Mi történik, ha fekete formában lélegzik?

A leggyakoribb fekete forma tünetek és az egészségügyi hatások légúti válaszhoz kapcsolódnak. Krónikus köhögés és tüsszentés, irritáció a szemek, az orr és a torok nyálka membránjai, kiütések, krónikus fáradtság és tartós fejfájás mind tüntséges az fekete forma expozíció vagy fekete forma mérgezés.Tartsa ezt figyelembe, mi történik, ha a penész spórákban lélegzik?

az emberek érzékenyek a penész , belélegzése vagy érintése gombaspórák allergiás reakciókat okozhat, beleértve a tüsszögés, orrfolyás, vörös szemek, és bőrkiütés. A komoly forma allergiákkal rendelkező emberek súlyosabb reakciókkal rendelkezhetnek, beleértve az Breath rövidségét.

Ezt követően a kérdés, hogy mennyi öntőforma az expozíció veszélyes? expozíció csillapítására és penészes környezetben okozhat a különböző egészségügyi hatások , vagy egyáltalán nem. Néhány ember érzékeny az formákra . Ezekre az emberekre az expozíció az formák vezethet tünetekhez , például a fülledt orr, a zihálás, a vörös vagy viszkető szemek, vagy a bőr.

Hasonlóképpen megkérdezheted, hogy a fekete penész megöli?

A rövid válasz a legtöbb egészséges emberek nem, fekete penész nem fog megölni , és nem valószínű, hogy akkor beteg.

Mit kell tennie, ha fekete penésznek van kitéve?

kezelés a penész allergia és az expozíciós tünetek lehetnek:

  1. orrspray-k vagy öblítés. Az orr-kortikoszteroidok, mint például a flutikazon (Flonase), csökkenti a penészi allergiák által okozott légúti gyulladást.
  2. túlterhelés (OTC) gyógyszerek.
  3. Montelukast (Singulair).
  4. allergiás felvételek.

képes nőni a tüdőben?

A öntőforma spórák Can Megtelepedni ( grow ) belsejében tüdő üregek, hogy eredményeképpen kifejlesztett krónikus betegségek, mint a tuberkulózis, tüdőtágulás, vagy speciális szarkoidózis. Az gomba rostjai egy darabot alkothatnak fehérvérsejtekkel és vérrögökkel. Az gombás gyulladást okoz az tüdőben és a LEAR PARTAGES-ben.

csinál fáradni?

forma tünetei expozíció. Forigue és gyengeség - saját, -es fáradtság és gyengeség nem elegendő az forma expozíciójának tünetei. A fáradtság gyakran a szegény alvás szokásokra adott válasz, vagy egyszerűen túl sok dolgot vesz fel egyszerre.

Milyen rákot okoz a forma oka?

gombaspórák is termelnek toxinokat (mikotoxinok), amely hatással lehet a tüdőt , a bőr, és az idegrendszert. De nincsenek végleges bizonyítékok, amelyek összekapcsolják őket bizonyos betegségekkel és mdash; és nincs bizonyíték arra, hogy a penész spórák tüdőrák -t okozzák. A dohányfüstnek való kitettség az tüdőrák legnagyobb kockázati tényezője.

Mennyi ideig tart a forma növekedéséhez?

24-48 óra

honnan tudhatom, hogy a penészem beteg legyen?

meghatározása meghatározása, hogy a az penésznek való kitettség az, hogy a , az Sick nem mindig könnyű. Minden személy testét az forma toxicitás befolyásolja különböző módon. Néhány tapasztalat állandó migrén és fejfájás, légszomj, agy köd, fáradtság vagy akár depresszió. Közös a gondolkodás & ldquo; a házam tiszta és rdquo; Nem lehet forma !

illat öntőforma?

Mould nem mindig van egy erős szag de ha jelen van, ez gyakran le dohos. Mások leírták penész szagú földes, húsos vagy emlékeztető szag nedves zoknit vagy korhadt fát. Sok lakástulajdonos számára az szaga kellemetlen és csípős.

biztonságos élni egy házban fekete formában?

