Tudsz vágni a kelkét egy élelmiszer-feldolgozóban?

Helyszűrő penge élelmiszer-feldolgozóban (nagyon finoman apróra vágott Kale Használja az aprító pengét). A csokorok működése Kale keresztül -es processzor . Üres szeletelt Kale egy nagy tálba. Még mindig használja a szeletelő pengét a brüsszeli csírákon keresztül processzor .Ezután kockáztathat egy élelmiszer-feldolgozóban?

használja az robotgép aprítani termék gyorsan A hagymát és a penge körül, és a élelmiszer-feldolgozó és folyamatosan az egész folyamat (és irritáló gázok) zárt. A hagymákhoz és más lágy gyümölcsökhez, mint a paradicsom vagy a szilva, rövid impulzusok használatával, így az összetevő nem fordul a péphez.

Ismerje meg, tudsz vágni zelleret egy élelmiszer-feldolgozóban? Cellery , apróra vágott / Diced Colped / Diced / Sliced ​​ zeller A a szeletelő pengékkel anélkül használható. -nek a -nek óvatosnak kell lennie, hogy ne dolgozzon túl sokáig, bár az You nem akarja véget érni az Cellery pürével!

Ezzel kapcsolatban, hogyan aprítja a kelkét?

az CHOP KALE -hez, először hajtsa fel az egyes leveleket félig a zöld csuklós fejlettel. Vágja a szár mentén, és dobja el a szárat. CHOP levelek a kívánt méret és öblítés a Colanderben. A párolt Kale számára jó méretű vágás 2-4 hüvelykes darab.

lehet élelmiszer-feldolgozó apró hagyma?

Az élelmiszer-processzor használata A az Chop hagymákhoz a nem csak időt takarít meg, de az lehet, hogy is csökkenti az irritáló, szakadástermelő, gőzöket. Héj és negyed hagyma ; Helyezze a tálba. Pulzus 4-7 alkalommal, amíg az hagymás finoman apróra vágott . Scrape Bowl egyszer aprító .

lehet vágni saláta egy élelmiszer-feldolgozó?

a finom, vékony csíkok készítéséhez. A legtöbb zöldség lehet a -t egy doboz reszelővel, kézi reszelővel vagy egy élelmiszer-feldolgozóval; Azonban a káposzta, az saláta és más leveles zöldek lehet, hogy könnyen apríthatók egy késsel. Megmutatjuk You a legjobb módja annak, hogy megkapja a munkát.

lehet egy élelmiszer-feldolgozó apró paradicsom?

Szinte minden növényi lehet kockára vágott ezzel a módszerrel egy élelmiszer-feldolgozó . Minél többet "impulzus" a gép, a finomabb A kockára vágott paradicsom lesz. Használjon csak az paradicsomot -t az emeléshez. A túlérett paradicsom -es folyamat egy mártással, mint például az élelmiszer-feldolgozóban.

Mi az a penge az élelmiszer-feldolgozóban?

Élelmiszer-feldolgozó Mellékletek. A alapvető élelmiszer-feldolgozóban a mellékletek a tálba illeszkednek a tálba. Az élelmiszer-feldolgozó szabványos mellékletei A egy S -shaped - szintén ismert Sabatier penge - és aprító és szeletelők. A Sabatier Blade a tál alján ül.

Mikor kell használni egy élelmiszer-feldolgozót?

Az élelmiszer-feldolgozók is nagy készítésére pite tészta, vágás vajat liszttel, daraboltak fel zöldségeket semmit, és mindent, keverés salátaöntetek, és még így szarvasgombás tésztát (ami lehet a kedvenc ok).

lehet vágni dátumokat egy élelmiszer-feldolgozóban?


Időpontok egy gödör közepén, így akkor „ll akarja távolítani, mielőtt akkor indul szeletelő . vágott dátumok kézzel egy éles paring késsel vagy egy ollóval. CHOP dátumok gyorsan apró darabokra, élelmiszer-feldolgozó . Az dátumok egy ragadós gyümölcs, így az You szeretnél egy pár óvintézkedéseket, hogy a pengéket a gumming felfelé tartsa.

tudsz sárgarépát vágni egy élelmiszer-feldolgozóban?

Sok ember nem tanult az élelmiszer-feldolgozó használatával. Ez nem olyan sok kérdés, mint a technika. A 't csak az egész zöldségeket a tálba dobhatja, fordítsa a gépet, és várjon egységes darabokat. Ennek elérése érdekében először, vágja a vágott, hámozott sárgarépa körülbelül 1 hüvelyk hosszúságú.

lehet egy élelmiszer-feldolgozó szelet burgonya?

