Mely függönyök a legjobbak?

Amikor az anyag , vászon, selyem, faux selyem és bársony a legjobb választás az ablakkezelésekhez, mivel hajlamosak a legjobban lógni, mondja Guercio. "Faux Silk hajlamos a legtartósabb" - mondja.Csak így, milyen típusú függöny a legjobb?

Amikor anyag, len, selyem, selyem és bársony faux az legjobb választás használni ablak kezelések mivel ezek hajlamosak akasztani a legjobb , mondja Guercio. "Faux Silk hajlamos a legtartósabb" - mondja. És egy különösen napsütéses szobában, a Faux Silk nem romlik olyan gyorsan, mint a valódi selyem.

Másodszor, milyen függöny a nappaliban? ablakkezelő szövet

 • Selyem: Selyemfüggönyök klasszikusak és hagyományosak.
 • pamut: A pamut a legszélesebb körű függönyszövet és az egyik legegyszerűbb tiszta.
 • vászon: a vászon könnyű és gyakran puszta.
 • bársony: bársony nehéz és fényűző.

Továbbá, mi a legjobb szín a függönyök számára?

Dark- Színes függöny Munka legjobb fényfalak ellen (pl. Meleg fehér, krém, szürke, könnyű tan és sőt füstös kék falak). A sötét falak és a sötét függönyök a túlnyomásosak. A "sötét" nem jelent fekete, barna vagy szürke; sötét függöny is jönnek a csípő, a modern színek , mint a kék, vagy akár bizonyos árnyalatú piros vagy lila.

kell függöny a fal színének?

A klasszikus, elegáns megjelenéshez válassza a Szilárd- színes függönyöket ugyanabban az Color családban, mint az falak . Mindazonáltal győződjön meg róla, hogy az Wall árnyalat kissé könnyebb vagy sötétebb verzióját választja a legjobb hang-hangzáshoz.

milyen típusú függönyök stílusosak?

Rod zsebében, áthúzás és a lap tetején van között a legnépszerűbb módja akasztani függöny.
 1. rúd zseb. A legalapvetőbb cím a rúdzseb (más néven pólus zseb) stílus.
 2. függönygyűrűk. A függönygyűrűk használata népszerű választás.
 3. szemüveg.
 4. fül.
 5. nyakkendő.
 6. ceruza hajtás.
 7. serge roat.
 8. pinch hajtás.
Az

-nak a ház egész házban van?

Ha azt szeretné, hogy az függönye legyen ugyanaz az az egész szobában az egész szobában, akkor mindaddig, amíg a D & EACUT, az RB megfelel az egész -nek is. Ha a bútorok stílusa a szoba különböző részeiben fejlődik, akkor is az függönyök . Amit meg akarsz tenni, győződjön meg róla, hogy egy vagy más módon kiegészítik egymást.

Mennyi ideig kell a függönyök egy hálószobában?

A

jellemzően 63 és 144 hüvelyk Long között van. Ha vigyázzon a padlóról, akkor meg tudja találni a magasságot, hogy meg kell lógni a függöny rúdja, hogy megfelelő ferde az függönyök .

hogyan tudom, hogy a függönyök drágák legyenek?

Hogyan lehet a függönyöket drágábbá tenni
 1. Hagyja őket magas & # 8212; és széles. Szerelje fel a függöny hardverét a lehető legközelebb a mennyezethez egy csúcsminőségű megjelenéshez.
 2. Használja a hardvert. Frissítse az alaplemezeket úgy, hogy vastagabb, lényegesebb hardvert ad az ablakkezelésekhez.
 3. mérje le őket.
 4. képezi őket.

kell függöny megérinteni a padlót?


Az szövetnek a -nek csak az érintse meg a padlót vagy a fele egy fél hüvelyket. Ez szintén nagyszerű megközelítés a CAF & EACUT számára; függöny (rövid panelek kizárólag az alsó része az ablakon, és nyomja meg a párkány), amely jól működik a foltok, mint a konyha és a fürdőszoba, ahol hosszú kendők nem praktikus.

Mennyi ideig kell a függönyök egy nappaliban?

padlóhossz függönyök biztonságos választás bármely szoba . A készenléti függönyök a 48-108 hüvelyk hosszúságúak. Ha kiválasztja az függönyök jobb hosszát a , akkor -nek a padlótól az -t olyan pontig kell megadnia, ahol azt tervezi, hogy a függönyrudat, majd a legközelebbi inchig terjedjen.

