Mi a szeptikus rendszer ellenőrzése?

Két alapvető típusú szeptikus rendszerellenőrzés : vizuális és teljes. A Visual Ellenőrzés magában foglalja a WC-k öblítését és a csaptelepeket több percig futtatva az rendszer rendszerének túlfeszítése és a szivárgás vagy más problémák ellenőrzése. Ezenkívül tartalmaznia kell az szeptikus System feletti séta területét is.Hasonlóképpen, mi történik egy szeptikus ellenőrzés során?

Egy teljes ellenőrzés , ellenőrök távolítsa el a fedelet az szeptikus tartály és ellenőrizze a vízszintet. Innen az szeptikus tartály szivattyúzza, és az felügyelő ellenőrzi az abszorpciós terület bármely visszafolyását. A Backflow szintje az felügyelő -nek szól, ha probléma merül fel a lefolyó mezővel.

is megkérdezheti, mennyibe kerül a szeptikus tartály ellenőrzése? A szeptikus tartályellenőrzés jellemzően 100 dollár és 250 dollár között költségek. Az tartály szivattyúzása általában 300 dollár és 400 dollár közötti költségek (lehet, ha a töltés gallononként van). Az Tank -et sem kell feltüntetni (ásott) sem. Ezt magával teheted, vagy fizetni a pumpernek.

Tartsa ezt a nézetben, hogyan kaphatom meg a szeptikus az ellenőrzést?

Hogyan lehet szeptikus rendszert átvenni az ellenőrzésre: egy teljes útmutató

  1. iszap. Néhány szilárd hulladékanyag, amely a szeptikus tartályba lép, nagyobb valószínűséggel helyezkedik el a tartály alján, ami az iszapként hivatkozik.
  2. scum.
  3. áramlás.
  4. más dolgokat kell megjegyezni egy szeptikus ellenőrzés előtt.
  5. konzultáció.
  6. vizuális ellenőrzés.
  7. csatorna-teszt.

Az otthoni ellenőrzés közé tartozik a szeptikus?

De Home Ellenőrzés Do Not általában közé tartozik a a meglévő szeptikus rendszer tesztje. Az szeptikus tesztek túlmutatnak a professzionális otthoni ellenőrzésének hatókörén, de ezek az szeptikus tesztek további díjfizetési szolgáltatást nyújtanak számos Otthoni Felügyelőnek, akik olyan területeket szolgálnak fel, ahol a magánrendszerek közösek.

kell egy szeptikus tartályt pumpálni az ellenőrzés előtt?

Ha egy épület nem aktív használatban van, szivattyúzza a -t az tartályt, mielőtt szeptikus ellenőrző és betöltési és festékvizsgálat megakadályozza az érvényes vizsgálat, mivel az szeptikus tartály üres marad. szivattyúzása az szeptikus tartály meg egy épület 3 vagy 4 fő kell nem lehet tenni két héten belül egy szeptikus ellenőrzés és a tesztet.

Ha meg kell vásárolnia egy házat egy sikertelen szeptikus?

Ne feledje, hogy az Bad Septic rendszer bonyolítja a vevő képességét, hogy finanszírozza az tulajdonság -t. "Gyakran előfordul, hogy a hitelezőnek szüksége lesz a hagyományos finanszírozási lehetőségekre vonatkozó szeptikus -nek" - mondja Broker Holly Gray a Re / Max-es Pacific Realty-nál Bellevue-ban, WA-ban. "Az FHA nem hagyja jóvá az házban egy rossz szeptikus -vel."

a vevő vagy az eladó fizet a szeptikus ellenőrzéshez?

Az ország egyes részeiben az szeptikus vizsgálatok az fizetett -t az eladók és mások esetében, az vevők -nek az -nek a saját -es vizsgálatainak. A vásárlási szerződést segítséget nyújthat Önnek. Ha a szerződés kimondja, hogy az vevő kell végezni, és fizetni az ellenőrzés , hogy legyen saját költségén.

Eladhatsz egy házat egy sikertelen szeptikus?

Az sikertelen szeptikus rendszerrel eladhatja a -et, kivéve, ha a helyi törvény kifejezetten tiltja. Az azonban a Ház eladása sikertelen szeptikus System Will negatív hatással van több tényezőre, többek között: a vásárlók. Ultimate eladási ár.

mennyi ideig tart a szeptikus ellenőrzések?


Általában egy Ellenőrzés képes -es bárhol 45 percig 3 órán át. Vannak-e szabványok az szeptikus ellenőröknek -re? A szabványok az államtól az államtól eltérnek, és még néhány önkormányzatnak is saját szabványa van az Ellenőrzési -nek. Legalábbis győződjön meg róla, hogy az ellenőr átfogó képzésen ment keresztül.

