Mi a jó greige festék színe?

Greige : A Legjobb mindkét világ
Greige egyszerűen bézs + szürke. A szürke-bézs hozzáadásával gazdagabb Color , amely mind hűvös, mind meleg színes -sémákban működhet. A bézs-szürke és az Greige aránya meghatározza, hogy hűvös vagy meleg semleges. Bár zavarosnak hangzik, nagyon egyszerű.Tartsa ezt a nézetben, mit néz ki a Greige festék?

Benjamin Moore's Top Greige festékek A tökéletes szín a fehér ékezetek párosításához. Ez a világos szürke árnyalat meleg alatti. Ez az olyan, mint a Revere Pewter, de a kevésbé zöld. Földi, puha semleges, amely bármely szobában működik.

is, mi a legkönnyebb Greige festék színe? Benjamin Moore Edgecomb Szürke A Greige család egyik legvilágosabb ( szürke / BEIGE) A melegednek, és gyönyörűen sötétebb fa tónusokkal jár.

A fenti mellett, mi a jó szürke bézs festék színe?

legjobb Beige - Gray : Valspar textília EB12-2 Valspar a textília rendkívül sokoldalú a legtöbb terek és némileg különböznek attól a hangsúlyok akkor párosítani. A hűvös alultudások mellett a vászon egy kicsit több Gray lesz, míg egy erős bézs -re kerül az Meleg színek mellett.

szürke festék, amely 2019-ben megy ki?

Szürke falak Az Gray -nél több mint ötven árnyalat van, és minden egyes használt az otthoni D & eacute-ban, az RB-ben 2018-ban. A semleges színek mindig rendelkeznek otthonában, de szürke Az 2019 csökkenéséről. Következő: Azt mondják, hogy ez soha nem megy -t a stílusból, de ez egy kicsit unalmas.

Milyen akcentus színekkel járnak a kellemes szürke?

Sherwin William kellemes szürke jól működik a fehér díszítéssel, a blues, a zöldségekkel, a türkmentesekkel és a semleges színes -sémákkal. Ez sokoldalú, és nem veszi kék vagy zöld színárnyalat, ha az színeket az Accents (a legtöbb szürke festékhez használja). Nagyszerű a modern parasztház dekoráció is.

Mi a különbség a reverne pewter és a kellemes szürke között?

kellemes Gray a szín mindkét oldalán a kék szalagot, és Revere ónból a szín látható , konyha és nagy szoba. Ismét láthatod, hogy az Revere Pewter egy kicsit melegebb. Az alsó sorban az kellemes szürke egy nagy semleges, de határozottan van néhány Taupe alsónától függően a világítástól.
Az

kellemes szürke egy greige?

ATable Gray egy Greige , amely az Gray felé tart, hogy néhány szobában (különösen északra néző szobák) egy kicsit Gray -blue .

Mi a legnépszerűbb Sherwin Williams szürke?

Sherwin Williams Repose szürke 7015
Ez a szín tökéletes, mert elég könnyű ahhoz, hogy szinte bármilyen helyen dolgozzon bármilyen dekorációval. Repose Gray az egyik legnépszerűbb Sherwin Williams szürke festék színe, és ez is rendszeres a rögzítő felső. Ha a Joanna nyeresége, akkor ismeri a jó!

bézs az új szürke?


Miért az Beige az új szürke . Áthelyezi az Gray -ot, az bézs újjáéledést eredményez a tavaszi / nyár 2019-re. Az otthoni belső térhöz a Catwalk-ba, bézs a mozgás színe, amely bizonyítja, hogy bármi más, mint Bland. Kerülje az bézs falak látszó lapos és unalmas hozzáadásával kontrasztos színek és textúrák a szobádba beállítást.

csinál szürke és krém?

Cream és Gray egy modern kombináció, amely egy olyan rendszer létrehozására szolgál, amely nyugtató és nemi semleges. Ha helyesen kiegyensúlyozott, a két árnyalat jól működik a ház szinte bármely szobájában, és különböző módon integrálható a helyiség funkcionalitásának befogadására.

