Mi növény zóna Juneau Alaszka?

Juneau , alaszkai a USDA terep zónák 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 6b, 7a és 7b.Erről a mi éghajlati zónában Fairbanks Alaszka?

éghajlat Fairbanks , AK Fairbanks tapasztal kontinentális szubarktikus típusú éghajlati (K & ouml; ppen éghajlat besorolás DFC) enyhe nyarak és jeges tél. Fairbanks , a legnagyobb város belülről Alaska , abban rejlik, hogy a Tanana völgy torkolatánál Chena és Tanana folyók Közép Alaska .

Másodszor, mi az én növekvő terület? Ha egy Hardiness Zone -t lát egy kertészeti katalógusban vagy a növényi leírásban, akkor valószínű, hogy erre az USDA térképre utal. Az USDA Hardiness Zone megtalálásához írja be az irányítószámot, vagy használja az alábbi térképet. Kattintson ide az Hardiness Térképekről. Keresse meg az zónáját segítségével az alábbi térképen, vagy írja be az irányítószámot.

Sőt, mi ültető zóna Alaszka?

alapján az 1990-es USDA terep Zone térkép, interaktív változata kiterjed az állam Alaszka ami mozog USDA Zone 1b USDA Zone 7b.

Fairbanks a sivatagban?

Fairbanks , Alaszka egy sivatagi . Havazások kevés és messze között a belügyminiszter.

Mi a leghidegebb város Alaszkában?

Fairbanks

Milyen hideg ez Fairbanks Alaska kapni?

néhány a legforróbb és leghidegebb hőmérséklet Alaszka körül fordulnak elő a terület közelében Fairbanks. A nyarak lehet hőmérséklete eléri a 90-es évek & deg; F (közel 34 & ° C), míg télen, a hőmérséklet alá esik és mínusz; 50 & deg; F (& mínusz; 45,6 & ° C), és ritka esetekben, alább & mínusz; 60 & deg; F (& mínusz; 51,1 & ° C).

Tud vezetni Fairbanks?

Driving Alaszka egy hosszú túra. Vannak 3000 mérföld között Los Angeles és a határ Alaska . Több mint 4000, ha lőni Fairbanks vagy Anchorage (és lesz legyen & ndash; Nem sok értelme üti a határon, majd visszatér).

Mi a leghidegebb város Oroszországban?

Ojmjakon

Mi Fairbanks híres?


Körülbelül Fairbanks
Fairbanks terület ad otthont a több mint 100.000 kiadós lelkek, hogy ez a régió második legnagyobb lakott terület Alaszkában. A város területén egyetem, egy katonai bázis és egy Air Force Base, és ismert kutya mushing, az északi fény és a szélsőséges fény, sötét, meleg és hideg.

Vannak hegyek Fairbanks Alaszka?

A Hayes Range egy része a Alaska tartomány Denali és Délkelet Fairbanks , Alaska az Egyesült Államokban. Az hegyek található a keleti Denali Nemzeti Park és nyugatra található a Delta hegység , ahonnan vannak elválasztva a Delta folyó.

Mi megye Fairbanks Alaszka?

Fairbanks North Star

Mi a növekvő terület Kaliforniában?

A terep zónák Kaliforniában tartalmazzák az 5., 6., 7., 8., 9. és 10. Ahhoz, hogy megtalálja az ültetési terület az California , hogy élsz, egyszerűen megtalálják a terület a térkép felett, hogy élsz, és egyezik a színét a területen , térkép legenda , jobbra.

Mi éghajlati zónában Anchorage Alaszka?

rögzítésére, alaszkai USDA terep zónák 3b, 4a, 4b, 5a, 5b, 6a, 6b és 7a.

Milyen éghajlati zóna Kalifornia?


Climate Zónák California . Az California teljes egészében a szubtrópusi éghajlati övezeten belül esik, amely az átmeneti zóna a Hot Tropical éghajlati zóna között a déli és a mérsékelt éghajlati övezet az északi részre, amely a négy teljesen más Évszakok.

Mi zóna PA?

Pennsylvania zónák közé 5a, 5b, 6a, 6b, 7a és egy nagyon kis része a 7b. Ha van egy nehéz idő megállapítását a helyzetét a fenti térképen, akkor látogasson el a USDA oldalt, ahol lehet adja meg az irányítószámot, hogy megtudja, pontosan melyik zóna vannak.

Mikor kell elkezdeni a kertemet beltérben?

, hogy mikor kezdje Seeds bent
Mint egy általános szabály, a legtöbb éves zöldséget kell vetni zárt körülbelül hat héttel az utolsó fagy a területen. Lásd a helyi fagy dátumokat. Ne indítsa el a magokat túl korai, különösen paradicsommal. Várjon hat hétig az előtt a utolsó fagy dátuma indítás paradicsommag.

milyen zónát a Wasilla Alaska?

Wasilla , Alaska az USDA Hardiness zónákban 4A és 4b.

Mi növekszik a 8b zónában?

Hardiness Zone: 8
 • Alma.
 • arugula.
 • spárga.
 • asters.
 • astilbe.
 • bazsalikom.
 • bab.
 • méh balzsam.

Hogyan kezdesz magokat beltérben?


Hogyan kezdjük el a zöldségmagot beltérben
 1. Vásárolja meg magokat egy megbízható forrásból.
 2. edény vetőmag-kiindulási keverékkel.
 3. Ellenőrizze, hogy a tartályok vízelvezető lyukakkal rendelkezzenek.
 4. növényi magok a megfelelő mélységben.
 5. A vetés után állítsa be a tartályokat meleg helyen.
 6. tartja a mag-kiindulási keveréket.
 7. , amint a palánták megjelennek, helyezzen edényeket világos helyre.

mit tudok nőni a 6a zónában?

évelő kedveltek, amelyek ebben a zónában élnek:
 • méhbalzsam.
 • Coneflower.
 • Salvia.
 • százszorszép.
 • Daylily.
 • korall harangok.
 • Hosta.
 • hellebore.

mit jelent a 10 zóna?

Hacsak másként nem jelezzük, az „terep zóna ” vagy egyszerűen „ zóna ” általában utal a USDA skála. Például egy növényt "Hardy és Zóna 10 " -ként lehet leírni: Ez az azt jelenti, hogy a növény képes ellenállni a minimális hőmérséklet és mínusz; 1 ° C (30,2 ° C) és 3,9 & deg; f).