Honnan tudod, hogy szükséged van egy új szárítóra?

figyeljen a furcsa hangokra és szagokra.
visítozó vagy banging zajok jele lehet, hogy az egyik egység legfontosabb mechanikai alkatrészek, mint például a dob öv vagy görgők, visel el. Hasonlóképpen, az égő szaga azt jelezheti, hogy az szárító túlmeleged.Következésképpen, hogy tudod, hogy a szárító kijön?

Tartsa szem előtt ezeket:

 1. dob nem fordul. Ha a szárító dob nem fordul, de a szárító maga bekapcsol, akkor valószínűleg van egy öv-probléma. Az
 2. hő gyenge vagy elégtelen. Az
 3. szárító megtagadja a kezdetét.
 4. zörgés vagy popping zajok.
 5. csillogás vagy csiszolás. Az
 6. szárító megállítja a középciklusokat.

Hasonlóképpen, mennyi ideig tart egy szárító? Körülbelül 13 év

a fenti mellett, érdemes megjavítani egy szárítót?

lehet érték kiadások 150 $ & ndash; 200 $ az javítás A Midrange vagy a High-End szárító kevesebb, mint három éves, például. Míg az új alapmodell csak 300 dollárba kerül, így a szebb modell sokkal többet jelent. A javítása meghosszabbíthatja az életét, így megkaphatja a pénzed értékét.

Meg kell javítanom a régi szárítómat?

Kapcsolja be az szárítóját körül, és vegye le a hátat. Az expozíciós huzal a az szárítóba vezethet, és az szárító elkapja, vagy csúnya sokkot ad. A fogyasztói jelentések szerint az szárító élettartama csak 13 év. Tehát az régi Berta valószínűleg nem fog hosszabb ideig tartani, és a javítás valószínűleg többet fog fizetni, mint amennyit érdemes.

kell javítanom vagy kicserélnék a szárítómat?

Ha próbálják meghatározni, hogy megjavítja vagy kicseréli az szárító , egy jó ökölszabály, hogy tudja a élettartama a készülék. Ha A szárító a várható élettartama alatt van, akkor az helyettesíti a helyettesítését, hogy megpróbálja megpróbálni javítását . Még 13 év elteltével úgy véli, hogy kölcsönzött az szárító szárítóval.

Mennyibe kerül a szárító rögzítéséhez?

A szárító rögzítése May költsége átlagosan 100 dollár és 400 dollár között. Rögzítés A sütő tartomány jelentése egy másik közös javítás , amely általában 50 és 100 dollár között van, átlagosan.

Milyen gyakran cserél egy szárítót?

A legtöbb szárító általában 10-13 év között valahol, a fogyasztói jelentések szerint. Ha az szárító közeledik a 10 éves jelzéshez, akkor jó ötlet, hogy az helyettesítse a -et, még akkor is, ha az YOU még nem tapasztalt semmilyen nagy teljesítmény kérdést.

Hogyan javítasz egy szárítót?

Cserélje ki a rossz fűtőelemet egy elektromos szárító -en, ha a fűtőelem tetején lévő rögzítőcsíkot csavarja be. Ezután húzza ki a dobozt, és távolítsa el az elemtartó csavart. Cserélje ki az elemeket és telepítse újra. Ha elektromos vagy gáz szárítója van, amely megdöbbent, de nem melegszik, ellenőrizze a folytonosságot.

mit jelent, ha a szárító nem melegszik?


elektromos ruházat szárító , NO gyakran azt jelenti, hogy a megszakító vagy az biztosítéka, hogy a kontrolls a teljesítményt; állítsa vissza vagy cserélje ki. Legyen tudatában az , hogy a szárítónak két megszakítója vagy biztosítéka lehet. A motor az -t futtatja, amikor egy működik, de A fűtőelem mindkettőt igényel.

Mi okozza a szárítómotor kiégését?

