Hogyan kapsz apostille-t?

Az Apostille online vagy személyesen kérheti, és át kell mennie a megfelelő csatornákon, az állami iránymutatásokonként, annak érdekében, hogy elérje a megfelelő osztályt, és kérje az Apostille -t. A legtöbb kérést az államtitkáron keresztül kell irányítani.Tudja meg, hogy mit jelent egy dokumentum apostille?

Apostille egyszerűen az államtitkár által kiadott speciális tanúsítvány neve. Az Apostille az eredeti dokumentumhoz van csatlakoztatva, hogy ellenőrizze, hogy törvényes és hiteles legyen, ezért elfogadják az egyik másik országban, akik a Hágai ​​ Apostille egyezmény tagjai.

Ismerje meg, mit néz ki egy apostille dokumentum? Az Apostille (tanúsítvány) egy négyzet alakú, körülbelül 9 cm hosszú, általában az egyoldalas Public dokumentum hátoldalára van bélyegezve. Számozott területekre formázott, hogy a befogadó ország által a kibocsátó ország hivatalos nyelveitől függetlenül a hitelesített adatok engedélyezhessék.

Ilyen módon, hogyan használhatok egy dokumentumot az USA-ban?

Az Apostille beszerzéséhez a következő információkat kell elküldeni: Az eredeti közjegyzői dokumentum hitelesített vagy hitelesített másolatot kell hitelesíteni, amely az eredeti tanúsítványt tartalmazza. A díj 15,00 USD / dokumentum ( dokumentum lehet több oldal).

Hol lehet az Apostille születési anyakönyvi kivonat?

Az Apostille születési anyakönyvi kivonat lesz a Mea, Govt. India New Delhi után az Indiában az illetékes kormány által elismert hatóság igazolása után. Az illetékes hatóság lehet a regionális igazolási központ (RAC), az általános közigazgatási osztály (GAD), a hazai osztály stb.

Mi az apostille?

Apostille hitelesíti a pecsétek és aláírások tisztviselők nyilvános dokumentumok, például születési anyakönyvi kivonat, bírósági határozat, vagy más által kiállított hatósági úgy, hogy fel lehet ismerni a külföldi országok, amelyek tagjai az 1961-es hágai Egyezményes Szerződés.

Mi az Apostille angolul?

Jogi Meghatározás Apostille
1 Archaic: marginális jegyzet. 2: a használt dokumentum a nemzetközi jog, hogy adják ki a kormány által megfelelően a Hágai ​​Egyezmény és tanúsítja, hogy egy másik dokumentumot írtak alá a közjegyző.

Mi a különbség a közjegyző és apostolos között?

Az különbség az Apostille és notarizáció között :
notarizált dokumentum a dokumentum másolata, amely hitelesített. Az Apostille a dokumentumhoz a hitelesítés, egy speciálisan kinevezett kormányzati tisztviselő. Az Apostille nemzetközileg elfogadott a hágai egyezmény alatt.

Mennyibe kerül az apostille-nek?

Az költség az Apostille beszerzéséhez az első dokumentumhoz 195,00 dollár, és minden további dokumentum 95,00 dollár. Ha hat vagy több dokumentum van, az költség az Apostille -hez 75,00 dollárra csökken. Kérjük, hívjon vagy lépjen kapcsolatba velünk egy azonnali árajánlatért.

Mi az Apostille bélyegének jelentése?


Az Apostille bélyegző egy hosszú, formanyomtatvány, amelyet az államtitkár által kibocsátott és csatolt, amely hitelesítette a dokumentumot, aki aláírta a dokumentumot. Szintén van egy maroknyi állam, akiknek időbeli korlátozása van a dokumentumokon.

Mi az Apostille feldolgozása?

Az Apostille egy olyan hitelesítés formája, amely ellenőrzi a dokumentumot az eredeti példánya. Ha a dokumentumokat bizonyos külföldi országoknak nyújtja be (amelyek az 1961-es hágai egyezmény részét képezik), akkor az apostillált -nek kell lennie.

Apostille egy dokumentumot egy másik országból?

Apostille az dokumentum hitelesítése az Egyesült Államokon kívüli használatra. Ha az Country , ahol az -es dokumentumot -nek kell használni, akkor a Hágai ​​Egyezmény tagja a Hágai ​​Egyezménynek, hogy ezt a folyamatot alkalmazzák, akkor az dokumentumot a -nek az Apostille tanúsítja az State A kibocsátó állam .

