Hogyan nyomon követhetem a megrendelést Dorothy Perkins-től?

Nyomon követheti a megrendelést
Ha elvesztette az nyomkövetési számát, egyszerűen jelentkezzen be az fiókjába, válassza ki az sorrend -t, és kattintson az Tracking számra.Továbbá, mennyi ideig tart Dorothy Perkins szállítására? A

28 napon belül 28 napon belül bármely Dorothy Perkins áruházba (kivéve az áruházakat).

Szállítás & Amp; Visszatér.

DP tartományok: Concességek:
** Little Mistress * Városi érintés
** LUXE
** MAMALICESS
** NEM KNOT

Ezt követően kérdés az, hogy hogyan léphetek kapcsolatba a Dorothy Perkins-szel? Kapcsolat

  1. jelenteni a kártya elvesztése vagy ellopása esetén hívjon minket: +44 113 881 0680 (külföldi)
  2. For ügyfélszolgálat vagy a befizetéshez hívjon minket: 0330 838 0151 *
  3. aktiválásához Dorothy Perkins kártya Hívjon minket: 0808 156 6588.

Hasonlóképpen visszaadhatod Dorothy Perkins online megrendeléseket a ruhába?

egyszerűen vegye be az elemet a helyi Outfit áruházba. A Vásárlás után a Vásárlás után a Vásárlás után az -es üzletünket egy -re adhatja vissza. Igen, ha él az anyaország Egyesült Királyságban vagy Köztársaság, Írország és akkor vásárolt egy Arcadia márkája Outfit (Burton, Dorothy Perkins , Evans, Miss Selfridge, Topshop, Topman, Wallis).

A Dorothy Perkins Spanyolországba szállít?

Dorothy Perkins honlapja a női ruházat, gyűjtemények, cipők, kiegészítők és a magazin teljes skáláját fedezi. Standard Szállítás Spanyolországba & Pound; 5 vagy ingyenes, ha az sorrendje Over & Pound; 75.

Mi történik, ha nem gyűjtem össze a Dorothy Perkins megrendelését?

Ha Az megrendelés nem összegyűjtött 10 napon belül megszakítjuk az megrendelést, és visszatérítést adunk ki az eredeti fizetési módján keresztül. Ha , akkor nem kap e-mailt 7 napon belül, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

a Dorothy Perkins ingyenesen visszatér?

Kérjük, adja meg a nap 28 napjától a csomagot a visszatérítésre, amelyet feldolgozni kell. Miután megkaptuk a csomagot, és a visszatérítést feldolgozták. Vissza a parcella 4,500+ ParcelShop helyeken INGYEN . Sajnos ez a szolgáltatás jelenleg nem érhető el a csatorna-szigeteken.

Do Dorothy Perkins visszatérítés Eladó tételek?

Visszatérés
Garantáljuk az Refund bármely -es -ot, amelyet a weboldalunkon megvásároltunk, hogy nem teljesen elégedett azzal, amikor az visszaadja a -et, és a beérkezéstől számított 14 napon belül postázhat. Önnek szüksége van az -re, hogy a nem kívánt megrendeléseket postai úton hozza létre.

Hogyan térhetek vissza a következőre?

Nem tudod az visszatérítést online vásárolt online az Next áruházba. Tartsa igazolja az visszatérését -nek, amíg megkapja a visszaigazolást, amelyet visszafizetett. 28 napon belül visszatérítést kap a megrendelés elhelyezéséhez használt fizetési módra.

Dorothy Perkins csinál Klarna?


Klarna Finanszírozás: Több márkás, mint Dorothy Perkins , hogy Do elfogadja az Klarna finanszírozást. Női ruházat üzletek W / Klarna finanszírozás. Jelenleg 8 női ruházati áruház van, amely elfogadja az Klarna finanszírozást.

Dorothy Perkins hajó Ausztráliába?

síkra minden szempontból a modern női gardrób, Dorothy Perkins páratlan kifinomultságát és azonnali kevés luxust, hogy minden stílusban profilt. Vásárolja meg az Dorothy Perkins ruházat ikonikus választékát, és élvezze az ingyenes és gyors szállítást a -n keresztül Ausztrália , köztük Sydney, Melbourne és Brisbane.

