Biztonságos, hogy nyaralni Ciprusra?

Ciprus általában nagyon biztonságos utazás , annak ellenére, hogy földrajzilag közel által sújtott országok terrorizmus és a háborúk. Petty bűncselekmény fordul elő, különösen az ünnepek alatt és a nyár.Továbbá szükségem van egy vízumra, hogy Ciprusra utazzon?

Az Ciprus Köztársaságba legfeljebb 90 napig terjedhet az idegenforgalomra vagy üzleti célokra Visa nélkül. A 90 napnál hosszabb tartózkodás esetén az szükség van a ideiglenes tartózkodási engedéllyel Visa -re.

Ismerje meg, mit tehetsz Cipruson? Mit kell elkerülni Ciprus

 • turisztikai csapdákban. Ha úgy gondolja, hogy eljutsz egy mediterrán országba, hogy élvezhesse a csodálatos tenger gyümölcseit, Cipruson csalódsz.
 • Limassol vagy Paphos kastély. Oké, ez valójában egy kastély.
 • Aphrodite fürdőkád. Hol kezdődhet ezzel.
 • Turtle Beach.
 • larnaca.
 • Ayia Napa.

Megfelelően, mi a Ciprus, mint egy nyaralás?

Cyprus egy csodálatos Holiday célállomás. Több, ha az , mint a egzotikus strandok a Pristine államukban, kevésbé tömegek és alacsony kereskedelmi forgalomba hozatala a tengerparton. A strandok, a Troodos-hegység, Nicosia, Paphos, mindez. Az időjárás is nagyon érdekes.

Mi a legjobb terület, hogy maradjon Cipruson?

Legjobb hely Cipruson a párok

 • protaras, a gyönyörű strand számára.
 • Paphos, történelmi helyek és félelmetes tengerpart.
 • AMathus-öböl és Limassol.
 • Pernera, családi orientált üdülőhelyek.
 • Coral Bay, Paphos északi részén.
 • Ayia Napa, a fiatal generáció számára.
 • Limassol, a helyi éjszakai élet számára.

vannak szúnyogok Cipruson?

hibák (például szúnyogok , kullancsok és bolhák) számos betegséget terjeszthetnek az Ciprus -ben. Sok ilyen betegség nem akadályozható vakcinával vagy gyógyszerrel.

, ami jobb észak vagy déli Ciprus?

Az North egy kicsit olcsóbb, de nem sok. Az emberek barátságosak a sziget mindkét részében. Az élelmiszer többé-kevésbé azonos mindkét részben; Az South -ben több jó étterem található. Mindkét részben jó strandok (homok és kavics) vannak.

Ciprus gazdag vagy szegény?

CIPRUS - szegénység és Wealth . A görög övezet népe a világ legfiatalabbá válik. A Világbank Fejlesztési Jelentése szerint az Ciprus 16. helyen van, az egy főre jutó jövedelem alapján, amely a vásárlási teljesítményre igazodik. 1988-ban az egy főre jutó jövedelem 15.500 USD volt, a CIA World Factbook szerint.

Ciprus drága?

Az első sürgető, és általában a legtöbb drága Ciprus -hez való utazás lesz szállás. Nos, tényleg az utazási stílusától függ. Nincs sok olcsó szállás az Ciprus -ben, mentse meg egy maroknyi hosteleket és panzió várost, mint Nicosia vagy Paphos.

Mennyibe kerül a ciprusi vízumdíj?


Nagykövetség Visa Díjak
Ország egybevitel több bejegyzés
CUD
CUBA US $ 54 US $ 54
CIPRUS
CIL US $ 30 $ 30 * Nem
Csehország US $ 88 US $ 110

A ciprusi injekciókra van szükségem?

NO oltóanyagok A meg kell látogatnia az Ciprus -et; A hepatitis A * és Tetanus * csak ajánlatos. Veszettség vakcinák ajánlatos az utasok, hogy kerülhetnek közvetlen kapcsolatba ciprusi denevérek.

van Cipruson lévő homokos strandok?

