Vesz egy céget?

Az vállalatok
az Apple megszerzett, 71 az Egyesült Államokban készült. Május elején 2019 Apple vezérigazgatója, Tim Cook azt mondta a CNBC, hogy Apple szerez cég minden két-három héten belül átlagosan miután megszerezte 20-25 vállalatok az elmúlt hat hónapban egyedül.ember is megkérdezi, milyen céget kell vásárolni az Apple?

Netflix (NFLX) A legnyilvánvalóbb M & amp; A használata Apple hatalmas nettó készpénzállomány egy all-in megszerzése streaming óriás Netflix (NASDAQ: NFLX).

is kérdezhet, hogy az Apple vásároljon Disney-t? Disney és Apple évtizedes szoros kapcsolatokat, beleértve a Steve Jobs és Bob Iger ül Disney fórumon. Apple -nek körülbelül 250 milliárd dollárt tartalmaz a készpénzben, és "pár évvel ezelőtt vásárolta meg a Disney -t" - mondja Media és Tech Investor Eric Jackson.

is, hogy Tesla vásároljon almát?

Apple TESLA ajánlat. A makrotrends LLC szerint a legtöbb 2013-ban az Tesla körülbelül 119 millió részvényt tartalmazott; Ma mintegy 173 millió. Tehát a 2013 Apple ajánlat értékelte az Tesla -t körülbelül 28,5 milliárd dollárnál, míg a mai piaci sapka körülbelül 35,3 milliárd dollár.

Lehet, hogy az Apple vásárol egy országot?

abban az esetben Apple kívánsága vásárlás egy teljes ország és átnevezheti, mint Apple Land vagy Apple campus, elegendő pénzzel rendelkezik. Ha megnézzük a jelenlegi GDP-tartalékok minden nemzet, Apple is magának országok , mint Finnország, Új-Zéland, Portugália, vagy Chile.

Az Apple vásárol Google-t?

A válasz egyszerű: Apple A Not megvásárolja a Google -et, mert az nem rendelkezik az eszközzel. Apple A Google vásárlása olyan egyszerűen hangzik, mert az Apple a legértékesebb tech cég, de nem olyan egyszerű, mert az Google anyavállalata szinte olyan értékes, mint Apple Inc.

az Apple lesz vásárolni Sony?

, még akkor is, mint egy trillió dolláros cég, az Apple nem tudja az -t vásárolni az összes, de Sony képeket - körülbelül 30 méteres értékkel (az Sony Corp. kevesebb mint fele) - nyereménypont lenne. A pletyka van valami érdeme, mert azt mondta, hogy "késleltetik" az előkészítés kezdetét a következő pókember filmen.

tud Amazon vásárolni Disney-t?

Amazon Jelenleg 700b dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, míg az Disney piaci kapitalizációja és ldquo; csak & rdquo; 151B dollár. A piaci kapitalizáció egy nyilvánosan forgalmazott vállalat értéke, mint az Amazon és Disney . Tehát függetlenül attól, hogy milyen nagy Disney tűnik, lehetetlen Disney vásárlás összes Amazon .
Az

az Apple tulajdonában lévő Netflix?

Cupertino, Calif. (AP) & mdash; Az Apple végül az Netflix -t veszi figyelembe az saját streaming televíziós szolgáltatással, és nem jellemzően a vállalat számára, amelyet egy alku áron és mdash-ban kínálnak; 5 $ Havi hónap kezdődik november 1. A Walt Disney Co. elindítja az saját támadását Netflix ugyanazon a hónapban, csak 7 dollárért.

Az Apple megvásárolja a Netflix-et?


Apple több mint 90 milliárd dollár készpénz, pénzeszköz-egyenértékes és piacképes értékpapírok, mint jelenlegi eszközök. Az Netflix megvásárlása az Apple -nek sokkal többet költene, mint a Streaming Társaság jelenlegi piaci sapkája. 25% -os prémiumban a kivásárlási költségek 160 milliárd dollárra emelkedtek.

kell megvásárolni Spotify-t az Apple-től?

