Mi a TP100?

A PBS TP100 egy olyan turboprop motor, amely különösen alkalmas a kis repülőgépekre és a pilóta nélküli légi járművekre. Ezeket a mentési szolgáltatások vagy a rendőrségi vagy felderítési célokra használhatják, valamint a mezőgazdaságban is. A rendszer úgy van kialakítva, hogy a motor a repülőgépen a tolóerőben vagy a traktor üzemmódban helyezhető el.Továbbá, mi a TP minősítés?

TP (a) minősítés tárgya polikarbonát diffúzorok és megállapítja, hogy az anyag, hogy használják akarata önkioltó, és nem is lehet izzó vagy égő több mint öt másodperc után lángot eltávolítottuk.

Hasonlóképpen, mi a trespass dlx? Az Férfi Oswalt egy nagyon technikai és tartós vízálló kabát az Trespass DLX tartományban. Hozzáadott funkciókkal, például egy szegély-kamionokkal és mandzsettákkal, az űrlap vágott fülekkel, biztos lehet benne, hogy a hőed a kabát belsejében marad. Ezek a funkciók akadályt nyújtanak a szél ellen, és megakadályozzák a bosszantó tervezeteket.

Ennek megfelelően mi a TP50?

például egy 4 elemlistában az TP50 a 2. és 3. elemek átlagát jelenti, nem csak a 2. elem. (Ez azt feltételezi, hogy az TP50 az 50. százalékos arányt jelenti.) A pontos képlet az I = (K / 100) (N + 1), hogy megtalálja a kívánt indexet, ahol k az Ön százalékos és n értéke a listában szereplő elemek száma .

vétkes jó?

Megállapítottam, hogy az úgynevezett drága eredmények minősége az elmúlt években csökkent, és meg akartam kipróbálni az olcsóbbá teszi, hogy hogyan hasonlítottak össze. Bár elég egy kicsit olcsóbb, mint Berghaus, találtam Regatta és Trespass nagyon a pénzért és ár-érték arány.

Mi az IP65 minősítés?

IP65 ház - IP névleges "porzárás" és védett vízzel szemben egy fúvóka. IP66 ház - IP névleges , mint "por feszes", és védett a nehéz tengerekkel vagy erőteljes vízzel. IP 68 házak - IP névleges "porzárás", és védett a teljes, folyamatos vízben.

tres tex vízálló?

A szövet rugalmas és tartós, és ha külső héjként használják a rétegező rendszerben, 3 réteg Tres - Tex & Reg; lehetővé teszi, hogy száraz és kényelmes személyes környezetet tartson fenn, ha az időjárás nem a legjobb. Vízálló , szélálló és lélegző, ez a teljesítményszövet sok tartományunkban használatos.

Mi a 95. százalékos teljesítményt tesztelésben?

95. százalékos azt mondja, hogy az idő adatpontok 95 % -a az érték alatt van, és az érték feletti idő 5% -a. Az 95 egy mágikus szám, amelyet a hálózatépítésben használnak, mert meg kell tervezned a leginkább időpontot. Ha a hálózatokat átlagos vagy átlagos felhasználásra tervezték, akkor az idő fele használhatatlanok lehetnek.

Mi a 99. százalékos késleltetés?

A 99. százalékos késleltetés a 30 ms azt jelenti, hogy 100-ban 100 kérés 30 ms késleltetést tapasztal. A magas forgalmú weboldalhoz, mint a LinkedIn, ez azt jelentheti, hogy egy oldalra 1 millió oldalt néző oldalt, majd 10 000 ilyen oldalnézet tapasztalja meg a késedelmet.

Mi a 90. százalékos teljesítmény tesztelés?


Az 90. százalékos azt jelenti, hogy az értékek 90 % -a ez az érték alá esik. Az érték ebben az esetben lenne a válaszidő. Tehát, ha 1000 értéke volt, és az 90. százalékos az N, 900 ilyen értékek n, 900 az N érték alatt, és mindössze 100 felett van - így van értelme, hogy az átlag kisebb, mint az 90. százalékos .

mi a legjobb juttatási?

Az emberekre / elemekre / tárgyakra / tárgyakra utal (bármi), amely a 80% -os jel és a mérőanyag 100% -a között van. Példa: Az egyetemen élő diákok " Top 20. százaléka " a 20% legjobb diákok.

, akik a dlx?

DLX . DLX kültéri ruházat és felszerelések voltak, az LDQUO; az élet szélsőségei és rdquo; A skót felvidék alapjain alapulva tartománya folyamatosan fejlődik, és a férfiak, a nők és a gyerekek számára a kültéri ruhát kereső, hogy az elemek. Shop Premium vízálló dzsekik, gyalogos nadrág és így tovább.

a regatta egy olcsó márka?

Ha gondjai a nagy szabadban a költségvetést, akkor Regatta egy brit márka , ami nem más, mint olcsó, jó minőségű felszerelés minden időjárási körülmény.Az Alkalmi Walker számára az Regatta megfizethető alternatívát nyújt a mindennapi kopás prémium márkájához, valamint a városi és vidéki kalandok számára.

miért olyan drága Berghaus?

Az Berghaus Mera csúcs mindig eléggé drága volt. Azonban az oka, hogy a legtöbb drága háromrétegű vízszigetelő több drága lesz lefelé a kutatás összege, amely a belső bélés anyag megtervezése, valamint a külső felület szövet, amely az anyagot az .

, aki birtokolja a vétket?


JACOBS & amp; Turner Ltd., Trespass "szülő Company , 1938-ban alakult, és amikor a technikai munkaruházat szakosodott. A leányvállalat márka Trespass jött létre 1984-ben, mozgó cég felé szakosodott teljesítmény skiwear és outdoor ruházat.

craghopper egy jó márka?

R: CRAGHOPPERS
Kiváló és könnyen illeszkedik a drágább márkákhoz ; Az egyetlen rossz dolog róluk a "Bear Grylls" logó a hátsó zsebszárnyon.
Az

jó márka Gelert?

Gelert mostantól a Mike Ashley sport Direct Birodalom tulajdonában van, amely hatékonyan azt mondja. Vegyük, mi volt az megbízható márkája, és megfordította a Tat-ba! Az Gelert horizont alacsony "cipőjével" tapasztalataim rettenetesek.

a hegyi raktár jó márka?

Mountain Warehouse egy brit gyártó a kültéri ruházat, amely 1997-ben alakult, magas színvonalat állítottak be termékeik számára, és elvárják, hogy mindegyikük teljesüljön. Ezek az egyik legmegfelelőbb márka a kültéri termékek piacán, 50 éves tapasztalattal és több ezer boldog ügyfelekkel.

Berghaus jó márka?

Annak ellenére, hogy az márkák -től az északi-arc, az Berghaus az Bart Bes márkák egyike, és most kínál széles körű kültéri ruházatot a kabátok, a fleeces, a nadrágok és a baselayerek számára Csizma, cipő, és természetesen hátizsákok. Még a legmegfelelőbb vízálló kabátok is hasonlóak.