Hogyan mondod el, milyen régi szaporító fűnyíró?

Keresse meg az motor kódot a lemezen. Az motor kód 12-jegyű szám. Az első két számjegy azt jelzi, hogy az fűnyíró gyártott. Például, ha az motor kódjának első két számjegye "98", az fűnyíró -t 1998-ban gyártották, és a "04" az jelzi a egy 2004-es Snapper kaszítót.Egyszerűen, hogy mit mondasz, hogy melyik évben van egy fűnyíró?

Az megmondja a -nek az traktornak a sorozatszámmal történő gyártás dátumát. A sorozatszám első két számjegye a gyártás hónapja. A 2. 2 számjegy a hónap napja. A sorozatszám 3. 2 számjegye az év gyártása.

Hasonlóképpen, hogyan találom meg a snapper modellszámomat? lelet az típusszám az Snapper Lawn Tractor, meg egy fehér címke hátoldalán a fűnyíró, ami a legtöbb modellek , mindössze az ülés mögött. Miután megtalálja az Modell szám -t, adja be az Modell mezőbe az Snapper alkatrészkeresésünkben, és felsorolja az Modell modellhez tartozó részeket.

Ismerje meg, hogyan olvas egy sorozatszámot egy snapper gyep fűnyíró?

Hogyan kell olvasni egy Snapper kanyargót Sorozatszám

 1. mozgassa a fűnyíró fényesen világít.
 2. A fűnyíró fedélzetet fehér címkével, kb. 3-t 2 hüvelykre, fekete írással.
 3. Keresse meg a címkét, és vegye észre a számsorozatot.
 4. Keresés a motor körül, ha a sorozatszám nem található a fűnyíró fedélzeten.

Hogyan indul el egy régi Snapper lovaglás fűnyíró?

 1. Ellenőrizze az olajat a fűnyíró motorban.
 2. töltse ki az üzemanyagtartályt.
 3. Nyomja meg a Stop kapcsolót (ha van).
 4. forgassa el az üzemanyagzáró szelepet (ha van felszerelve).
 5. működtesse a fűnyírómotort a gyors helyzetben.
 6. motorok Primerrel: A legtöbb hőmérsékleti körülmények között háromszor nyomja meg a primer izzót.

hány éves az én briggs és stratton motorja?

Hogyan határozhatom meg a motor életkorát, ha 1965 után készült?
 1. Az első két számjegy (99) a gyártás évét jelöli.
 2. a következő két számjegy (01) az év hónapja, amely január.
 3. a következő két számjegy (15) a hónap napja.
 4. Az utolsó két számjegy kijelöli az üzemet és az összeszerelő vonalat.

Mit jelent az MTD termékek?

MTD termékek Inc. Tool és Die Maker (Modern Tool és Die Company) származott. MTD fő versenytársai Stihl, Ariens, Snapper Inc., John Deere és Husqvarna. Az évek során az MTD megszerezte a Troy-Bilt, Bolens, Cond Cadet és Yard-Man márkákat és / vagy vállalatokat.

Melyik év a craftsman fűnyíró?

Ahhoz, hogy megtalálja a kor az Craftsman fűnyíró traktor , lovas fűkasza vagy nulla kapcsolja fűkasza akkor kell használni a sorozatszámot. Általában az ülés alatt egy címkén vagy matricáján található. Sorozatszám: Az első két szám a hónap. A harmadik és a negyedik szám a nap.

Mit jelentenek a betűk John Deere kaszákon?

Az első szám jelöli a családot, míg a következő három szám a hozzávetőleges motor lóerős. Az ötödik és hatodik pozíciót egy betű képviseli. Az első betű jelzi a kapacitás szintjét vagy az árat. Nem minden traktornak van egy második betűje .

Hogyan olvastam az MTD sorozatszámomat?


 1. Olvassa el a modellszám első karakterét.
 2. Nézd meg a második karaktert, amely a fűnyíró vagy tartozék típusát képviseli.
 3. Olvassa el a harmadik karaktert, hogy dekódolja a termék gyártott évét.
 4. Írja le a számjegyeket a kötőjel után, és a végén a betű előtt, ha a modell rendelkezik.

hol van a modellszám egy fűnyíró?

WALK POWER Kaszák
Briggs & amp; Stratton Modell szám , típus és soros számok A általában a motor elején lévő fémlemezre bélyegezve, a hangtompító fölött vagy a gyújtógyertya feletti fémlemezre bélyegezve. Ezeket a lemezeket a törmelék boríthatják, vagy a motoros burkolatok alatt rejtve lehetnek.