Ha megtalálja az Black Mold -t az Ön tulajdonában, nincs szükség pánikra. De az Black Pold több egészségügyi kockázatot jelent az érzékeny csoportokhoz, mint a légzési feltételek vagy az immunvásárlások. A betegség-kontroll (CDC) központjai szerint az fekete forma spórák hideg vagy influenza-szerű tüneteket generálhatnak, mint például: Tömeges orr.

eltávolíthatom magam fekete formát?

Viseljen légzőkészüléket vagy egy facemask-t az fekete formájú spore védelemhez, és a karok, a lábak és a kezek fedele, hogy elkerülje az Mold spórákkal való érintkezést. Használja a szappant és az szivacsot az eltávolításhoz Látható Mold . Ha a penészes terület száraz, enyhén permetezzen vízzel, mivel ez az csökkenti a levegőben lévő forma spórák incidenciáját az tisztítás alatt.

Hogyan tisztítsa meg a fekete foltot egy légkondicionálóból?

Töltsön ki egy műanyag vödröt néhány gallon forró vízzel és körülbelül 1/2 csésze háztartási fehérítővel. A fehérítő oldatban súroló szivacsot telít be, és használd az AC egység belső felületét, eltávolítva az összes látható formaterületet. A fehérítő megöli a maradék Mold spórákat.

van egy teszt a penésznek?

A penészelt felület gyakran nehéz megkülönböztetni egy piszkos egyet. Az teszt a penész és a penész és hogyan kell megmondani, hogy a házban van penész , egyszerűen csak néhány csepp háztartási fehérítőt a megfékezett területen. Ha az IT egy-két percig világít, penészed van. Ha a terület sötét marad, valószínűleg szennyeződés van.

Mit szeret fekete forma?

leggyakrabban az Black Pold első jele, hogy látja, vagy szaga . Az Mold adja ki a musty szaga vagy szaga -t, amely rothadó zöldségekkel van ellátva, az penész típusától függően, és mi az Mold fogyaszt.

Mit néz ki a toxikus penész?

Stachybotrys penész sötét zöldes vagy fekete színű, és van egy nyálkás textúra. A Stachybotrys néha & ldquo; mérgező forma & Rdquo; Mivel olyan mikotoxinokat termel, amelyek súlyos egészségügyi problémákat okoznak azok számára, akik kitettek.

fehérítő megöli a fekete penészet?

Bleach Lehet csak Öl öl meg a -et a nem porózus felületeken, mivel a nem behatol a porózus felületekre; Tehát az forma gyökerei újra növekednek. Az megöli a forma spórákat és gyökereit, öntsük egyenes 3 százalékos peroxidot (H2O2), hígítatlanul, egy permetező palackba, és telítse ki a blokkokat vele.

lehet, hogy neurológiai problémákat okozhat?

emberi expozíció penészgombák , mikotoxinok és vízben károsodott épületek okozhat neurológiai és neuropszichiátriai tünetek és tünetek .

Mit használnak a szakemberek megölése a penész?

Scrub A felület forma foltok falakból és fából készült díszítéssel 1 qt keverékkel. Víz és 1/2 csésze Bleach Mold Cleaner az Kill megölése az Mold . Használja a egy puha kefét és munkát, amíg az formanyomtatvány jelei eltűnnek. A felületek súrolása után egyszerűen hagyja, hogy a fehérítő megoldás továbbra is behatoljon a felületekre és megszárítsa.

Mi a forma táplálkozás?

Az formák enni a cukrot és a keményítőt a cellulózból. Az formák A nem cellulóz anyagok, például műanyag, fém vagy beton is növekedhet, feltéve, hogy van egy élelmiszerforrás, például egy szerves szennyeződés réteg, amelyet néha biofilmnek neveznek, az anyag felületén.

Mi történik, ha valamit inni a penésznel?

De szerencsére, nyelési néhány kortyot, vagy harap egy penészes tétel jellemzően nem egy nagy dolog, hála gyomorsav, amely elég erős ahhoz, hogy megölje a legtöbb kórokozó. Egyesek észreveszik a tranziens gi ideges és ndash; Hányinger, görcsös és hasmenés - de a legtöbb, aki az penészes M & EACUT-t nevezte; Lange semmit sem észlel.