Mi az a referenciavabász?

& Ldquo; az Laboratórium & Rdquo; az laboratóriumi , amely egy másik laboratóriumi -re utal a teszteléshez. & ldquo; Referencia Laboratórium & Rdquo; az Laboratórium, amely egy másik laboratóriumból származó mintát kap, és amely egy vagy több vizsgálatot végez az ilyen példányon.is megkérdezte, mi a referencia tesztelés?

A kritérium-hivatkozott teszt az teszt stílusa, amely teszt pontszámokat használ, hogy nyilatkozatot hozzon létre az adott személy viselkedéséről. A legtöbb teszt és az iskolai tanárok által írt kvízek kritériumnak tekinthetők a kritériumnak.

, mi a célja a laboratóriumi tesztek végrehajtásának célja? Laboratóriumi vizsgálatok olyan orvosi eszközök, amelyek az vér , vizelet vagy más szövetek vagy anyagok mintáinak felhasználására szolgálnak a szervezetből vagy más körülmények között.

Ezen kívül, mi a nemzeti referencialaboratórium?

Nemzeti Referencia Laboratórium nyújt foglalkozás-egészségügyi tesztelési szolgáltatásokat különböző szervezetek, beleértve a vízum szűrés központok, vállalati egészségügyi központ és a vállalatok a különböző iparágak, mint a repülés, az építőipar, az olaj és a gáz, és a vendégszeretet.

Ki működik a laboratóriumban?

Phlebotomists, néha érvágás technikus, munka közvetlenül veled, a beteget, hogy dolgozzon a vérben laboratóriumi vizsgálatok segítségével vénás vér, vagy a bőr szúrás. Általában a PBTS befejezte a középiskolát, és phlebotomia edzést kapott, akár egy programon keresztül, akár az Job tapasztalattal.

Mit jelent egy 90 módosító?

kódolási irányelvek
& Ldquo; [ Módosító 90 ] az orvos vagy a klinika használata, amikor a beteg számára végzett laboratóriumi vizsgálatok. külső vagy referencialaboratórium által végzett. Ez az módosító azt jelzi, hogy bár a. Az orvos jelentkezik a laboratóriumi teszt teljesítményét, a tényleges vizsgálati összetevő a.

Mi a példa egy kritériumra hivatkozott tesztre?

Jól ismert példák kritérium - hivatkozott vizsgálatok közé Speciális elhelyezés vizsgák és az Országos Assessment of Educational Progress, amelyek mind szabványosított tesztek adjuk a diákok szerte az Egyesült Államokban.

mi a kliaszámok?

Klinikai laboratóriumi javítás Módosítások ( CLIA ) Az CLIA program célja a minőségi laboratóriumi vizsgálatok biztosítása. Bár minden laboratóriumnak kell megfelelően hitelesíteni kell fogadni Medicare vagy Medicaid fizetések, CLIA nincs közvetlen Medicare vagy Medicaid programok felelősséget.

Hogyan tesztelt vér a laboratóriumban?

A vérvizsgálat egy laboratóriumi elemzést végeztünk egy vért mintát, hogy általában kivont vénába a kar segítségével egy injekciós tű, vagy azon keresztül ujjbegyből. A tipikus klinikai Blood panelek tartalmazzák az alapvető metabolikus panelet vagy a teljes vér számot. Az vérvizsgálatokat a kábítószer- tesztekben is használják a kábítószer-visszaélések felismerésére.

Mi a ház laboratóriumokban?


In- House Labs , LLC egy laboratóriumi konzultációt, hogy segíti az induló és karbantartása drogtesztet laboratóriumok . A CLIA személyzete a laboratóriumi igazgatót, a műszaki felügyeletet, az általános felügyelőt és a klinikai tanácsadót kínálja a Támogatási Szolgáltatásokkal.

Mi az önálló laboratórium?

laza definíciójának független laboratórium olyan személy vagy csoport, amely független ellenőrzés vagy vizsgálati azonosítani valamit, meg a teljesítmény jellemzőit, illetve megerősíti elérését előírásoknak. Az független laboratóriumi használatának oka: a házon belüli képességek nem érhetők el.

