Hány C9 izzókra van szükségem a fáról?

használatával Hány fényt kellene -nek tenni az fa számológépemre, látjuk, hogy egy szép kezdő tartomány 350-525 C9 izzók . Az -nek a -nek a 4-6-os karakterekkel kezdődne az fa -nek, attól függően, hogy milyen szorosan szeretné spirál az -t a zsinórok körül az fa körül.Ezen figyelembe véve, hogy hány karácsonyi fényre van szükségem a fáról?

Egy jó hüvelykujjszabály 100 fény az Tree lábának és -száma. Azonban, ha szereted az lámpákat , akkor érdemes duplázni, akár akár háromszorosát is. Használja az alábbi ábrát az Lights ajánlott számához a frissen vágott fákhoz .

Hasonlóképpen, hány karácsonyi fényre van szükségem számológépre? , hogy hány izzók (ha C7 vagy C9 virághagymák és zsinórok

 1. hozzá az összes tetővonal mérések, ajtók, ablakok és ridgelines.
 2. válasszon izzó térköz & # 8211; közös izzó távolság 12 hüvelyk közötti izzók Tehát a szükséges LED vagy izzólámpák száma megegyezik a lábak számával.

Ilyen módon, hány C9 lámpa van szükségem egy 7 lábfából?

Egy másik gyors becslés lenne 100-150 Lights az Tree -t (6 Ft Tree-tól kezdődően). Ez a módszer több lámpát eredményez , mint a fenti táblázat. A C7 vagy C9 fények számának meghatározása Az fa , próbálja meg a következőket: HT X átmérő (2) az fákhoz -ig 7 méter = fények száma .

Hány lábnyi fény szükséges egy 8 lábhoz Fa?

Karácsonyi fa Magasság karácsonyi fények száma
8 láb 150 fények szálankénti / 10 szál
9 láb 150 fények szálankénti / 11 szál
10 láb 150 fények szálankénti / 12 szál
11 talpak 150 fények szálankénti / 13 szál

mi a legjobb mesterséges karácsonyfa?

A legjobb mesterséges karácsonyfa
 • A Pick. Országos Fa Company 7,5 láb érzi igazi Downswept Douglas fenyő (PEDD1-D12-75)
 • Frissítés pick. Balsam Hill 7.5-láb Vermont fehér lucfenyő flip fa szín + tiszta LED.
 • költségvetés. Home Accents Holiday 7.5-Foot Unit Dunhill fenyő.
 • is nagyszerű. Nemzeti Tree Company 7.5-Foot Winchester White Pine (WCHW7-300-75)
 • is nagyszerű.

Hogyan csomagolod karácsonyi fényeket egy fán?

 1. Hozzon létre egy lámpa labdát, hogy könnyebb legyen, csatlakoztassa a férfi dugót az áramforráshoz a fa alján.
 2. Wrap világít a csomagtartóba, így helyet hagy, ha szükséges.
 3. Wrap világít a csomagtartóba, így helyet hagy, ha szükséges.
 4. csomagolás A fő ágak hossza felfelé és lefelé világít.

mi a legjobb karácsonyi fények?

A legjobb karácsonyi lámpák bármely beltéri vagy kültéri kijelzőhöz
 • legjobb nagy színű lámpák: WinterGreen világítás 25 számláló LED Multicolor beltéri / kültéri fények.
 • legjobb mini színű lámpák: Ankuka 200 számláló LED karácsonyi fények.
 • legjobb közepes méretű fehér lámpák: Noma 70-Count LED-es lámpák.

A karácsonyfa lámpáit a tetejéről vagy aljára helyezi?

Az Tree Top -től kezdődően az Lights az Top -en és az ágak alatt. Munka az utat az fa körül, lóg az lámpák hátul is. Ha You eléri az Bottom -et, elrejti az -es -t az Tree mögött.

vezetett karácsonyi fények jobb?


LED Karácsonyi lámpák Használja az Light -king diódákat, nem pedig az Light -t. Ez az új technológia teszi az LED világít hatékonyabb, tartós és hosszabb, mint a fluoreszkáló izzólámpa fények . Nem égnek ki, mint más izzók; És nem is forróak az érintésre, így sok Safer is.

Lehet tenni C9 fények egy karácsonyfa?

C9 LED C9 LED Karácsonyi fények
Sok lakástulajdonosok Will Leszek ezek az fények a kültéri fák , mert nagy hatású Light kijelzőt eredményez, amely kisebb, ha kisebb, Beltéri fák . C9 Izzók és Strings CAN -t egyedileg vagy készletként lehet megvásárolni, különféle testreszabási lehetőségekkel.

Hány fényre van szüksége egy 6ft fa számára?

