Hogyan kezeled az ágyéki törzset?

betegségek vagy feltételek: Low Back PainHasonlóképpen, mennyi ideig tart a lumbális törzs, hogy gyógyuljon?

Back Muscle törzsek Tipikusan Heal idővel, sok napon belül, és a legtöbb 3-4 héten belül. Az enyhe vagy mérsékelt lumbális törzsek -jei teljes helyreállítást tesznek lehetővé, és napokon, hetekben vagy esetleg hónapokban tünetmentesek.

Ismerje meg, hogy mi az ágyéki törzs tünetei? Alacsony hátsó törzs tünetei:

 • fájdalom és merevség a hátsó részben.
 • fájdalom a fenékben és a lábakban, gyakran a comb hátulján.
 • fájdalom, amely romlik, amikor hajlítás, nyújtás, köhögés vagy tüsszögés.

, mennyire komoly egy lumbális sprain?

ágyéki húzódás az okozza, ha az ínszalagok (a kemény bandák szövet, hogy tartsa a csontokat együtt) szakadt el a mellékleteket. Mindkettő hirtelen sérülés vagy fokozatos túlzásból származhat. lumbális törzs vagy SPrain lehet legyengíthető.

Hogyan kezeli a robbantott vissza?

alkalmazza a hőt vagy a jeget a fájdalmas területre. Használja a jeget az első 48-72 óráig, majd használja a hőt. Vegye át az ellenkező fájdalomcsillapítókat, mint például az ibuprofen (Advil, Motrin Ib) vagy acetaminofen (Tylenol). Alvás egy feldühödött, magzati helyzetben, párnával a lábai között.

Mit érzel egy lumbális törzs?

Tünetek lehetnek: hirtelen alsó hátfájás. A görcsök az alsó hátsó , hogy a súlyosabb fájdalmat eredményez. Alacsonyabb hátul érzi magát az érintéshez.

egy lumbális törzs komoly?

lumbális törzs A az alacsony hátfájás egyik leggyakoribb oka. Az sérülés előfordulhat túlhasználat, nem megfelelő használat vagy trauma miatt. Az "akut" -nak minősül, ha napokon hetekig jelen van. Ha az törzs 3 hónapnál hosszabb ideig tart, akkor "krónikus".

rosszul ül az alsó hátfájáshoz?

A függőleges helyzet a lemezeket az -es alsó -be helyezi megfelelő összehangolásában, és minimalizálja az általuk elviselendő nyomást. Sitting , másrészt erők a csigolyák összeroppant le egymásra helyezünk, majd viselnie sokkal több erő, egyre nagyobb a kockázata a krónikus derékfájás . "Ha ülő , a gerinc tömöríti.

hogyan enyhíti az ágyéki fájdalmat?

Próbálja ki az Pain relievert.
Gyulladáscsökkentő szerek, például aszpirin, ibuprofen (Advil, Motrin, Nuprin), és a naproxen-nátrium (Aleve, Anaprox, Naprosyn) segíthet csökkenteni vissza fájdalom . Paracetamol (Actamin, Panadol, Tylenol) egy másik over-the-counter lehetőség fájdalom kezelése.

Hogyan kell ülni a hátfájással?


Ülő
 1. A lehető legkevesebbet üljön, és csak rövid ideig (10-15 perc).
 2. üljön háttámlával (például egy tekercselt törölközővel) a hát görbéjén.
 3. tartsa a csípőjét és a térdét egy derékszögben. (Ha szükséges, használjon lábpihenést vagy székletet.)

jó járás az alsó hátfájáshoz?

emberek folyamatos vagy visszatérő epizódjai derékfájás kell vennie a előnyeit walking a alacsony -impact formáját gyakorolja. Az aerob testmozgás már régóta kimutatták, hogy csökkenti az alacsony hátfájás incidenciáját. Néhány hátsó körülmények között az Walking súlyosbodik, vagy túl sok fájdalmat okozhat, hogy elviselhető legyen.

hogyan tudja megmondani, hogy a hátfájás izmos-e?

