Megmunkálható a főtengely?

Kovácsolás, öntés és megmunkálás
A legtöbb FRANKSHAFTS egy darabból készül, de néhány kisebb és nagyobb motor használ, amely több darabból összeszerelhető főtengelyt használ. főtengelyek lehetnek a is megmunkált egy acél billetből.Ismerje meg azt is, hogy mennyibe kerül egy forgattyústengely megmunkálása?

A forgatás megfordítása körülbelül 150 dollár. Megfordítják és polírozzák, ellenőrizzük az egyenességet, és szükség esetén egyenesítse meg.

Ezenkívül szükségem van a főtengelyem lengyelására? Ha egy használt forgattyú, akkor az OK-t ellenőrzi, és újra használni kívánja (az -nek szüksége van a -re, hogy újrahasznosítsa), minden naplót egy főtengely- öv polírozóján polírozhatjuk, 400 szemcsékkel GRIT. Az folyóiratoknak a -nek nem lesznek, a tükör és rdquo; Polírozott, mivel a mikroszkópos karcolások szükséges , hogy olaj ragasztást biztosítsanak.

, mikor kell őrölnöm a főtengelyemet?

Az főtengely csiszolás megtörtént, mert az Crank idővel visel. Több mint ezer mérföld az főtengely és a csapágyak közötti végső lejátszás. Amikor a & ldquo; fit & rdquo; A csapágyak és az Crank között nem tökéletes, csökkenti az olajnyomást és csökkenti a kenhetőséget.

Honnan tudhatom, hogy rossz a főtengelye rossz?

Tünetei a Bad Főtengely helyzetérzékelő

  1. A & # 8220; & # Check Engine 8221; A fény villog.
  2. Nehéz elindítani a járművet.
  3. A jármű elakad és / vagy backfiring.
  4. A motor vibrálja a járművet.

Mi okozza a főtengely-károkat?

Nincs elegendő kenés Az okozhat csapágyakat az főtengely -ben, hogy meghiúsuljon. A nyomás alatt álló henger akkor fordul elő, ha az főtengely bélés hűtőfolyadék-szivárgása van. Az nyomás az főtengelyt okozza, hogy csúszik vagy hajlítsa. A repedések leggyakrabban a folyóirat és az internet között az főtengelyen található filéban fordulnak elő.

Hogyan lehet megmunkált egy főtengely?

A durva - megmunkálási módszer Az főtengely volt, hogy mindegyik Crandpint egy nagy stabil esztergare fordítsa a CRANKPIN-vel a középpontban és az főtengely központi tengelye ellensúlyozza a forgattyús stroke felét. Az így termelt főtengelyek valószínűleg kevesebbet szenvednek a hőkezelés torzításából.

Milyen messze van a főtengely?

N2OMike azt mondta: Ön lehet a egy forgattyú, mint messze , amennyit csak akarsz, amíg az lehet a csapágyak. Régebben 0,050 "és 0,060" vagy annál több, mint 0,050 "és 0,060" -ig tartott csapágyakat készítettek.

Hogyan kell tárolni egy főtengelyt?

A legtöbb gyártó több hónapnál hosszabb ideig nem rendelkezik az -es forgattyúval, talán egy vagy két évig, így az -nek rendben kell lennie. Hacsak nem igazán hosszú távú, tárolása fekszik az -nek, hogy csak finom legyen! Ez érdekes, hogy az tárolása egy forgattyú -t, mindig az tárolt -nek a végén állva.

Hogyan ellensúlyozzák a főtengely őrlését?


Hagyományosan, a legegyszerűbb és legkönnyebb módszer ennek elérésére egy meglévő hajtókar ellensúlyozza - grind azt. Normális esetben, ha a rúd folyóirat éleztesse kopását kompenzáló, a gépkezelő csökkenti az átmérője a következő rendelkezésre álló standard méreten aluli csapágy, miközben a folyóirat jelenlegi középvonala helyét.

Mennyibe kerül, hogy egy forgattyú csiszolt?

A motorépítő gépboltja 30-60 dollár közötti díjakat használunk az Crank méretétől függően.

egy forgattyústengely drága?

Az főtengely együttműködik a motorral, hogy mozgassa az autót. Az főtengely önmagában csak néhány száz-több ezer dollár között mozoghat, és a munkaerő jelentősen eltérhet az egyik autóból a másikba. A munkaerőköltségek 300 és 800 dollár közötti, attól függően, hogy milyen autót és a szerelő díjait is tartalmaz.

lehet javítani a főtengelyt?