Hány fény van szükségem -re az Tree -nek? Aranyszabályunk 100 izzó vagy 5 méter az fények per 2ft karácsonyi fa . Összefoglalva, egy 6ft fa, amellyel 300 izzót ajánlunk, vagy 15 méter lámpák .

Hogyan viselsz fényeket egy fa kívül?

különösen magas fák , megragad egy létrát és egy barátot, hogy segítsen. Csomagolja be az Light Slow -t egy labdába, és kezdje el a bezárást, amikor felemeli a csomagtartót. Győződjön meg róla, hogy a dugók, amelyekre szükséged van, az alján van. Csatlakoztasson egy másik karakterlánc Lights -et az elsőbe, mindkettőt elektromos szalaggal rögzítse, és elkezdje az ágak csomagolását.

Hány fény szükséges egy ceruzafa számára?

Közös, hogy 600 fény izzót lát a 7 lábú teljes Tree -ben. Slim Christmas Tree : Ez meglepetés lehet, de valószínűleg ugyanolyan számú lámpák lesznek, mint egy láb, mint egy teljes fa . Ceruza Karácsony Tree : Ez az fa szüksége van az lámpák felére, amelyet egy teljes, így energiatakarékos választás.

hány lábnyi koszorúra van szükségem egy 7ft fa?


A hüvelykujj szabálya legalább kilenc ( 9 ) lábnyi koszorú a fa lábánál, így egy 7 lábas karácsonyfa lesz hatvanhárom (63) lábnyi garland. Javasoljuk, hogy több koszorút vásároljon a biztonságos oldalon. Ha bármilyen extra maradt, akkor mindig a köpenyen vagy koszorúkon használhatja.

hány fény szükséges egy 4ft karácsonyfa?

Javasoljuk, hogy kb. 30 lámpát használjon az karácsonyfa magasságában. Például egy 4ft . karácsonyfa kell 120 karácsonyfa lámpák , 5ft. Tree 150 Lights , 6ft Tree 180 Lights és egy 7ft fa 210 Lights .

Hány fényre van szükségem a házamon kívül?

Lights Galore - Az lámpák száma kell díszíteni a fákat és a cserjék a személyes preferencia kérdése. Egy jó hüvelykujjszabály 100 fény minden 1-1 / 2-Ft fa vagy cserje, amelyet lefedni szeretne. Tehát egy 6-Ft örökzöldnek szüksége van legalább 400 lámpák az világítás alapszintjére .

Mi a legvilágosabb karácsonyi fények?

Az legfényesebb és a legtöbb tartós karácsonyi fény . A kúpos 5 mm-es széles látószögű LED-ek a legtartósabbak és legvilágosabb karácsonyi fények állnak rendelkezésre. Majdnem minden professzionális Christmas Light telepítő ezeket az lámpákat használja a kijelzőikhez.

Mi a legjobb karácsonyi fények kívülről?

Top Picks
 • Legjobb Összességében: Hofert Everglow Clear Whel Wire Light Set az Amazon.
 • Legjobb költségvetés: Home Accents Clear Light Set for Home Depot.
 • Legjobb jégcsomagok: A nyaralás Aisle Mini Icicle Light a Wayfairben.
 • legjobb hópehely fények: fehér hópehely LED tündér fények az Amazon-on.

Mi történik, ha túl sok karácsonyi fényt szorítottál?


Mivel a fény húrok maximális teljesítmény kapacitás, ezért sok húr fények jön egy kis biztosíték csak abban az esetben akkor csatlakozni túl sok együtt egyszerre. A biztosíték úgy van kialakítva, hogy fújjon az You -nek, hogy ne túlterhelje és károsítja az karácsonyi fényeit -nek. Ez az akkor történik, ha a a teljesítmény meghaladja az áramkör AMP kapacitását.

Hogyan lógsz karácsonyi fényeket egy garázskapuban?

Amikor lóg üdülési fények körül az garázskapu , használata klipek és horgok kifejezetten erre a feladatra. Kerülje a fémkötők használata, mint a Staples vagy a Nails, ha -es lámpák közvetlenül a berendezéshez kapcsolódnak; A fém károsíthatja a kábelezést, és tüzet vagy áramkimaradás veszélyt okozhat.

hány nettó fényt lehet felállítani?

Például ha a Light String 20 wattnál van minősül, akkor az CAN maximum 10 húrot futtat az együttesen sorozatban. Most már láthatja a -t, hogy miért lehet a LED-es fénysúrák -t futtatni SO Sok -ben Sorozatban, mint a hagyományos izzólámpa mini lámpák, amelyek legfeljebb 10 alkalommal igényelnek a működési teljesítményt.