Hogyan készült egy kafferált mennyezet?

A telepítő fa, közepes sűrűségű hab- vagy üvegszálas deszkákat használ a rácsmintázat létrehozásához, akkor a háztulajdonos preferenciáin alapuló formázó és egyéb dekoratív elemekkel díszíti a paneleket és a gerendákat. Szintén nevezik egy Sunken mennyezet , az Coffered mennyezet hozzáadja a dimenziót és a textúrát egy helyre.Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy a kúpos mennyezetek értéket adjanak hozzá?

mellett drámai megjelenésű, kazettás mennyezet más előnyöket is: Úgy, hogy az illúzió a tágasság, felszívja a felesleges hang, és potenciálisan add egy otthon viszonteladói érték .

Másodszor, mi a Coffered Caliling célja? A Szerző: Coffered mennyezetek Használjon egy sor gerendát, hogy létrehozza a süllyesztett panelek megjelenését egy mennyezeten -en. Bár az elsődleges célja általában díszes, lehet, hogy gyakorlati célra , így enyhítve mennyezeti terhelés, amely akár hullámos mennyezet vagy javítja az akusztika.

Figyelembe véve ezt, a kafferált mennyezetek stílusban vannak?

Tehát igen, kazettás mennyezet vannak stílusban , de csak azoknak, akik jól ismerik, hogy valamilyen módon, vagy akik belsőépítészeti rajongók.

Coffered Ceilings megéri?

Itt felsorolt ​​néhány ok, amiért a költségek kazettás mennyezet jól érdemes a beruházás. kúpos mennyezetek történelmi jellegűek, és hozzáadhatják az otthoni értéket, ha összehangolják a ház többi részének stílusát és építészetét.

milyen mélyen kondicionált mennyezet?

Az Deep Coffer a legnépszerűbb mélység , és 4-5 / 8 és legfontosabb; korona. 4 és prime; a rács arcától az Coffer hátuljára. Ha felfüggeszti a rácsot egy gipszlécezett mennyezetből -ből, szüksége lesz 7 és prime; függőleges térben.

Mi a különbség a kazán mennyezet és a tálca mennyezet között?

A két elsődleges eleme egy kazettás mennyezet a keresztezett fénysugár és a kitöltő panelek, hogy span közötti őket. tálca felső , másrészt, alkotja az egységes megemelt terület egy mennyezet a közepén egy leesett határ, hogy fut végig a kerülete egy szoba.

Do Coffered mennyezetek Készítsen egy szobát?

Mennyezeti Color
A korona formázása ugyanolyan színű, mint az mennyezet . készítése a formázó ugyanolyan színű, mint az mennyezet tud nyújtani az illúzió egy kazettás mennyezet , vagy mennyezeti padsorokkal benne, ami szintén make az szoba tűnik hogy nagyobb, mint ez.
Az

-nak a mennyezeti festéket kell festeni?

festés Ifferált mennyezetek
A legjobb hatás érhető el erős kontraszttal, akár a gerendák fehér és az mennyezet egy merész szín, vagy az festés a gerendák erős Szín és az mennyezeti részek semlegesek.

Hogyan csökkenthetem a mennyezetemet?


Hogyan csökkenti a mennyezet Fakeret
  1. Vegye ki az anyagot, amely magában foglalja a fa keretbe, például a gipszkarton vagy csempe.
  2. mérje meg az egyes küszöér hosszát, amely a mennyezeten fut.
  3. hozzáadása száma hüvelyk amit szeretne, hogy csökkentse a mennyezetre, hogy a szélessége a mennyezet áthidalás, és kap falapok ebben a méretben.

Mit néz ki egy tálca mennyezete?

tálca mennyezet , más néven invertált vagy süllyesztett mennyezet , olyan középső rész, amely több hüvelyk (vagy több láb) magasabb, mint a helyiség körüli területek. Ez a kialakítás lehetővé teszi a vágáson festett színek használatát, amelyek egy bland mennyezetet fókuszpontba lehetnek.