Az motor , amely az szárító dobot megfordítja, az kiégene a -t. Túl forró lehet, és a szerelés sikertelen lesz, nem pedig az motor . A forgó motor húzza az Out a vezetékeket, ha ez megtörténik. Ez néha a régebbi motorokkal történik.

Mit csinál egy rossz szárítómotor?

gáz és elektromos szárítók egy motor , amely bekapcsolja a befúvó és az szárító dob. A hibás motor a különböző hangzást eredményezhet -ben, az -nek, mint egy egy laza csiga, egy laza szíjtárcsát, egy magas csapágyat vagy perselyt vagy humming zajt rossz tekercselés vagy az motor -on.

Mennyibe kerül a szárítószalag rögzítéséhez?

Az szárítószalag cseréje körülbelül 200 dollár, ha bérel egy PRO-t, vagy 10-20 dollár a DIY számára.

Mi a legjobb szárító?

A legjobb ruházati szárítók, amelyeket ma vásárolhat
 1. LG DLEX3700W. A legjobb ruhaszárító összességében.
 2. maytag medc465hw. Legjobb költségvetési szárító.
 3. elektrolux efme627utt. A legjobb ruhaszárító gőztisztítással.
 4. Kenmore 69133.
 5. MAYTAG MEDB835DW.
 6. ge gtd65ebsjws.
 7. lg dlex9000v.
 8. Samsung DVE50R8500V.

biztonságos, hogy egy squeaky szárítót használjon?


A meghajtó öv nyúlik és / vagy az életkorral törékeny lesz. Az öv ezután csúszik a dobon vagy a motoron, hogy kikerüljön. Ha ez a helyzet, a megoldás a kopott öv cseréje. Ha az szárító egy lenyűgöző zajt eredményez, a legvalószínűbb, hogy a csapágy vagy a hajtószíj.

Miért szárító zajló zajlik?

kissé lassabb döngő hang lehet a fém-fém kaparás kopott szárító dob talpakkal. Vagy az öv viselhető, vagy a ruhadarabok laza. Ha az clunking -t észleli, semmit sem a dobban, lehet, hogy idegen tárgyak lehetnek a fúvókeréken.

hogyan tudja megmondani, milyen régi a szárító?

A készülék korának meghatározásához használja a sorozatszámot (nem modellszámot) a gyártás dátumának megkereséséhez. A sorozatszámunk két betűvel kezdődik, majd hat szám. Az sorozatszám elején a 2 betű elmondja a hónapt és az évet.

Mi a legmegbízhatóbb szárító márka?

LG

Mennyibe kerül egy szárító szolgálatának?

National Átlagos költség az szárító javításhoz
Néhány alkatrész alkatrészek csak néhány dollár, míg mások költség $ 200 $ 200 vagy akár $ 300. Jellemzően az Service díj gyakran körülbelül 80 dollár, az -es költség mellett az költségei mellett.

Mi a legjobb olcsó szárító?


Legjobb költségvetés : AMANA NED4655EW
Az egyik legnépszerűbb ruhák szárítók is előfordul, hogy nagy értéke & mdash; az Amana NED4655EW. Ez az költségvetés Ruházat szárító nem a legcsodálatosabb modell a piacon, hanem olyan hasznos funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a mosodát.

Mennyi ideig kell száradnia a száraz ruhákhoz?

Mennyi ideig tart a szárító -ben? Az modern lakossági mosógép legtöbb eleme 30 és 45 perc között az száraz -ig tart. A legtöbb elem száraz körülbelül 32 perc alatt.

Mi jobb egy gáz vagy elektromos szárító?

Gáz szárítók távon forróbb, mint elektromos szárítók , ami csökkenti szárítási idő és költségek idővel. Egy tipikus család számára, amely hetente 5 terhelést ad ki hetente, az átlagos elektromos szárító a átlagosan $ 130 évente lesz, míg az -es szárító az Gáz -ben évente körülbelül 85 dollárba kerülne.