Mi a megfelelő részméret?

1 1/2 - 2 1/2 CUPS gyümölcs és 2 1/2 - 3 1/2 csésze zöldség. 6-10 uncia gabona, 1/2 a teljes szemcsékből. 3 csésze nonfat vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékek. 5-7 uncia fehérje (hús, bab és tenger gyümölcsei) minden nap.Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan határozza meg a rész méretét?

Gyorsan becsülje meg a kiszolgáló méretét és méréseit a kezed használatával és a főzési

  1. 1 csésze megismerésével.
  2. 1 uncia = a hüvelykujj húsos része.
  3. 1 evőkanál = a hüvelykujj, mínusz a húsos rész.
  4. 1 teáskanál = a mutatóujj hegye.
  5. 1 hüvelyk = a mutatóujj középső része.

A fenti mellett, mit jelent a kiszolgáló mérete? A vagy adagméret Mérete a mennyiségű élelmiszer vagy ital, amelyet általában szolgálnak. Az Ön által kiválasztott részméretet a -t számos olyan tényező határozza meg, mint például az élelmiszer ízesíthetősége, és milyen mértékben csökkenti az éhséget, és teljességet generál (lásd a várható jólétet).

Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, mi a szokásos részméret?

A ajánlott kiszolgáló mérete az egyes ételek mennyisége, amelyet étkezés közben vagy snack alatt kell enni. Az rész az, amit ténylegesen eszik. Az egyik 3 uncia (84 gramm) Sering hal egy csekkfüzet. Egy fél csésze (40 gramm) fagylalt egy teniszlabda.

Mi az egyetlen kiszolgáló Weightwatchers?

A Serve körülbelül 75g vagy: & Frac12; csésze főzött zöld vagy narancssárga zöldség, mint a brokkoli, a spenót, a sárgarépa vagy a sütőtök. 1 csésze zöld leveles vagy nyers saláta zöldségek. & frac12; Közepes vagy 1 kis burgonya vagy más keményítő zöldségek, mint az édesburgonya, a taro vagy a cassava.

Mi a hús mérete?

Mivel a Hand Méretek változnak, hasonlítsa össze az Fist méretét -et egy tényleges mérőpohárhoz. Két adag, vagy 6 oz., A sovány hús (baromfi, hal, kagyló, marhahús) egy része a napi étrendnek. Mérje meg a megfelelő összeget a tenyerével. Egy pálma méretrész egyenlő 3 oz. Vagy egy kiszolgáló.

Mi az élelmiszer megfelelő része?

a napi étrend
Van egy egészséges mérleg élelmiszerek minden nap: 1 1/2 - 2 1/2 csésze gyümölcs és 2 1/2 - 3 1/2 csésze zöldséget. 6-10 uncia gabona, 1/2 a teljes szemcsékből. 3 csésze nonfat vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékek .

milyen méretű?

A folyadék uncia (rövidített fl oz , fl. Oz . Vagy Oz . Fl.) Egy térfogatú egység, amely körülbelül 28,4 ml-t tartalmaz a császári rendszerben vagy körülbelül 29,6 ml-ben Amerikai rendszer. Az uncia folyadékot néha egyszerűen " uncia " -ként említik olyan alkalmazásokban, ahol az alkalmazás implicit, például a bartending.

mi a rizs szolgálja?

A megfelelő rész méret egy kiszolgáló Rice 1/2-csésze főtt, amely az méret egy Cupcake Wrapper.

Mi a szabványos rész?


Standard rész Költségek
szabványos Recept szabványos részekben A egy szabványos rész . Az szabványos részköltség a egyszerűen az standard receptben található összetevők (és néha munkaerő) költsége, amely a recept által előállított Részek számával osztott.

Mi az 5% és 20% -os szabály?

Az 5 / 20 szabály (lila)
Mindig emlékezzen az 5 / 20 szabályra: 5 % vagy annál kisebb a rossz tápanyagok és az 20 % vagy annál nagyobb jók! 5 % DV-t vagy kevesebbet tekintünk alacsonynak (a teljes zsír, telített zsír, transzzsír, koleszterin és nátrium) és a nátrium) és az 20 % DV vagy annál nagyobb (a vitaminok, ásványi anyagok és szálak célja).

Hány kalóriát kell enni egy naponként?