Ha szeptikus ellenőrzést kapsz?

szakértők szerint az -nak egy szeptikus System ellenőrzési -et kell kapnia háromévente. De ez azt jelenti lakástulajdonosok get -ás vizsgálat csak kérdés, hogy jelezhet nagy baj keletkezik, például amikor a WC hátat fordítottunk, a víz túl sokáig tart a csatorna, vagy tényleg van szeptikus rendszer szivárgását.

hogyan tudom, hogy a leeresztőmezője meghiúsul-e?

A hiányában drainfield lehet ezeket a jellemzőket: a fű zöldebb az drainfield , mint a többi udvar; vannak szagok az udvarban; a vízvezeték visszaáll; A talaj nedves vagy mulasztikus az Drainfield felett. Az oldalak valószínűleg vízben állnak.

Mennyi ideig kell a szeptikus szivattyú?

Az átlagos háztartási szeptikus rendszert legalább háromévente kell ellenőrizni egy szeptikus szerviz szakemberrel. A háztartási szeptikus tartályokat jellemzően minden Három-öt év -ben szivattyúzzák.

Hogyan tesztelsz egy szeptikus lefolyó mezőt?

Hogyan ellenőrizhető egy szeptikus tartály & amp; Leach mező
  1. Emelje fel a fedelet a szeptikus tartályba, és ellenőrizze a vízszintet.
  2. Ellenőrizze, hogy a büdös víz visszaadja-e a szeptikus tartályba, amikor a szeptikus szolgáltatás szivattyúzza.
  3. keresse meg a szennyvízfelszíni jeleit az udvarban, vagy próbálja meg észlelni a csatornázistól érkező szennyvízszagokat.

Hogyan fizethetek a szeptikus javításért?


Amennyiben egy vizsgálat a szeptikus rendszer azt jelzi, hogy ki kell javítani, cserélni, vagy frissített, USDA Vidékfejlesztési nyújthat segítséget otthon javítás hitelek és támogatások. A hitelek akár 20 000 dollárt is elérhetők, akár 20 évig is.

Mi lehet rosszul menni egy szeptikus rendszerrel?

szeptikus rendszer hiba okoz kezeletlen szennyvizet, hogy felszabaduljon és szállítsa, ahol nem lehet. Ez okozhat szennyvíz jön a felszínre a föld körül a tartály vagy drainfield vagy biztonsági másolatot készíteni a csövek az épületben. A szennyvíz kórokozókat és más veszélyes szennyező anyagokat hordoz.

Mit tartalmaz egy kút és szeptikus ellenőrzés?

-es vizsgálat során az felügyelő teszteli a vízrendszert, és ellenőrzi a térfogatot és a nyomást. Megnézzük az Well -t, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy megfelelően épült és megfelel, és a megyei követelmények, a nitrát és az arzén vízvizsgálatokat fognak futtatni, a megyei követelményektől függően.

Hogyan fedezed fel egy szeptikus tartályt?

A legtöbb esetben az szeptikus tartály komponensek, beleértve a fedelet, 4 hüvelyk és 4 láb alatti földalatti. Használhat egy fém szondát, hogy megtalálja a széleit és jelölje meg a kerületet. Ha nem találja a fedelet tapintás, sekély ásatás egy lapáttal mentén tartály kerülete kell felfedi a fedelet.

Mennyibe kerül, hogy egy jól megvizsgálja?

Nationwide, az -es átlagos költség az Well Inspection $ 300 és 500 dollár között van. Az ár az ellenőr rátájától függ, a vízi tesztek típusai, hogy ellenőrizzék a vízminőséget, és hogy egyidejűleg szeptikus vizsgálatot adnak-e.

vásárolna egy házat szeptikus?


Néhány esetben az szeptikus rendszerellenőrzést igényelnek a címátvitel előtt. De még ha az állam nem igényel vizsgálatot, a hitelező lehet . Az szeptikus tartály birtoklása nem kell félelmetesnek lennie. A megfelelő karbantartás és gondozás esetén az You élvezheti az House -t évek óta.

Mi történik az 5. cím alatt ellenőrzés alatt?

Mit jelent az cím Vizsgálat ? Ha ellenőrzés eljön az ideje, az ellenőr megvizsgálja az összes alkatrész a víztisztító rendszer, beleértve a pöcegödör, Leach területén, elosztó doboz és a szeptikus tartály. Az ellenőr ellenőrzi a hidraulikus meghibásodást és ellenőrzi a magas talajvízszintet.