Összességében Spotify jó megszerzése cél az Apple mert az utóbbi szükségleteit mobil szoftver növekedés ellensúlyozására telítési hardver növekedés, és Spotify ad nekik, hogy csak.

a Samsung vásárló alma?

Samsung Electronics önmagában nem lehet, de Apple Inc. De Samsung Group lehet vásárolni Apple . Samsung nem csak az elektronikus iparban van. Számos más területen is van.

kell megvásárolnom a disney-t?

Disney mély zsebekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy az megszerzi a Spotify -t. Emellett az Spotify megszerzése jobb, mint az együttműködésbe való belépés. Az összefonódás azt jelentené, hogy az Spotify továbbra is viszonylag független vállalat lenne, és részesedést kapna a nyereségből, ami az Disney bölcsen lenne, ha stratégiai intézkedésként kerülne.

lehet Amazon vásárolni Tesla?

Tesla fogja megszerezni egy éven belül, azt mondja, a New York Egyetem professzora, aki megjósolta Amazon átvétele Whole Foods.Az TESLA piaci értéke az elmúlt hónapokban több mint 30% -kal csökkent. A NYU Scott Galloway NYU professzora, a híres Amazon -Ewole Foods Call-ról ismert, azt mondta, hogy valószínűleg félig vágják le innen.

Az Apple saját Tesla?


Apple 267 milliárd dollár készpénzben van, több mint elég ahhoz, hogy Tesla -t szerezzen, amely a rendszeres kereskedelem hétfőn zárta a 52,6 milliárd dolláros piaci sapkát. & ldquo; Apple kell vásárolni 5 vagy 10% Tesla csak, hogy megkapja az iOS-t az Tesla képernyőre, és rdquo; Gerber mondta.

Tesla még mindig pénzt veszít?

Tesla az az még mindig elveszíti a értékesítési autókat, annak ellenére, hogy a 2018-as és mdash legjobb értékesítési EV-nek, 3. modellje 3. Az cég 2019 második negyedévében elvesztette a 408 millió dollárt Végül elegendő az alsó margómodell 3 autó eladása, hogy ellensúlyozza a Társaság X és S.

a TESLA nyereséges még?

TESLA még mindig nem változott az éves profit & MDash; Valójában 2019-ben 862 millió dollárt vesztett el. De ez jobb volt, mint a 2018-ban közzétett 1 milliárd dolláros veszteség.

, aki a legtöbb Tesla legtöbb részvényét birtokolja?

Top 10 tulajdonosok Tesla Inc
részvényes részvények részvények
Baillie Gifford & amp; 7,67% 13,826,979
Capital Research & Amp; Menedzsment Rt. 5.93% 10,694,412
A Vanguard Group, Inc. 4.59% 8,270,060
Fidelity Management & amp; Kutatás CO 2,73% 4,912,861

kell tartanom a tesla készletet?

Jól van egy állomány -nek, hogy áruljon a várt növekedésért. De a befektetők esetleg várni akarnak az Stock -es áron vagy az Tesla számára, hogy rendszeresebb és értelmesebb nyereséget biztosítanak, mielőtt megvásárolják az részvények vásárlását. Tegyél többet, az Tesla Stock úgy néz ki, mint egy " Hold " ezen a szinten.

Mennyibe kerül a Tesla raktár?


Tesla árú állomány kínálja a 767 dolláros részesedést.

lehet vásárolni Tesla?

Senki sem megy vásárlás Tesla & MDash; A vállalat önmagában van. Tesla A legutóbbi kicsapódott tőzsdei árcsökkenés egy bizonyos megújult spekulációhoz vezetett, hogy lehet vásárolt -t egy mély zsebében. Elon Musk vezérigazgatója azt mondja, hogy megvitatta az Tesla megszerzését mind a Google, mind az alma a múltban. De senki sem vásárolja meg a tesla -t

Elon Musk American?

Elon Reeve Musk FRS (1971. június 28-án született) üzletember és filantróp. Dél-Afrikában született, Kanadába költözött, majd amerikai lett. Musk született egy kanadai anya és egy dél-afrikai születésű brit apa Pretoria, Dél-Afrika.