Hogyan küldök egy elemet a Topshopnak?

Topshop Lehetővé teszi, hogy visszaadja a hibás vagy helytelen terméket egy kiskereskedelmi üzletbe a termék átvételétől számított 28 napon belül. Bár nem teszik meg róla, hogy visszatérő a terméket egy használaton kívüli és használatlan állapotban, és ezzel együtt az összes eredeti címkéket és vonalkódokat csatlakozik a termék.

hogyan küldök valamit a boohoo-nak?

Visszatérés és visszatérítés
  1. Jelentkezzen be fiókjába, és a "Saját megrendelések" alatt válassza ki a visszatérni kívánt elem (ek) számát.
  2. Válassza ki a visszatérni kívánt elemeket.
  3. Kérjük, adja meg a megrendelés (ek) visszaküldésének okát a Megjegyzések mezőbe.Az
  4. Boohoo Mena e-mail megerősítést küld a visszatérési számmal.

Hol használhatom a Outfit MasterCard-ot?

Ha tetszik bevásárlás divat Arcadia áruházak, mint a Topshop, Dorothy Perkins vagy Evans, akkor az Outfit Mastercard hagyhatnálak keresni hűségpontok amikor használat azt, hogy kiad a bolti és online.

Hol használhatom a Dorothy Perkins Store kártyámat?


NEWDAY CARDS lehet Használt a Devenhams-ban, Fraser, BHS, Burton, Dorothy Perkins , Evans, Miss Selfridge, Outfit, Topman / Topshop és Wallis.

Mennyibe kerül a ruhám ajándék kártyámon?

REGISZTRÁCIÓ Ajándékkártya
Az Ön egyensúlyát most ellenőrizheti. Vagy ellenőrizheti az egyenlegét az áruházban vagy a 0844 8488 025 számítással. Az egyensúly ellenőrzéséhez adja meg az Card számát és PIN-kódját. Távolítsa el az -kártya kártya hátoldalán levő karcolás kiemelését, hogy felfedje a 4 számjegyű PIN-kódot.

használhatja az Arcadia utalványokat online?

A Arcadia ajándék Card Card Card vagy Instore, vagy online , bármelyik ilyen fantasztikus márkákban: Burton Ajándékkártyák - 400 üzlet a férfiak divatbemutatóján, amely az alkalmi híres ruhák.

Vissza tudok térni az oázis ruhát a ruhába?

További információ a visszatérítési politikánkról, egyszerűen kattintson ide a részletekért. Ha azt szeretné, hogy hozzon létre a -et az OASIS Solos Store-hoz, akkor 28 napja van az elemek fogadására az -re, feltéve, hogy az eredeti címkék még mindig a ruhákon vannak. Sajnos nem tudjuk elfogadni azokat a tételeket a boltban.

Használhatja az Arcadia utalványokat online Topshop?

Az Arcadia csoport Ajándék Card vagy Ajándék Voucher a következő márkákban visszaváltható; Burton, Dorothy Perkins, Evans, Miss Selfridge, Outfit, Topshop , Topman és Wallis.

Vissza tudok térni Wallis ruhát a DEBENHAMS-re?


Hi Kate, Ön visszaküldheti a online megrendeléseinket az üzletekhez. Ez egy elem az Wallis online megrendeléséről, de az összes visszaállítása a -nek az DEBENHAMS DEBENHAMS -hez való tárolásához WHO lehet a 'T folyamat.

Használhat Topshop utalványt a Topman-ban?

Az ARCADIA utalványokról Topshop
A a legújabb női divatelemek vásárlására szolgálhat Topshop -ben. Az -utalvány is -es -t használhatjuk Topman -ben, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Burton, Evans, Wallis és Outfit.

használhatom a Dorothy Perkins kártyámat online?

ahol tudok tölteni Dorothy Perkins ajándék Card -t? A GIFT CARDS a -ben és az online -ben visszaváltható a UK-ban, kivéve az áruházakban lévőeket.