Mennyibe kerül egy bélyegzett műút?

bélyegző Beton költség . Alapvető bélyeges konkrét költség között $ 8 és $ 12 per négyzetláb, de nagyobb részt projektek is olyan drága, mint $ 18 per négyzetláb. Mennyit fizet az bélyegzett betonért, az árától függően a helyi piacon és a munka összetettségétől függően az -es árakat és a munkahelyeket.Ezen figyelembe véve a betonozott betont drágább?

Bár az bélyegzett beton az -t, mint egy beton lemez vagy aszfalt, vonzó és kevesebb drága , mint a kövek vagy a terítők.

Továbbá, mennyi ideig tart egy bélyegzett betonút? 2-3 év

Figyelembe véve ezt, mennyibe kerül ez egy autóútra?

Az meghajtás szakadásának és cseréjének nemzeti tartománya 6,275 és $ 8.500 között van. Az átlagos 7,394 $ 7,394, egy öntött beton meghajtó -hez, mint az angie listáján. Az Átlagos költség $ 3,500 és $ 7,000, amely 3-10 dollár / óra, nagyjából. Az költség lehet nagyobb a hosszú vagy ívelt meghajtó .

vezethet bélyegzett betonon?

Igen, A bélyegző betonba vezethet. Azt javasoljuk, hogy várja 3-7 napos kúra után új beton elé kerül járművek megengedett meghajtó rajta.

a beton repedése?

Pattern Imprinted beton Problémák - repedések . A legtöbb minta nyomott beton vállalatok úgy fognak működni, mintha az repedések nem léteznek. Hacsak az beton -t egy méter vastagságba helyezzük, az Crack esélye van.

bélyegzett beton hozzáadása érték?

A legtöbb piacon, egy lepecsételt konkrét terasz is add akár 15 százalékkal, otthon érték , bár ez lehet egy magas becslést. Tehát, míg az bélyegzett beton Patio nem a Not értéket adja az értékben -ben, az hozzáadja a Sokat a megfékezést, így otthona vonzóbbá teszi az otthonát a potenciális vásárlók számára.

Mennyibe kerül egy 20x20 bélyegzett beton terasz költsége?

Az Átlagos költség az bélyegzett betonhoz 5-20 dollár négyzetméterenként, nem tartalmazza az betonlemez , amely az költségek $ 2 & ndash; 7 dollár négyzetméterenként. A legtöbb lakástulajdonos összesen 3,751 és ndash közötti; 8,540 dollár az bélyegzett beton teraszhoz . Kapjon ingyenes becsléseket az Beton profi közelében.

mennyit kell fizetnem a bélyegzett betonért?

Bélyegzett betonköltség . Alapvető bélyegzett beton költségek 8 és 12 dollár között négyzetméterenként, de több érintett projekt lehet olyan drága, mint 18 dollár négyzetméterenként. Mennyibe kerül a bélyegző betonokért -nek, az anyagok és a munkaerő-piaci árak és a munka összetettségétől függően.

Mennyibe kerül egy 12x12-es beton terasz?


Költség Az betontermék öntéséhez Slab
beton terasz általában 4 & rdquo; Vastag és költségek $ 5.53 & Ndash; 10,25 $ négyzetméterenként telepíteni. Egy tipikus 12x12 Patio Slab A költségek 796 és $ 1,476 között vannak.

Mennyibe kerül egy préselt betonút?

Imprinted betonköltség Átköltsége négyzetméterenként
CSATLAKOZTATÁSI SZÁMÍTÁSI KÉSZÜLÉKEK A négyzetméterenkénti árak (kivéve az extrákat)
50 4,250-6000 4,250-6,000
60 5,100-7,200 5,200-7000
100 8 500-11,785 8.500-12000

Mi az olcsóbb bélyegző beton vagy terítők?

