Hogyan regisztrálok a Taboola-hoz?

Kattintson ide, hogy regisztráljon és kövesse ezeket a négy egyszerű lépéseket:
  1. A fiókadatok oldalán töltse ki az -t a -ben az alapvető részleteiben, például az e-mail, nevét, országot és cégnevét és méretét.
  2. A Kampány létrehozása oldal, ahol beállíthatja az UP az első Taboola kampányát.Tudja meg, hogyan regisztrálok a Taboola hirdetésekre?

Ha kiadó vagy, kétféleképpen kell alkalmazni a Taboola hirdetéseket a webhelyére. Először is be kell nyújtania a kérését az Taboola -re, ha egyetértenek, akkor regisztrál egy fiókot az Taboola webhelyen, és létrehozhat egy AD kódot.

A fenti mellett a Taboola biztonságos helyet foglal el? Taboola jogos hirdetési szolgáltatást honlapján megjelenítők a bevételt saját oldalakon . Sajnos vannak olyan adware programok, amelyek ezeket a hirdetéseket injekciózzák az weboldalakon A weboldalakon a kiadó engedélye nélkül, a bevételek létrehozása érdekében.

Ezt követően azt is megkérdezheti, mennyibe kerül a Taboola?

Az Taboola -ben az -es költség költsége az egész telepítéstől, beleértve a hirdetéseket, a célzást és a költségvetést. Csak akkor fog fizetni, ha az emberek kattintanak a hirdetéseire, és elérjük a hirdető webhelyét. Az önkiszolgáló opcióhoz napi 10 dollárra indulhat egy kampányt.

Mennyibe kerül a túlterhelés?

minimális költségvetésből kampány $ 10 / nap vagy 300 $ / hó, és a legkisebb költség per click (CPC) 0,03 $.

mennyit tudok keresni a Taboola-tól?

A kattintásonkénti költségek azt mondják, hogy - a 0,15 és $ 0.30 között van, míg a kattintási árak 0,50% és 0,75% között vannak. Azok (Big) tartományok használata, mi lehet bevételi becslések: $ 0.15 CPC x 0,50% CTR x 50% Régió részesedése = 0,37 dollár / ezer oldalnézetek -t a kiadók.

mi a túl?

850. Weboldal. www. Outbrain.com . Outbrain olyan webes hirdetési platform, amely a weboldalakon belüli oldalakra mutató linkeket jeleníti meg. A webhelyek oldalaira mutató hivatkozások a szponzorált tartalom mellett az utóbbiból származó bevételeket generálják.

Hogyan csinál pénzt a Taboola?

Taboola olyan tartalom marketing szolgáltatást kínál, amely Content Creators-ot tartalmaz a tartalmi kiadókkal. A kapcsolt tartalom belső lehet (a kiadó honlapjáról vagy hálózatából), valamint a külső (más webhelyekhez vezető), amelyre a kiadók megkapják a hirdetési bevételek részesedését.

Mi a Taboola és a Outbrin?

Taboola és Outbrain , riválisok, amelyek mindkettő hirdetési alapú tartalomajánlatokat működtetnek a kiadók és mdash; amelyek jellemzően formájában jelennek meg a doboz alján cikkek online, hogy a szolgáltatás egy mix történetek a kiadványok maguk, valamint a hirdetések és szponzorált tartalom más oldalakon & ndash;
-et alkotnak

Mi a taboola hírcsatorna?


Taboola Feed & MDash bevezetése; folyamatos görgető Feed , amely egy teljesen új tartalmi felfedezési élmény a hirdetők és a kiadók számára. A felhasználók mostantól kaphatják a cikket, miután elolvastam egy cikket, hogy felfedezzék a különböző információkat, beleértve a tartalmat, az IN- Feed videókat, termékeket, az alkalmazás letöltését és még sok más.

mi a taboola?

Taboola a Content Publishers által használt , hogy ösztönözzék a felhasználókat arra, hogy több cikket is megtekinthessék ugyanazon a webhelyen, vagy bevételeket kapjanak az áttételi forgalomért. A marketingesek és a márkák ajánlata a tartalmukra.