Mi a különbség Greige és Taupe között?

Warm Greige sárga AND ENEDRE (a bézsból). Meleg Taupe megkapja a melegedet a piros alulról. Hasonlóképpen, a Cool Greige kék alsónadrág (a szürke), és egy hűvös Taupe jön a zöld alultól. Összefoglalva, Greige és Taupe nem azonos színű.

keveredhetsz szürke és bézs bútorokat?

Igen, A szürke és a bézs festék színeket és szürke és bézs székeket keverheti. Ebben az szürke szobában melegebb földi hangok kerülnek bevezetésre a fa padlóburkolatba és Tan Sofa -ben.Ilyen semleges palettával a nyüzsgő akcentus színek peremei üdvözlő látvány. Itt egy haditengerészet kék darab művészeti és türkiz kiegészítők nagyon frissítő.

mi a legnépszerűbb szürke fal színe?

Itt van néhány legnépszerűbb szürke festék színének.
 • Edgecomb szürke. HC-173.
 • ezüst szatén. OC-26.
 • szürke bagoly. OC-52.
 • stonington szürke. HC-170.
 • wickham szürke. HC-171.
 • szürke felhő. 2126-60.
 • revere pewter. HC-172.
 • kívánság. AF-680.

Milyen színű szürke festéket használ Joanna használni?


Cupola | Magnolia otthona Joanna nyeresége & Trade; Az
kupola egy szürke festék , melynek célja meleg, de még mindig semleges ahhoz, hogy egy hangulatos szobában legyen.

Mi a leginkább semleges szürke festék színe?

A TOP 9 Szürke és a faszén festék színek : Benjamin Moore
Gray kétségtelenül az legtöbb népszerű festék színek egyike. És sokféle mélység és alultudat közül választhat, könnyű látni, hogy az Gray miért meghaladta a bézs, mint az legtöbb népszerű semleges .

Mi a legnépszerűbb Sherwin Williams színe?

Repos Szürke Sherwin Williams
Az egyik festék színe a bolygón most az összes festék cégnél valószínűleg Sherwin Williams repose Gray .

a bézs alapítvány meleg vagy hűvös?

Ha készen áll az alapítványok kipróbálására, tartsa szem előtt a következőket: a meleg árnyalatokat gyakran címkézik bézs, arany, Tan , karamell és gesztenye. A hűvös árnyalatok gyakran címkézett porcelán, rózsa, sable, kakaó. A semleges árnyalatokat gyakran címkézik elefántcsont, buff, meztelen és pralin.

Mi a legnépszerűbb bézs festék színe?

Top 5 bézs festék színek falakhoz
 1. Benjamin Moore & # 8212; Stone kandalló (CC-490) Ez teljesen a legjobb átmeneti szín egy meleg bézsból egy Taupe-ba, vagy egy szürke tónusú bézs (ez lényegében a Taupe azt jelenti).
 2. Benjamin Moore & # 8212; Kőház (CC-120)
 3. Farrow & amp; Labda & # 8212; Karakterlánc
 4. Benjamin Moore & # 8212; Shaker bézs (HC-45)
 5. Farrow & amp; Labda & # 8212; London Stone No.

a kiegyensúlyozott bézs szürke?


Balanced bézs szürke MATERS
A puha kék- szürke színe szürke CONTERS -es BEIGE tökéletesen illeszkedik, a hűvös és meleg színek egymás mellé helyezése miatt.

hozzáférhető bézs egy meleg vagy hűvös színű?

Color szakértők Leírják az bézs -t, mint a sárga, melegebb oldal és a Taupe, mint az bézs hűvös keveréke, szürke. Jackie két kedvencet kínál: a melegebb oldalon kilim bézs (SW6106), ami nagyszerű, sok meleg Woods. Accessible besige (SW7036) a közepén van, és egy kicsit szürke felé hajol.

csinálna barna és szürke együtt?

barna és szürke mindkét semleges, és az együtt jelennek meg a módon, mint amennyit észrevettél (például a természet, például). Tehát igen, tökéletes párosítás és ndash; És sok más színnel is jól működnek.