Hogyan befejezni fa technikák?

Wood Befejező technikák : Hand-Sand Curves
Sand íves felületek & mdash; és más területeken az elektromos csiszoló nem éri & mdash; kézzel. Treat minden területen egyformán ugyanazt a progresszió csiszolópapírral kukoricadara egyaránt kézi és gépi csiszolás. Start 80-as szemcseméretű homok el a foltokat, majd 120-as, és végül 180-as.Akkor mik a különböző típusú fa felületek?

 • Dye. Színezékek illeszkedik a meglévő színes vagy ez is megváltozik a színe a felületre.
 • Oil befejezi. Olaj fafelületekkel megjelenésének javítására bútorozatlan fa.
 • lakk. Lakkok alkotják az olaj, oldószerek, és a gyanták.
 • Shellac.
 • Folt.
 • lakkok.
 • víz alapú bevonatok.
 • francia lengyel.

is tudjuk, hogy mi a legjobb a természetes fa kivitelben? fafelületekkel: Több Natural Solutions

 • Tungolaj. A Tung Olaj a tungfa vetőmagjából vagy anyájából származik.
 • méhviasz. A méhviaszt évek óta fából készült védőként használták.
 • szója viasz. A szója viasz ugyanolyan módon használható, mint a méhviasz.
 • lenmagolaj.
 • Shellac.
 • dióolaj.
 • jojoba olaj.
 • Napraforgóolaj.

Ami ezt, mit befejező technikák?

Surface befejező . Befejező folyamatokat alkalmazhatunk: megjelenésének javítása, adhéziót vagy nedvesíthetőség, forraszthatóság, korrózióállóság, rontani ellenállás, a kémiai ellenállás, kopásállóság, keménység, módosítsa elektromos vezetőképesség, távolítsa el a sorját és egyéb felületi hibák, és ellenőrzik a felületi súrlódást.

Mi a legjobb olaj befejezni a fa?

5 A legjobb olajfedelek a fa bútorokhoz

 • lenmagolaj. Lenmagolaj, vagy más néven lenmagolaj, az egyik legnépszerűbb fafelületekkel a világon.
 • Tung Oil. Tung olaj egy növényi alapú olaj használható fa kivitelben.
 • Mineral Oil. Az ásványolaj széles körben használt kifejezés egy tiszta, szagtalan olaj leírására.
 • dióolaj.
 • dán Oil.

Mi a legjobb világos kabátot fa?

A leggyakoribb típusok lakkozás, sellak, poliuretán, lakk és viasz. Általában kefével alkalmazzák. A lakkok nagyon tartósak, de lassan száradnak, így érzékenyek a porra és a szennyeződésre. Sellak egy gyorsan száradó természetes gyanta, amely szükséges lehet hígítani alkalmazása előtt.

hogyan van időjárásálló fa?

Három svédasztalos mód van arra, hogy az elkövetkező évek óta vízálló legyen.
 1. Használjon lenmag vagy tungolajat, hogy hozzon létre egy gyönyörű és védő kézzel dörzsölt felületet.
 2. tömíti a fát poliuretán, lakk vagy lakk bevonásával.
 3. Befejezés és vízálló fa egyidejűleg egy folt tömítőanyag kombinációval.

Hogyan kap egy fényes felületű fa?

 1. Sand a csupasz fa szükséges simítsa, és távolítsa el a régi bevonatot.
 2. Töltsük a gabona olaj-vagy víz-alapú fa gabona töltőanyag.
 3. Spray egy réteg lakkot.
 4. Apply még egy réteg lakk.
 5. Hagyjuk a kence vagy lakk száradni egy napig, aztán szintű homok 400-as csiszolópapírral eltávolítani ütésektől és hiányosságai.

Milyen lezárul?

bevonatok . Felületek használnak a végső része az építési vagy gyártási folyamatok, alkotó a végső elem felületén. Ezek védik az elem akkor kivitelben ütés, víz, fagy, korrózió, kopás, és így tovább, és / vagy lehet dekoratív.

lesz a lenmagolaj-leállítási fa a repedésből?


Ez az a mód, hogy megakadályozzák az Cracking -et, ha zöld Wood -vel szeretne dolgozni, de elég sok az fa típusától és a környezetetől függően. lenmagolaj kissé lélegző Az darab a végül megszárad. Az fa nem fog felszívni, amennyire csak száraz lenne.