Standard beton lemezek általában alacsonyabbak a négyzetméteres költségenként, mint az alternatíva. Általában akkor fizet 10% -15% -kal több, ha úgy dönt, útburkoló kövek, mint a standard beton lemezek. Ha úgy dönt, hogy frissíti az bélyegző beton -t, a kövek kövek valószínűleg a legtöbb esetben ugyanazt vagy akár kevesebbet költenek.

tudok feküdni a pászták a piszok?

Miközben az állandó telepítés igényel az talaj és a tömörített kavics és homok tömörített alapja, hogy hosszú távú, szintű teraszot biztosítson, csak egy szezonra van szüksége a térre. Egy ideiglenes telepítés Patio pavers a Dirt -nél elegendő, amíg készen áll a Hardscape telepítésére a hosszú távú tájtervben.

Az új útszakasz növeli az otthoni értéket?

beton könnyen megrepedhet a téli időben. Az aszfalt rugalmasabb, így kevésbé valószínű, hogy az idő múlásával reped.Az aszfalt meghajtó 20-25 évig tarthat, ha megfelelően telepítve és karbantartott & ndash; Nagy befektetés. Míg az növelése Az Home értéke , egy szép kövezett meghajtó is segít az otthoni gyorsabb eladása.

tudod önteni a saját műútra?


Jó okok nem -re öntsük a saját beton -es meghajtója
A gyógyító beton várja az egy -t, és ez általában nehéz vagy lehetetlen megoldani a hibákat. Ha ez nem ijeszt az -tól a nagy projekttől, mint egy meghajtó , akkor az You -nek figyelembe kell vennie a beton befejezéséhez szükséges készséget.

Mennyibe kerül egy 100 lábúti autóútra?

Az átlagos költség egy beton meghajtó , összehasonlítás szerint a közel 7,400 dollár. Egyéb források becslése Az költség -nek az aszfalt meghajtó telepítéséhez 2300 és 10,300 dollár között lehet. A lakástulajdonosok általában négyzet alakú láb -et fizetnek. A tribling hozzáadja az Átlagos költség négyzet alakú láb között 3,50 és 4,50 dollár között.

mi a legolcsóbb műút?

A kavics meghajtás messze az legolcsóbb és a leggyorsabb telepítés, különösen akkor, ha a meglévő meghajtó alalap hangos.

mennyi lesz az én útjárművet, növeli az otthoni értékemet?

növeli a értéket. Amellett, hogy egy House , amely az értékesebb, mivel az A garázs miatt ez az Will csak értéket adja hozzá az értékhez Tulajdonságok . -es meghajtó -hez -re történő hozzáadásával a 10% -ot adhat az értékre a értékre.

Mi a legolcsóbb módja a műútnak?

olcsó módja annak, hogy elősegítsen egy autópályát
  1. rusztikus kavics. A kavics az egyik legcsodálatosabb menetelő lehetőség a műút számára.
  2. tartós apshealt. Az aszfalt általában meglehetősen megfizethető.
  3. elegáns tar és chip. A Tar és Chip Creadeway egy megfizethető útburkoló útválasztási lehetőség, amely gyakran dekoratív megjelenésű, mint a sima aszfalt.
  4. alacsony karbantartási beton.

Lehet önteni egy autóútra csomagolt beton?


Quikrete ajánlja Quikrete 5000 beton keverékét az meghajtó -hez, lefedettséggel. 6 köbméter per 80 font Bag . Az meghajtó Alapítvány 20 láb hosszú, 10 méter széles és 4 hüvelyk mélységben, az meghajtó térfogata 66 köbméter.

Milyen gyakran kell bélyegezni a betont lezárni?

kétévente

Hogyan csinálsz bélyegzett betont nem csúszós?

Számos technikát és terméket használhat az -re, hogy a egy bélyegző felület kevesebb csúszós -t nedves. Az egyik standard módszerekkel való összekeverését egy csúszásmentes adalék, így például SureCrete féle SureGrip, H & C SharkGrip vagy Matcrete féle Rhino markolat a víz- vagy oldószer-alapú akril tömítő hengerlés előtt azt.