Hogyan tudom megmondani, milyen régi a snapper fűnyíró?

Keresse meg az motor kódot a lemezen. Az motor kód 12-jegyű szám. Az első két számjegy azt jelzi, hogy az fűnyíró gyártott.Például, ha az első két számjegy a motor kód a „98”, a fűnyíró gyártották 1998-ban, a „04” azt jelzi, egy 2004- Snapper fűnyíró .

Melyik év egy kézműves Dyt 4000?

2004

, aki snapper lovas kaszálókat készít?

Briggs & amp; Stratton Corporation

Melyik év az én Toro fűnyíróm?


Az Toro berendezésen található modellszám megtalálható a modell és a soros címkén, amely a felszerelés típusától függően több helyen található. Egyes termékek, mint például a lovaglás kaszák , több mint egy tag-egy a lovas vagy vontató egység, a másik pedig a mellékletet.

Melyik év a macska targonca?

Általában egy Caterpillar targoncák a sorszám van ütve az alváz fölött jobb első kereket. A diagramok által ábrázolt egyes modellek esetében olvassa el az alábbi ábrák kiemelt részeit. A GP40K, GP40KL, GP45K, GP50K, DP40K, DP40KL, DP45K és DP50K modellekhez lásd:

Mit csinálsz, ha a lovaglás fűnyíró nem indul el?

A fűnyíró nem indul el:
 1. Laza, piszkos vagy leválasztott gyújtógyertya a fűnyíróban: Ellenőrizze, tisztítsa le a törmeléket, csatlakoztassa újra és húzza meg.
 2. piszkos légszűrő: tiszta vagy cserélje ki.
 3. üzemanyag, amely nem éri el a motort: ​​Érintse meg a karburátor oldalát, hogy segítsen a gázáramlásnak. Ha ez nem működik, akkor szükség lehet egy új üzemanyagszűrőre.

Mi a legjobb hátsó motorkerékpár?

Az legjobb belépési szint hátsó motor lovaglóval a legtöbb ember számára a 420 C Troy Bilt modell. Az 1,5-4,25 MPH sebességgel kaszálhat, fröccsenő kenés, 14 Gauge Bélyegzett acél fedélzet, karbantartásmentes lezárt golyóscsapágy a fedélzeti orsókban és az elektromos indításban.

Mennyibe kerül egy snapper lovagló fűnyíró?

Ez a 28 hüvelykes penge tökéletesen illeszkedik az Snapper fűnyíróhoz. A füvet az -nek jobb, mint a régi penge. Raktáron. Tökéletes az fűnyíró gáztartályhoz, amelyre szükségem volt rá.

Legnépszerűbb termékek és vélemények.
Árjegyzék: $ 46.17
Ár: $ 31.30
Megtakarítás: $ 14.87 (32%)

a snapper hátsó motor rider jó?


legjobb az összes méretű pázsit, a Snapper farmotoros lovas tartalmaz egy egyenes előre design kínál könnyen megközelíthető ellenőrzések és kényelmes, 5 sebességes sebességváltó-on-the-go lemezmeghajtó rendszer. Plusz, függőleges állvány-élesítési képességgel, az kasza egyszerűen karbantartható és kevesebb helyet foglal el a tárolóban.

A Snapper még mindig hátsó motorfákkal rendelkezik?

Az új Compact Mower egy 36 hüvelykes vágóasztal, hegesztett acélkeret és megbízható garancia található. & ldquo; Visszaadjuk az ikonikus amerikai Snapper kaszáló tervezését, és hozzáadjuk az innovációt, például a függőleges stand-on véghatékonyságot az egyszerű tároláshoz, & rdquo; - mondta Ryan Fredrickson, a lakóhelyi lovaglás kaszálói .

Hogyan indítasz egy fűnyírót, aki ült?

A fűnyíró megkezdéséhez előfordulhat, hogy meg kell változtatnia a gázt, és tisztítsa meg a dugót.
 1. Ellenőrizze az olajat, mielőtt elkezdené egy négyciklusú fűnyíró, amely hosszú ideig ült.
 2. a motort háromszor megnyomja az alapozó izzót.
 3. adja meg a gyújtógyertya vezetékét egy kis vontatóhoz, hogy lássa, hogy laza.