Mi a legjobb kivitelben egy asztali?

Lakk és az olaj-alapú poli befejezi a leginkább tartós. Tung olaj és a lenolaj viszonylag tartósak. Általában ez legjobb , hogy távol marad a sellak. Lakk lehet kemény, de általában, hogy a sárga szín az idő múlásával.

Tud pecsét fa olívaolajjal?

Olívaolaj kezelés fog nem károsítja a fa , hogy akarat takarmány és táplálják a fa és kihozza ez természetes fényét.de akkor érdemes korlátozni a használatát az olaj , mint, mint a viasz vagy lakk tudják hogy a felület nehezen festék vagy lakk a jövőben lesz finom használni minden évben vagy úgy.

Mi a legjobb fa befejezése?

az összes párolgási felület, lakk (nitrocellulóz és akril, víz- és oldószer alapú) a legjobb tartósság szempontjából. olaj -benzárt poliuretán a legtartósabb felület, amelyet kézzel lehet alkalmazni, és katalizált lakk és lakk a leginkább tartós permetezett bevonatok.

rendben van, hogy elhagyja a fát?

A fa befejezetlen valójában tökéletesen elfogadható opció lehet a ház magas páratartalmában, például konyhák és fürdőszobákban.

jobb, ha olaj vagy viaszfa?


Néhány vásárló használja az viasz -t a padlón, de szem előtt tartja, hogy több karbantartásra van szüksége. Faolajat : felajánlása tartósság, mint egy viasz lengyel, Wood olajok könnyű munka, nagyon könnyen orvosolható (homok le karcolások majd ismételje), de mégis van lassabb száradási időt.

Mi a befejezés nem fog sötétedni?

Vízalapú befejezések, amelyek akrilcs , a színnek nincs színe, és nem sötétednek, mint kora. Jól dolgoznak könnyebb erdőkben, mint például a juhar, a nyírfa vagy a fenyő. Ha sötétebb fa, például dió, mahagóni vagy cseresznye, akkor az egyik másik befejezés, mint például az Shellac vagy Lacquer jobb.

Mi a legjobb befejezése a fenyőfa számára?

poliuretán és epoxi termékek, gél foltok, olaj alapú vagy latex festékek és tiszta fedőbevonattal, mint például lakk vagy sellak a legjobb befejező termékek fenyőfa.

Milyen olajat használ a fa vágódeszkákhoz?

olaj Egy fa vágódeszka
olajozáshoz A fa vágódeszka a legjobb, ha szagot és íztelen olajat használ. A mandula vagy a szőlő olaj jó választás. (Megjegyzés: A mandulaolaj nem ajánlott, ha van egy anya allergia) Fehér ásványi olaj is alkalmas, de ajánljuk a használatát vágódeszkát olaj.

mi a természetes befejezés?

A natúr utal befejezi , amelyek védik és a tömítés fa használata nélkül foltok vagy színezékek. Sok természetes felület hozhat ki a színváltozatot egy darab fa. Az természetes -ek olajokból készülhetnek, mint például a Tung Oil, a Mink Oil, a lenmagolaj vagy ásványolaj.

használhat kókuszolajat a fa tömítéshez?


Kókuszolaj hidratálja az Wood -et, és kihozza természetes színekét. Homdok az asztalon, mossa le szappanos vízzel, hagyja, hogy száraz legyen, majd A tiszta, száraz rongyot használja az kókuszolaj dörzsöléséhez. Hagyja 15 percig, majd puha, száraz ruhát mozgatva széles körben mozgatva.

Mi a legnehezebb fa?

nedvesség hatására szilárduló uretán tartják az egyik legnehezebb befejezi áll rendelkezésre, hanem az egyik legnagyobb VOC.

hogyan tudja megmondani, hogy a fa befejeződött-e?

Az azonosítja a -et Ez az Finish típus egy egyszerű karcolásvizsgálatot végez. Az Wood kicsi vagy könnyen elrejtett területén, és megpróbálja megkarcolni az Bill kis részét. Ha azt észleli, hogy a célba jön fel a kis pehely, mint foltok, akkor tudni van egy lakk vagy sellak típusú kivitelben .