jelenik meg a festett sziklákat?


Az kijelző festett sziklák segítségével fából készült Display easels, lemezállvány vagy DIY állvány a drapéria csúszásgátló horgokból készült. Találtam ezeket a fa furnér összecsukott üvegeket a hobby lobbynál, és szépen és vonzóan tartják az festett sziklák súlyát.

milyen sziklák nem tudnak áthaladni?

sziklák, amelyek nem hagyják, hogy a víz áthaladjon rájuk, " áthatolhatatlan " -nek nevezik, mint az Mudstone és Granit . Az Aquifer általában Sandstone vagy mészkő -ből készül.

hogyan címkézik a sziklákat?

változatként, tegyen egy pont fehér festéket az Rock -re. Írja be a számot egy önálló címke -re, és ragaszkodjon az Rock -re. Írja be az Rock számát állandó, finomponttal, érezte csúcsjelzővel (mint egy mosó marker). Írja be a számot egy darab maszkolószalagra, és ragaszkodjon az Rock -hez.

mi a szikla minta?

Rocks természetesen két vagy több ásványi anyag kombinációi.Az Rocks & MDash három széles kategóriája van, Igneous, metamorf és üledékes. Ha az Példa egy Rock , akkor azonosítani kell azokat az egyéni ásványi anyagokat, amelyek az alábbi ásványi azonosítási útmutatót követik.