A2-1. Táblázat. Becsült kalória-igények naponta, életkor, szex és fizikai aktivitási szint
KORLÁTORSZÁG SEDENTARY [ SUP> A SUP> ] SUP> Active [ sup> c sup> ] sup>
19-20 2000 2,400
21-25 2000 2,400
26-30 1,800 2,400
31-35 1,800 2200

Mennyibe kerül a rizs kiszolgálása?

Egy kiszolgáló főtt rizs körülbelül egyharmad csésze .Ha az Rice az étkezéskor csak az egyetlen keményítőt szolgálja fel, célozza meg az részét -től körülbelül kétharmada csésze -hez háromnegyedes csésze főtt rizs .

Hogyan csökkenthetem az adag méretét?

Tippek a részek csökkentéséhez Méretek
  1. Lassan enni.
  2. használjon kisebb lemezt.
  3. töltse fel a vacsora lemezét zöldségekkel vagy salátával.
  4. Ahelyett, hogy egy nagy csomagból eszik, egyetlen részt szolgál egy tálba. Az
  5. az egyes lemezeken az ételeket szolgálja, hogy elkerülje a második segélyeket.

Miért fontos a részméretek?


PORTION A vezérlés fontos , mert lehetővé teszi, hogy szoros fogantyú legyen, hogy hány kalóriát találsz, amit feltételezhetsz. Ez azt jelenti, hogy eszik, amit a testednek szüksége van arra, hogy ahelyett, hogy a testednek szüksége van ahelyett, hogy eszemlenül túlzottan túlindul.

Miért van az Amerika nagyobb része?

Más kutatók Azt mondják, az részek A -nek fokozatosan megszerezte az nagyobb -et, mert sok fogyasztó szeretne. Az "értékmérés" és mdash-nak hívják; Több ételt kap a dollárért. Az probléma , függetlenül attól, hogy annyi ételt akarsz, vagy sem, annál többet szolgálnak fel, annál többet eszik.

Hogyan méri az egyik szolgálatot?

Mérés OUT 1 csésze , 1 / 2 , vagy 1 uncia néhány különböző ételeket a tálakba, poharakba, csészékbe és lemezekre, amelyeket általában használ. Ez egy jó módja annak, hogy megnézze, hogy ezek az kiszolgáló méretek hogyan néznek ki. Vagy szolgálja a -et, amit tipikusan enni vagy inni. Ezután Mérje meg a -et, hogy megnézze, milyen méretű részek voltak.

Hogyan szolgálnak a méretek munkája?

kiszolgálási méretek szabványosított , hogy a könnyebb --hez hasonlítsa össze hasonló ételeket; Az ismerős egységekben, például csészékben vagy darabokban, majd a metrikus mennyiségben, például a grammok (G) számát követi. A kiszolgáló mérete tükrözi azokat az összeget, amelyeket az emberek jellemzően enni vagy inni.

Mi az összeg a szolgálatonként?

Ez az mennyiség élelmiszer, amelyet általában egyszerre fogyasztanak. A méret egy alapvető háztartási mérés, például darab, csészék vagy uncia. Például egy kiszolgáló lehet 7 burgonya zseton vagy 1 csésze gabona.

mi számít, mint egy szolgálatot?


Itt van néhány hasznos kiszolgáló méretű iránymutatás, hogy emlékezzen: egy csésze nyers leveles zöldség vagy egy sült burgonya kell egy kis ököl méretét. Három uncia főtt sovány húst vagy baromfit a kártyák fedélzetének mérete. A teáskanál puha margarin egy szerszám mérete (egy kocka párból).
Az

reális méretűek?

A táplálkozási tények címkéjén felsorolt ​​ kiszolgálási méret nem ajánlott kiszolgálási méretek . A törvény szerint az kiszolgálóméreteknek a -nek kell alapulnia, hogy mennyire fogyasztanak élelmiszerek, és nem az enni kell. D., az FDA táplálkozási és élelmiszer-címkézésének igazgatója. Például az muffinok kiszolgálási mérete megváltozott.

mennyi zabkása egy rész?

A tálalásai túl nagy & Ldquo; ahelyett, hogy egy csésze (90g) főzött, megduplázza, és elindul egy csésze száraz. & Rdquo; A hengerelt zabok 45 g-ra ragaszkodnak, ami egy kiszolgáló méret, a címkék szerint.