Hol van a CLIA szám CMS 1500-ra?

cLIA száma az CMS 1500
Minden követelést, az CLIA száma a laboratórium, amely ténylegesen végző vizsgáló kell jelenteni 23 tétel az CMS - 1500 forma. A hivatkozási laboratóriumi igények csak önálló számlázási klinikai laboratóriumokra, speciális kódexre engedélyezettek 69.

hol küldhetem a kliát?

Az CLIA alkalmazás (CMS-116 formanyomtatvány) online elérhető. küldeni kitöltött alkalmazás az címét a helyi állami ügynökség az állam, amelyben az a laboratórium található. Ezenkívül ellenőrizze az állami ügynökségét bármely más állami specifikus követelményekkel kapcsolatban.

Mi a referencia laboratórium?

A & Ldquo; Referencia Laboratórium & Rdquo; egy Medicare-beiratkozott Laboratory , amely egy másik mintát kap, az laboratóriumi -t a teszteléshez és ténylegesen végrehajtja a vizsgálatot. Billing vonatkozó szabályokat, aki tud számlát az említett labor által nyújtott szolgáltatások egy független laboratórium .

Melyek a különböző laboratóriumi tesztek?


Közös laboratóriumi tesztek
 • teljes vérszám. Ez a teszt, más néven CBC, a leggyakoribb vérvizsgálat.
 • protrombin idő. Más néven PT és PRO idő, ez a teszt méri, hogy mennyi ideig tart a vér vérrögé.
 • alapvető metabolikus panel.
 • átfogó metabolikus panel.
 • lipid panel.
 • májpanel.
 • pajzsmirigy stimuláló hormon.
 • hemoglobin A1C.

Mi az arup teszt?

& MDash; Az Arup laboratóriumok egy amerikai nemzeti referencialaboratórium és az Utah Egyetem nonprofit vállalkozása, valamint a patológia minisztériuma. Az Arup több mint 3000 tesztet kínál és teszt -es kombinációk, a rutin szűrés vizsgálatok tesztjei molekuláris és genetikai vizsgálatokhoz.

Mi a diagnosztikai labor?

Az orvosi laboratóriumi vagy a klinikai Laboratory egy laboratóriumi , ahol klinikai patológiai teszteket végeznek a klinikai mintákon, hogy információt szerezzenek a beteg egészségével az diagnózisban, a kezelésben és a megelőzésben betegség.

Miért utasítja a laboratóriumi teszteket?

A orvos volna mindenféle okok miatt rendelésére egy laboratóriumi vizsgálati , honnan betegség diagnosztizálására és tervezi a kezelés nyomon követése az egészségre. Az tesztek használhatók a rutinszerű dolgok, mint például a koleszterin a vizeletben lévő koleszterin ellenőrzésére, hogy az eredmények a normál tartományban vannak-e.

Mi a laboratóriumi minta?

Az orvostudományban az laboratóriumi minta egy biológiai mintavételi , amely az laboratóriumi -analízishez használt betegből származó beteg szövetéből, folyadékából vagy más anyagából származó anyagból származó anyagok összegyűjtése a betegség differenciáldiagnózisának vagy megtervezésének elősegítése.

Miért fontos a minta gyűjteménye?


Az fontos a megfelelő példánygyűjtemény és kezelés. Ez egy alapvető elv bármely laboratóriumi vizsgálati eljárást, hogy az érték a vizsgált sérül, vagy akár érvényteleníti a példányok , hogy nem megfelelően összegyűjtött , jelzett, kezelnek vagy tárolnak előtt és a vizsgálati eljárás során.

Mi a jelentősége az írásban az orvosi laborban?

Írás A Science Lab jelentés . Sok tudományos egységét megköveteli, hogy az írás egy formális Laboratory Jelentés . A cél az jelentése -nek arról, hogy mit tettél, mit tanultál egy kísérletből, és miért számít a megállapítások.

Hogyan címkézsz egy mintát?

Amikor a laboratóriumi mintát jelöli, a következő információkat kell feltüntetni:
 1. beteg neve és vezetékneve.
 2. kórházi orvosi rekordszám, születési dátum vagy alternatív egyedi betegszám.
 3. Collector ID.
 4. idő A mintát összegyűjtöttük.
 5. dátum A mintát összegyűjtöttük.