Nick Boes of Shaftech a fostoria, Ohio, hangsúlyozta, hogy az javítása A CRANK lehet kevesebb időt vesz igénybe, mint a helyettesítése. & Ldquo; A legtöbb új főtengely vezető ideje a legtöbb esetben 12 hétig közeledik, ami a legtöbb versenyszakasz jobb része. A javítása A főtengely kevésbé költséges és gyorsabb lehet, mint a versenyzők.

Mi okozza a főtengely csapágyait rosszul?

főtengely-csapágyak elhasználódhatnak a következők miatt: túlzott hő (ha az olaj nem biztosít elegendő hűtést) az olajszivárgás, az elzáródás vagy más módon rossz keringés miatt (néha okozta hibásan méretezett vagy felszerelt Csapágyak ) Fém-fém érintkező (a rossz olajáramlásból történő szárítás eredményeként)

Hogyan működik a főtengely csiszoló?


csiszoló egy főtengely folyamat anyagot távolítanak el a folyóiratok annak érdekében, hogy felújítja és újra egy drága, de létfontosságú eleme egy motor. Általában a motor újjáépítésének folyamata során történik, ha szükséges, de van néhány teljesítmény aspektusuk, amelyek együtt jönnek a folyamathoz.

Hogyan működik a főtengely indexelése?

A legtöbb Cranks lehet indexelt és még mindig tesz. 010 alulszűrő folyóiratok, ha a forgattyú nem túl messze van a gyárból. -es főtengelyek , amelyek a + vagy-. Tehát, mint egy felülvizsgálat, indexelés egyszerűen csiszolás minden főtengely rúd folyóiratok hogy minden ugyanaz a stroke, valamint a jobb fok egymástól.

lehet hegeszteni egy főtengely?

Az lehet a 't, hogy hegesztett , mivel ezer apró kis buborékot alkotnak a felületen. Mivel a BEING GRIND , a egy PRO-munkája a "A STEEL CRANK WELD Javítás rendben van, a remek terhelés alatt van.

Mi a fő folyóirat tengely?

A Journal egy olyan tengely része, amely egy csapágy belsejében forog. Amint fentebb látható, kétféle napló van egy főtengely - Az főcsapágy folyóiratok képezik az főtengely forgás tengelyét, és az összekötő rúd folyóiratok rögzítik a csatlakozás végeit rudak, amelyek a dugattyúkhoz futnak.

Honnan tudhatom, hogy a rúd csapágyai rosszak-e?

A és rúd A csapágyak egy autómotorban találhatók. Amikor a ezek az csapágy Go Bad , a Glaring jelek lehetővé teszik, hogy tudják a -et, hogy Bad vagy az irányba irányul. Az egyik ragyogó jel olyan zaj, amely úgy hangzik, mint a kopogás. Hibás motor csapágyak kell cserélni, amint az Bad .

Hogyan tisztít egy bütyköstengelyt?


Az egyetlen dolog, amit kell használni az Alchochol nem csiszoló kefék, párnák kerekek, vagy tisztító , akkor tönkreteszi a bütyköket. Semmi sem vizet benne, rozsdásodik a bütykök. Ha rozsdásodnak, WD40-et használnak, dörzsölje meg a WD40 áztatott ruhával, amíg a rozsda eltávolításra kerül. Ez az egyetlen módja annak, hogy vigyázzon a bütykökre, anélkül, hogy tönkretenné őket.

Hogyan tisztít egy új bütyköstengelyt?

Mindig. Tisztítsa meg a -t vékonyabbá, majd olajjal, 40W-os olajjal, telepítés előtt. Használhat nem klórozott fék Cleaner , vagy WD40, vagy csak az tiszta -hez, és megszabaduljon a és fém forgácsok. Csak győződjön meg róla, hogy az olaj jó kvartját dobja át, hogy jól bevegye.

Mi történik, ha egy főtengely rosszul megy?

Időszakos elakadása Ha az főtengely pozícióérzékelője vagy a kábelezése bármilyen probléma merül fel, akkor az főtengely jelet le kell vágni, míg a motor fut, ami a motor elindulhat. Ez általában egy kábelezési probléma tünete, de az rossz forgattyústengely pozícióérzékelő is előállíthatja ezt a tünetet.