Mennyibe kerül egy kazetta mennyezet?

költsége kazettás mennyezet
Labor költség kazettás mennyezet telepítés átlagosan $ 28 dollár óránként, vagy $ 10 és $ 15 per négyzetláb. Ezenkívül az anyagok, a kellékek, például a csatlakozók és a kötőelemek és a keretezés költségeinek meg kell felelnie, amely 8 és 30 dollár közötti négyzetméterenként.

Hogyan számítod ki a Coffered mennyezeteket?

egyszerűen ossza számított span száma gerendák vagy tereket: 101/4 = 25 1/4. Ne felejtsük el, hogy nem ez a tér a gerendák között! Ez a tér mérete és az O.D. a gerenda.Az mennyezeten lévő , Meament -t az mennyezeten az mennyezeten az egyik falról, és sztrájkoljon egy vonalat 25 1/4-ben.

Milyen színűvé teszi a mennyezeteket?

Mennyezeti szín: festeni a mennyezetet színt könnyebb, mint a falak, előnyösen White . Egyesek úgy vélik, magasfényű festék a legjobb, mert visszaveri a fényt, és teszi a mennyezet meg valahogy kevésbé állandó és statikus, míg mások azt mondják, matt segít a mennyezet, hogy keverék több.

kell mennyezet gerendák a padló?


Ha keményfa padlóval a nappaliban, nagy a kísértés, hogy mérkőzés az mennyezeti gerendák velük. Matching a színek az mennyezeti gerendák az padló segítségével egyesítse a vizuális hatás egy tér, de ez is létrehozhat egy sima, monoton hatást bizonyos esetekben is.

Hogyan lehetne magasabbá válni a mennyezetem?

Építészeti tippek, hogy a mennyezet magasabb legyen.
  1. feltárja a mennyezet építészeti csontvázát.
  2. használata süllyesztett (konzerv) világítás.
  3. eltávolítja a koronátermelést (vagy tartsa nagyon vékony).
  4. festeni a mennyezet fehér.
  5. festeni a mennyezet színét a falakra.
  6. használjon magas fényű felületet a mennyezetre.
  7. használjon matt felületet a mennyezeten.

a tálca mennyezet elavult?

tálca mennyezet biztosan nem elavult ebben a napban és korban. Ezek azonban az elavult -et, ha helytelenül hajtják végre. A modern kialakítás lehetővé teszi az tálca-mennyezetek beépítését még a kortárs otthonokban is.

a tálca mennyezetek drágák?

költség telepíteni egy tálca mennyezeti
Általában ez sokkal olcsóbb telepíteni tálca felső alatt az otthon építése, mint visszamenni, és az elvégzett munka később. Az árak drasztikusan eltérnek az Ön helyére, az otthoni méretre, a részletességre és még sok másra, de általában 500 és $ 1500 $ $ 1,500 $ .

mi a trey mennyezet?

trey mennyezet használt kifejezés arra utal, házépítés egy kiemelkedő rész egy mennyezeti létrehozunk egy második, vagy magasabb mennyezeti belül rendszeres mennyezeti . Nem tudom, miért használják az " TREY " szót, hogy ezt az alakot jelölje, bár a legtöbb Trey mennyezet az alulról néz ki, mint egy nagyon nagy fordított lapos tálca.

Melyek a Coffered mennyezeti fotók?


Mi a Coffered mennyezet ? Ez egy sor földrajzi forma, amelyet gerendák, négyzet, téglalap vagy akár háromszög minták. Néhányan csupasz fa gerendák, míg más típusok közé tartozik a gerendák körüli korona formázás. Hozzáadnak mélységet és textúrát az mennyezethez -hez.

Mi a legújabb trend a mennyezeten?

Az legújabb trendek az mennyezetekhez egy ultra-fényes, fényvisszaverő Bed, amely ragyog. A fényes felületi trükkök a szemmel, így a szoba nagyobbnak érzi magát, különösen könnyebb színekkel és bútorokkal. A felületet azonban polírozni kell, így a festék használata esetén nincsenek dudorok.

milyen mennyezeti textúra stílusban?

textúrájú mennyezet jönnek a különböző stílusok, beleértve popcorn , knockdown és narancshéj textúrák. Az popcorn textúrát gyakran használják a zajszigetelés biztosítására, mivel hangsávként működik.