-nak le kell fordítani egy apostille-t?

A egy apostille-t tartalmazó dokumentumot le kell fordítani a -re? Igen.Javasoljuk, hogy a hivatalos Apostillált dokumentum hitelesített fordítását, valamint az Apostille tanúsítvány hitelesített fordítását kapja meg a hivatalos dokumentumhoz csatolt Apostille tanúsítvánnyal.

az apostille ugyanaz, mint az igazolás?

-ás Apostille egyfajta igazolási amelyben tanúsítványokat legalizálták a megfelelő formában, hogy elfogadható minden országban, amelyek kapcsolódnak a Hágai ​​Egyezmény. Alapvetően az Apostille egy globális igazolási , amely közel 92 országban elfogadható, és a nyugati világ nagy része elismeri az Apostille -t.

Milyen országokra van szüksége apostille?


Hágai ​​Apostille Országlista
 • Albánia.
 • Andorra.
 • Antigua és Barbuda.
 • Argentína.
 • Örményország.
 • Ausztrália.
 • Ausztria.
 • Azerbajdzsán.

Hogyan kapok egy apostille bélyeget a születési anyakönyvi kivonaton?

Hogyan juthat el Apostille bélyegzőt a születési anyakönyvi kivonat
 1. Az eredeti jegyzett és / vagy hitelesített dokumentum (ok).
 2. A borító levél, amely az országot, amelyben a dokumentumot használják.
 3. Ellenőrizze vagy pénzmegrendelését az Apostille 20 dolláros hitelesítési díjától.
 4. önállóan címzett boríték a visszatérő levélhez.

kaphatok egy apostille az amerikai nagykövetségen?

Ne feledje, egy U.S. Embassy vagy U.S. Konzulátus nem ad ki az Apostilles -t. Az Apostille-t a -t az U.S. állami és ndash osztályon keresztül kell kiadni; Hivatal hitelesítési Washington, DC Miután hitelesített, akkor lehet mail ezekben eredeti dokumentumokat a Washington DC apostille irodai ezért kaphatnak az Apostille .

Mennyi ideig tart az Apostille-t az Egyesült Államok Állami Minisztériumából?

Ha van határidő, akkor nincs ellen, nincs rohanás vagy gyorsított folyamat az állami részleggel . Technikailag 12 munkanappal rendelkezik a hitelesítés befejezéséhez, ha az megkapja a kérését.

hol lehet hitelesíteni a dokumentumot?

A következő dokumentumok hitelesíthetők a műholdas irodákban:
 • NBI clearance.
 • rendőrség.
 • barangay tanúsítás polgármester tanúsításával.
 • NSO kiadott dokumentumokat a biztonsági papírban, beleértve a Cenomar-t.
 • Affictits a foglalkoztatás, a tréningek / szemináriumok.
 • Keresztelés / Megerősítés a regionális tárgyalási bírósággal (RTC) tanúsítással.

Szükségem van egy apostille bélyegre?


Az Apostille egy hivatalos tanúsítvány, amely megfelel az állami és másolt dokumentumok (országokban), amelyek elfogadják az Apostille bélyegző -et. Miután a dokumentum egy Apostille tanúsítványt szerzett, ezek a dokumentumok jogosultak a használatra, és ezeket az állapotokat elfogadják anélkül, hogy további legalizálnánk.

Hogyan apostille az Egyesült Királyságban?

A dokumentumok beszerzéséhez a
 1. az Egyesült Királyság által közjegyző által közzétett vonatkozó dokumentumok beszerzése.
 2. Dokumentumok küldése az FCO-nak a tanúsításhoz.
 3. Az FCO ellenőrzi a közvélemény pecsétjét, hogy ellenőrizze, hogy azokat elismerik-e és jóváhagyják-e a gyakorlatba.

Mennyi ideig tart az Apostille UK-hoz?

A legtöbb Apostillák mindössze 1-2 nap alatt kibocsátották. Ha az dokumentációt az -nek aláírta az A BUK Sonicitor vagy közjegyzői nyilvános IT jelentése a -nek az bejelentésére az -nek az dokumentum ellenőrzésére van szükség, a dokumentumot a dokumentumok feldolgozásának megakadályozásához igazolják.