Az aprító lemez megrázza az összesféle összetevőt kis, egyenletes darabokra. Ön lehet POWER az burgonya és más szilárd összetevők (mint a sárgarépa) csak másodperc alatt.

használod a kelkáposztát?

Első dolgok Először: Kale és Collard szárak A kemény, rágós és rostos. Míg az Mi Élvezze az alkalmi nyers kollárt vagy Kale salátát, az -t, amit soha nem eszik az szárak nyers.Ellenkező esetben az exteriorok égnek, mielőtt az szárak főzöttek, mindketten keserűek és túl kemények, hogy rágják.

kell forralni a kelkét?

Kale a leggyakrabban főtt vagy párolt. Az egész levelekhez, öblítse le, majd tegye őket egy serpenyőbe anélkül, hogy rázza a vizet, fedjük le, majd Cook -t legfeljebb 2 percig, amíg meg nem herved. Alaposan ürítse ki. A keverhető Kale is.

Hogyan mossa meg a kelkét a főzés előtt?


Az Kale mosásához el kell távolítania a szárakat, és vízbe merülnie kell. Ezután öblítse le az Kale -et a csapvíz alatt, hogy eltávolítsa az elhúzódó szennyeződést és törmeléket. Innen tárolja az Kale óvatosan -et, amíg a -t kell használnia.

milyen része a kelkáposzta?

Kale levelek vastag fibrous szárakkal rendelkeznek. Ők ehetőek, így hagyjuk őket, ha az You élvezze a ropogós ételeket. Vagy akkor can take őket, ha akkor nem használt étkezési sok rost, vagy ha akkor szeretnénk, hogy egy finomabb étel. Ahhoz, hogy kiszállítsa a szárakat, megragadja az Kale leafot egy kézzel a szárral.

lehet vágni Kale vissza?

Vágja vissza több érett növényt tavasszal.
Amint azt fentebb említettük, az érett Kale növény tetejét lebontja az erőteljes új növekedést. Ezek a kis levelek Will biztosítanak elegendő zöldséget a késő téli vagy korai tavaszi salátákhoz, míg az You várja a következő termés pályázati bountyját.

Hogyan vágsz zöldeket?

CHOP COLDARD Zöldek , először hajtsa fel az egyes leveleket félig az zöld felfelé húzásával. vágott a szár mentén és dobja el a szárat. Az Zöldek és SHOP -t egyszerre szereljük össze. Miután az apróra vágott a kívánt méretű, öblítse ki a Colander-ben.

Lehet tennél nyers burgonyát egy élelmiszer-feldolgozóban?

You Abszolút Can Blend nyers burgonya ! A -nek szüksége van az egy -re az erősebb keverőknek, és nem egy 30 dolláros Walmart egy . Az eredmény egy burgonya PUREE, amelyet lehet keverni az összetevőket, majd öntsön, mint egy tésztát egy sütő serpenyőben, hogy burgonya palacsinta legyen.

lehet kocka csirke egy élelmiszer-feldolgozóban?


Ha tulajdonosa egy élelmiszer-feldolgozó , a hajtókar-vezérelt élelmiszer daráló, vagy akár egy éles séf kés, akkor , hogy a saját neve / apróra vágott csirke otthon. Impulzus a penge, csak addig, amíg a húst meg nem őrzi, de még mindig van egy textúra (így ez nem paszta.) Terv előre: őrölje fel az csirke -t 1 fontban.

Hogyan vágsz petrezselymet egy élelmiszer-feldolgozóban?

CHOP PETSLEY A élelmiszer-feldolgozóban könnyedén megengedi. Az
10 másodpercenként áll meg, hogy az processzor oldalának lehúzásához húzódjon le, és addig ismételje meg, amíg az petrezselyem a kívánt konzisztencián van. Ez megnöveli az petrezselyem -et, és több nedvességet enged el tőle, mint amikor vágás kést.

lehet vágni csokoládét egy élelmiszer-feldolgozóban?

A nehéz, fogazott éles séf kése, 10 hüvelykes pengével működik. Do NEM HASZNÁLJA FOOD PROCESSOR . Ha az csokoládé -t használ, amely az ostyákba van kialakítva, akkor nincs szükség az CHOP -re.