A márványozott munkalapok drágábbak, mint a gránit?

GRANITE kevesebb Drága, mint a márvány , a 75 $ / négyzetméteren keresztül, és 100 $ több, mint , hogy a magasabb végű kő. Telepített Márvány Countertops Körülbelül 100 dollár / négyzetméter, és több mint 200 dollár.ezek, ami olcsóbb márvány vagy gránit munkalapok?

GRANITE Countertop Az árak kissé alacsonyabbak az márvány munkalapköltségeknél. gránit kezdődik mintegy 75 dollár négyzetméterenként. márvány közelebb kerül közelebb 100 dollár négyzetméterenként. A BES legjobb gránit munkateréke 175 dollárba kerülhet négyzetméterenként, míg az márvány $ 200 $ 200.

Hasonlóképpen márvány jó választás a konyhai munkalapok számára? Amikor kiválasztja az konyhai munkalapokat , a Classic White márvány a Top választás sok lakástulajdonos számára. Míg -Quality Markles , mint például a világhírű termékek Carrara, Olaszország, sűrű és viszonylag nem feltöltő és mdash; ami tartós és folt-ellenálló és mdash; szintén gyengeségeik vannak.

Ennek megfelelően, melyik jobb gránit vagy márvány?

Keménység és hosszú élettartam: granit viszonylag keményebb és erősebb, mint márvány . Legtöbbször a legtartósabb természetes kő, és az márvány -hez képest. Ez ellenáll a hőnek, és könnyen ellenállhat a forró edényeknek, ezért tökéletes a konyhai felsők számára.

Márvány munkalapok drágák?

No & Hellip; márvány több drága , mint a granit Countertops . Átlagosan a Granite CountloP költségek kb. 45 $ - 65 dollár négyzetméterenként telepítve és a 35 $ - $ 125 négyzetméterenként (bár ritka fajták költhetnek $ 200 PSF-t). Az átlagos márványpultok költsége $ 65 - 95 $ / négyzetméter, de a 40 $ - 200 $.

Mi a legjobb pult a pénzedért?

Ezek közül néhány a leginkább igény pulton anyagok a piacon, és jó okkal:
 1. Quartz. A Quartz a tartósságának és az alacsony karbantartásának köszönhetően népszerűvé vált.
 2. gránit.
 3. márvány.
 4. laminált.
 5. szilárd felület.
 6. pala.
 7. újrahasznosított üveg.
 8. fából készült hentesblokk.

Mi a gránit munkalapok olcsó alternatívája?

Olcsó konyhai pult alternatívák
Anyag olcsó és drága (négyzetméterenként) *
GRANITE $ 40- $ 100
márvány / kvarc / mérnöki kő $ 50- $ 90
fa $ 50- $ 100
SOAPSTONE $ 50- $ 100

Hogyan tudod megmondani márvány gránitból?

Az azonosítja a Granit -t, végezzen karcolást. Vegyünk egy kés pengét, és próbáld meg karcolni a felületet (egy észrevétlen helyen). Ha nehéz megkarcolni, akkor valószínűleg gránit (vagy valamilyen típusú égő szikla). Ha képes a kő karcolására, akár márvány vagy mészkő.

gránit megéri a költségeket?

Összegezve gránit munkalapok megéri az ára , ha: A hasonló otthonok a területen van gránit munkalapok. A vevők a területen inkább mozognak készenléti otthonok. gránit munkalapok jól illeszkednek a ház teljes megjelenésével.

Milyen típusú gránit a legjobb?


Melyik színes gránit a legjobb
 • sötét gránit. Az árnyék nem jelenik meg elegánsabb, mint a fekete vagy sötét szürke.
 • fehér gránit. A tiszta fehér gránit szinte lehetetlen megtalálni.
 • bézs vagy semleges. A semleges gránit munkalapok korlátlan sokoldalúsággal rendelkeznek, és szinte minden tervezési terv része lehetnek.
Az

márvány káros az egészségre?

Inhaling Márvány Por Okok mérgező effektek a légzőrendszerre. A kőbányászat melletti területeken élő munkások és lakosok hajlamosak a szilikózisnak nevezett betegségre, ahol belélegzett márvány por károsítja a légzőrendszer sejtjeit. A tünetek közé tartozik a krónikus köhögés és a légszomj.

mi a 2. szintű gránit?