Ciprus ismert a puha, poros fehér homokos strandok által a kristálytiszta, türkizkék vízzel. Nem is beszélve, hogy egy 57-et elnyerték a kék zászlót. ott rengeteg szakasz az Sand közül választhat a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigetén.

a ciprusi vízum érkezéskor?

A végleges belépési engedély ( Visa ) egy turisztikai útlevélbe kerül a repülőtéren érkezés és Ciprus között. A Pro- Visa -t egyetlen bejegyzésre bocsátják ki, amelynek jogában áll akár 90 napig. A tartózkodás időtartama 180 napos időszak alatt nem haladhatja meg a 90 napot.

, ami jobb Paphos vagy Larnaca?

Nincs észrevehető időjárási különbség a 2. Paphos között több ősi látnivalók és nagyobb szállodák, de a legtöbb strand sziklás, míg az Larnaca minden szürke homok.Nézd meg az Ayia Napa vagy Protaras tengerparti üdülőhelyeit, mivel a tizenévesek többet kell tenniük.

A Ciprus melyik oldala a legmelegebb?


A legegyszerűbb strand ünnepekre, repüljen a Larnaca-hoz közvetlenül a sziget -keleti oldalán, és maradjon az egyik hotelben, kilátással a fél mérföldre. Ciprus ezen része a legforróbb, legszárazabb éghajlat, így ideális, ha a fő nyári szezonon kívül utazik.

Mi a legjobb része Ciprus, hogy menjen nyaralni?

Az Ciprus keleti part mentén az legjobb üdülőhely az Ciprus -ben, a strand szerelmeseinek. Protaras Ciprus ismert gyönyörű strandok és a Fügefa-öböl, ahol az egyik magányos fügefa áll őr az öböl felett. A népszerű strand üdülőváros, számos étterem, Tavernas és Ciprus szállodák közül választhatnak.

, ami jobb Limassol vagy Paphos?

Paphos sokkal több "turisztikai" és festői. Ok, ez a dowdy területek, mivel ez egy régi üdülőhely, de rengeteg új / modern. Limassol sokkal kereskedelmi. A sziget kicsi, így az Paphos repülőtér protarához való vezetés nem túl rossz, bár inkább Larnacre-be tudsz repülni.

Ciprus érdemes meglátogatni?

Turisztikai, de olyan sok nagyszerű hely van az látogatáshoz , kiváló étel és a legjobb időjárás a világban a napsütéshez. Az emberek nagyon barátságosak. Minden évben megyünk Ciprus -re (Minum egyszer háromszor), és Kanadából vagyunk, és soha nem találkoztak egyetlen orosz maffiával. Ez valóban nagyszerű sziget.

Larnaca jó üdülési célpont?

Larnaca
Larnaca
A fantasztikus éttermekkel és bárokkal elhelyezett helyszín, az ideális üdülési célpont a családok számára, és az Legjobb helyek az Larnaca területén való tartózkodási helyek hajlamosak pontosan ezt. Az Larnaca fő vonzereje a strandjaiban fekszik.

a Paphos jó üdülési célpont?


Holiday Vélemények: Paphos , Ciprus. Nagyon szép és csendes Holiday volt, bár a szálloda ésszerűen teljes volt. Látnivalók. Nagyon ajánlom a királyok sírjait, valamint a buszos túrákat a Troodos-hegységbe és a környező helyi területre.

Mi a Ciprus legismertebb?

Ciprus néven a „Jewel a Földközi-tenger” és a legendás bölcsője Aphrodite, az ősi istennő a szerelem és a szépség, minden bizonnyal méltó a szigorú előírásoknak az isteni patrónánk.

a Paphos görög vagy török?

Paphos . Paphos / & # 712; P & AELIG; F? S / ( görög : & Pi; & Phi; & omicron; & sigmaf; Ciprus délnyugati részén és az Paphos kerület fővárosában. Az ókorban két helyet neveztek Paphos : régi Paphos , ma Kouklia-ban és új Paphos -ben.