A tünetek a húzott alsó hátsó izomtól elvárhatóak, vagy bármilyen típusú alsó hátsó törzs & # 8212; jellemzően:
 • unalmas, Achy Alacsony hátfájás. A feszült izmok általában fájdalmat érnek, szűk vagy fájdalmat.
 • intenzívebb fájdalom mozgással.
 • fájdalom, amely lokalizálódik az alacsony vissza.

Mi a különbség a sprain és a törzs között?

Az különbség egy sprain és a törzs közötti különbség az, hogy az SPrain megsérti a két csontot összekötő szövetek sávjait, míg az törzs az izom vagy a szövet sávjainak sérülését okozza izom a csonthoz.

Hány nap pihen az alsó hátfájáshoz?

ágy pihenés A általában az akut alacsony hátsó fájdalom hatékony kezelésére szolgál. Azonban az pihenő optimális időtartamát még mindig megvitatták. Az ajánlott időszakok 2 naptól 2 hétig változnak.

Milyen gyakorlatok segítenek vissza a fájdalmat?


10 A legjobb gyakorlatok az alsó hátfájás enyhítésére
 • alsó haserősség. Fontos, hogy erősítse az alsó hasi izmokat, mert ezek az izmok az alsó háttal való partnerségben dolgoznak.
 • madár kutya. A hát alsó részének mobilizálása fontos, hogy segítse a helyreállítását.
 • híd.
 • medences billenők.
 • alsó hátsó szakasz.
 • lábszár.
 • csípő szakasz.
 • gerincszakasz.

kell húznom egy húzott izomot?

, míg az ellenséges, az stretching egy feszült izom csak rosszabb. A legjobb fogadás magában foglalja az érintett területet izgalmát, és továbbra is pihenjen, amíg a fájdalom nem lesz. A Light Stretching segíthet a kisebb törzsben, de csak akkor, ha az sérülés után néhány nappal az sérülés bekövetkezett.

kell masszázs egy húzott hát izom?

masszázs Terápia jelentős gyógyulást és fájdalomcsillapítást biztosít sok alacsonyabb hátsó -hez. Pontosabban, a fájdalom okozta vissza törzs , ha a helyes izom célzott, a fájdalom lehet ellenőrizni annak forrását & mdash; gyorsabb és tartós enyhülést.

lehet, hogy a lágy szöveti károsodás állandó?

Bár sok lágyrész sérülések minor vagy lesz gyógyítani idővel még sokan mások jönnek a hosszú távú hatásokat is lehet állandó . Ha az lágyszöveti kár lesz katasztrofális vagy állandó , az -es személynek valószínűleg meg kell változtatnia, hogyan élnek a napi életüket.

lehet lumbális sprain okozza az sciaticát?

A herniated lemez, hátsó SPRAIN , zsindelyek és degeneratív lumbális SPINE SPINE Minden az Sciatica ideiglenes formái, amelyek napokról hetekig tartanak. Mindegyik CAN is Ok krónikus Sciatica .

Milyen fájdalmas visszahúzódott?


SPRESS és törzsek általában széles, fájó fájdalom az alsó hátsó -en keresztül. Az fájdalom korlátozható az egyik oldalra vagy a másikra. Lehet, hogy nehezen hajolsz az -es -t, vagy teljesen felállsz. Lehet, hogy van egy alkalmi izomgörcs is, különösen, ha mozog, vagy alvás közben.

Honnan tudod, hogy a hátránya súlyos-e?

Súlyos hátsó sérülés tünetei
 1. Légzés vagy légszomj.
 2. zsibbadás vagy tüske és tűk a karokhoz, lábakhoz, kezekhez vagy lábakhoz.
 3. paralízis.
 4. vér a vizeletben.

Hogyan kezeljük a QL-törzset?

A Quadratus Lumborum -t többféleképpen kezelheti. A hő és a jég alkalmazása segíthet csökkenteni a fájdalmat és a gyulladást. Kezelőorvosa is javasolhatja, hogy valamilyen típusú fájdalomcsillapító vagy izom relaxant. A trigger pont injekciók egy másik lehetőség.