Mit jelent a natív a reklámban?

Native Reklám A fizetett ADS használata, amely megfelel a médiaformátum megjelenésének, érzésének és funkciójának, amelyben megjelennek. natív ADS -t gyakran találják meg a közösségi média táplálékokban, vagy az ajánlott tartalom egy weboldalon.

Hogyan távolíthatom el a Taboola-t az Android telefonomról?

Nyitott a beállításokat: nyomja meg a Windows gombra (az egyik egy kis zászló) + I vagy a jobb gombbal a Start gombra, és talál ott beállítások. Kattintson Alkalmazások és talál Taboola az a telepített alkalmazások listája. Kattintson rá, és válassza az törlése -t a jobb alsó sarokban.

Melyik hirdetéshálózat fizet a legjobban?

Google AdSense - # 1 BEST AD Network az új blogger számára
Google AdSense a legnagyobb online hirdetők Network . Csak az legmagasabb kifizető releváns hirdetéseit jeleníti meg webhelyén, így az legmagasabb bevételt generálhatja hirdetései számára.

Hogyan csinál pénzt a pénz?


Outbrain és Taboola Make Money minden kattintáson, amelyet az olvasók földjei. Ezután adnak egy részét arra, hogy a bevételt a hirdetéseket tároló kiadóknak adják. A Slate és az üzleti bennfentesek mellett a CNN ezeket a hirdetéseket használja.

jó jó?

Outbrain a CPC modell, így azok jó, ha azt szeretné, hogy látogassa meg a cikket, nem csak látni egy hirdetést. Outbrain az , amely segít a cikk címeinek létrehozása hirdetési célokra.

használhatom a taboola-t az AdSense-szel?

Igen, te lehet . A Google AdSense a nem állítja le a kiadókat más hirdetési hálózatokkal való együttműködésről. Taboola egy natív hirdetési hálózat, így az valójában komplement hirdetései az AdSense -ből elég jól. Taboola egy natív hirdetési hálózat, így az valójában komplement hirdetései az AdSense -ből elég jól.

Mi a túlterhelés?

Outbrain a világ vezető felfedezése platform, amelyet kizárólag előre pillanatok és a rajz adatalapú közötti kapcsolatok érdekek és cselekvések. Az Outbrain Amplify -vel az ügyfelek felfedezik a márka üzenetét, és lehetővé teszik a leginkább elkötelezett közönségeket.

Mi a forgalmi arbitrázs?

Traffic Arbitrage egy ígéretes és hozzáférhető módja annak, hogy pénzt keressen a látogatók egyik weboldalról egy másikra.

Mi a mérkőzés Taboola?


Áttekintés: Az Taboola Works
Taboola a világ legnagyobb tartalmi felfedezési platformja. Segítünk a kiadóknak növelni az elkötelezettséget, és bemutassuk az online tulajdonságaikat, miközben lehetővé teszik a hirdetők és a marketingesek számára, hogy költséghatékony és skálázható módon elérjék a rendkívül elkötelezett közönségeket.

mit jelent az anyanyomultság?

Meghatározás: Egy darab tartalom , amelyet megbízott vagy kifizetett, hogy egy külső weboldalra kell helyezni, úgy véljük, hogy az tartalom illeszkedik, és a forma és funkció, ahol létezik. natív tartalom egyfajta natív reklám . Az natív kritériuma az, hogy: úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a kiadóhoz.

blokkolhatom a taboola-t?

RE: HOGYAN DO BLOCK TABOOLA az Android -en? Ha "Engedélyezzen néhány nem tolakodó reklám", akkor az lehet, hogy a letiltja ( Taboola az adott kategóriában és a felülvizsgálatban is): kattintson az Adblock Plus ikonra a tetején lévő értesítési sávban, majd törölje az "Elfogadható hirdetések / Engedélyezzen néhány nem tolakodó hirdetést. "