Level 2 , Egy közepes fokozatú gránit van az átlagos vastagsága 3/4 hüvelyk. A tervek és a színek egy kicsit egyedülállóbbak, mint Level 1. Többféle jelölés van. Általában Indiából vagy Brazíliából importálják.

márvány nehezebb, mint a gránit?

Márvány : márvány egyenletesebb, mint a gránit . 6-kor.67 font négyzetméterenként, egy 30 négyzetméter lap vagy márvány súlya körülbelül 200 font.

Melyik márvány a legjobb otthon?

fehér golyók
 • fehér márványlemezek az egyik legjobb lehetőség a padlóburkolatokhoz, a gyönyörű és tiszta megjelenés miatt.
 • fehér márvány a legvalószínűbb választás otthonok, mint a fehér szín eleganciát, és hozzon létre a nyugalom a légkörben.

hogyan tudja megmondani, hogy a gránit valódi?


FECKEING FAKE GRANITE : Érintse meg a felületet
Ha enyhén érintse meg a felület hátulján egy kis kalapáccsal, az real gránit -nek csengőhangot kell készítenie. Éppen ellenkezőleg, a FAKE GRANITE egy kis kattintási hangot fog tenni. Ha a kő a két hang utóbbit termeli, akkor az tudja, hogy nem a természetes kő.

könnyen megszakad a márványtörés?

Márvány nem különösen erős kő. A struktúráján belül apró légcsatornák, és ez nem mindig erős, mint gondolnád. Nagyon valószínű, hogy Break , chip vagy repedés. Azok, akik márvány -t faragják, mindig említsük meg, hogy az lehet, hogy a kiszámíthatatlan.
Az

márványpadlója jó az egészségre?

Márvány Csempe is rendelkezik Health haszonnal és ndash; Az márvány természetes kő, és valójában távol tartja a mikroszkopikus részecskéket és a csírákat, ha megfelelően tisztítják. Hátrányok márvány csempe: márvány , mint sok más kőcserép, nagyon magas karbantartási követelmények.

Mi a legjobb pult?

13 Kedvenc konyhai countertop anyagok
 • márványozott munkalapok.
 • honed gránit munkalapok.
 • rozsdamentes acél munkalapok.
 • üvegpultok.
 • újrahasznosított munkalapok.
 • betonfedők.
 • travertin munkalapok.
 • csempe munkalapok. A csempe munkalapok nagyszerű választás, ha olcsó anyagot szeretne, amely könnyen karbantartható.

Melyik padló a legjobb az egészségre?

Egészséges padlóburkolat
 • Használjon szilárd felületi padlót a szőnyeg helyett.
 • Válassza ki az FSC-tanúsított tömör fát.
 • Használjon természetes linóleumot vagy csempe az U.S.
 • -ben, válassza az alacsony VOC-felületeket és a tömítőanyagokat.
 • keresse meg a NAF-tanúsított termékeket.
 • felszerelés ragasztás nélkül; Használjon szöget vagy kattintási zárat.
 • Kerülje a laminátumot, a vinil padlót és a szintetikus szőnyegeket.

miért a gránit drága?


Tervezés és szín: Higgye el, vagy sem, gránit , amely rendelkezik egy bizonyos színű, vagy több & ldquo; vénák és rdquo; A kőben növelheti értékét és árát. Például egy kék kő lehet az egyik költségesebb az Granits . És ha az GRANITE is több vehetetlen, akkor több drága lesz.

Hogyan választhatok egy jó márványpadlót?

1.1 Könnyen karbantartható: mielőtt az kiválasztása a márvány padlótartalmat könnyen karbantartani kell a karbantartás során. márvány padlóburkolatnak sima kell lennie, így könnyen tisztítható. Szintén a vízállóság tulajdonában van, a semmiféle karcolás. 1.2 Árkategória: Válassza ki a Jobb minőségű márvány zsebbarát árat.

gránit jó az egészségre?

GRYITE nem rendelkezik káros hatással az emberekre. gránit egy Natl anyag, és ezer évek óta több ezer év, mint a dimenziós kő. De a vitrifried burkolólapok nem lehetnek jó az egészségre tudatában, mivel ezek vegyi anyagokból készülnek.