Mi a legújabb trendek a függönyben?

Tehát, ha szüksége van az ablakokra, akkor nézze meg a legújabb trendeket, amelyeket a függönyök kiválasztásakor figyelembe lehet venni.
 • merész minták. Elég fényes merész virágos mintás függönyök.
 • Sheer függöny panelek. Legyen egy kis fény a puszta függönyökkel.
 • fémes színek.
 • természetes anyagok.
 • semleges hangok.

Milyen színű függönyöket tesznek a szobában nagyobbnak?

Kerülni erősen színezett vízszintes mintázatot vagy nagy virágú nyomatok, amelyek uralják a szobát, ami egy érzés kevesebb helyet foglal. Válassza ki őket ugyanabban a színben vagy enyhén könnyebb árnyalatban, mint a falak, hogy biztosítsák a konzisztenciát. Nehéz, Sötét -Colored Drapes egy szobát, így kisebbnek tűnik.

Hogyan válasszam a függönyszínt?

Amikor kiválasztja a függöny Color -t, gondoljon arról, hogy az függöny -ot szeretné-e összekeverni a dekorációval, vagy fókuszpont a nappali számára. Ha úgy döntött, hogy jobban elnémított szerepet játszanak, válassza ki a függönyöket, amelyek hasonlóak az Color -hez, vagy Trim Color a tér.

fehér függöny rossz ötlet?


fehér függöny lágyítja az ablakokat, adjon meg egy kis magánéletet, és melegítse a melegséget anélkül, hogy nehéz lenne. Egy hálószobában, családi szobában, irodában vagy étkezőben mindig egy jó ötlet . Ugyanazt használtam ugyanazt az fehér függönyt újra és újra, és nem ajánlani őket.

csinál fehér falak, hogy egy szoba nagyobb legyen?

Természetesen az White nyilvánvaló választás az -nek, amely egy szobát készít úgy érzi, hogy az nagyobb . Nem titok, hogy a könnyű színek készítsenek egy szobát nagyobbnak, különösen akkor, ha a hely természetes fényben fürdik. A tojáshéj vagy a szatén befejezése lesz a segít tükrözni a fényt, létrehozása a még több hely megjelenése.

az eyelet függönyök olcsóbbnak tűnnek?

Az Eyetets okai olcsóbb (és Nézd meg az olcsóbb -et), mert nem használnak annyi anyagot, így elveszítik a ceruza-illesztés függönyök hangulatos teljességét.

kell függönynek az ágyneműnek?

Igen, akkor keverheti és illeszkedhet a típusú szövetek típusával, ha az függönyöket párosítja ágynemű -vel. Az -től A szezontól függően tökéletes értelme van az ágyneműnek, amely a nehezebb kényelmet, több párnát vagy könnyű lapokat tartalmaz.
Az

-nak a függönyöknek a falakat vagy a kanapét kell viselniük?

Ha az Sofa egy szilárd színű, a mintás drapéria létrehozhat egy fókuszpontot a szobában. Mivel a drapériák nagy mennyiségű Wall helyet foglalhatnak el, távol tartják el a foglalt mintákat. Az minta alapszíne a -nek az egyik olyan színe, amelyet választott, amely az Sofa színével koordinálja.
Az

a stílusos függönyök?


, mint egy rövid Chanel Jacket, a Classic Reced Drapes soha nem megy az -t a stílusból, felöltözve felfelé vagy lefelé, és soha nem veszíti el a funkcionalitásukat. Túlzott, overlayered függönyök, amelyek megfelelnek a túlzott fali határoknak, valóban elavultak.

milyen típusú ablaktartályok stílusa?

ablakkezelések
 • Drapes. A drapéria (vagy függönyök, ha inkább) a leggyakrabban szövetből készültek, és az ablak vagy a fal teljes hosszának futtatása.
 • vakok.
 • árnyalatok.
 • értékek.
 • szőtt fa.
 • selyem.
 • bársony.
 • vászon.

Mi a különbség a függönyök és a drapériák között?

függöny ? Az függönyöket párok vagy panelben értékesítik, és vakok vagy árnyalatokon vannak felszerelve. Az függöny -os rudakból állnak, nyúlnak az ablakpárkányra vagy a padlóra, és jellemzően könnyebb textíliákból készülnek, de lehet helyiség sötétedési vagy akár beillesztés. Az Drapes vastagabb szövetből készül, és több fényt blokkolnak.