Mi a modern vintage divat?

Modern Vintage egy Fashion trend, amely a keverékeket Vintage -Stiled Ruházat a High-Street Ruha -vel. Bold nyomatok, magas derék fenék, és galléros pólók mind része az, ami ezt modern megjelenés vintage inspirálta.Következésképpen mi a modern vintage?

A vintage & mdash; vagy vintage modern & mdash; design teljes mértékben kihasználja a tételek történelem, amelyek vagy nem része egy adott design, vagy. Az Vintage Modern design stílus a régi összekeverésére összpontosít; Talán még valami kölcsönzött, és valami kék.

Hasonlóképpen, mi a modern divat? Fashion az modern -ben is megfelel a stílusoknak. Az ruházat , a művészet vagy az architektúra bármilyen formája, amelyek hasonló jellemzőkkel rendelkeznek, mint divat vagy stílusok. Az " divat " szinte mindig pozitív értelemben használatos, és szinonimája a stílus, a minőség, a szépség és a glamour.

Ezen kívül, hogyan öltözhetsz szüreti modern?

Itt van a megjelenés.

 1. magas derékszögű szoknyákat visel. A magas derékú szoknyák nagyon hízelgő és amp; Sok különböző stílusokkal mennek.
 2. játék különböző szövetekkel.
 3. pár modern darab a szekrényből.
 4. vintage farmer.
 5. játék kiegészítőkkel.

stílusos stílusban?

Vintage leírására használják tételek készültek az 1920-as vagy újabb (de nem később, mint 20 évvel ezelőtt a jelen év). Ez az elem korára utal, nem pedig az stílus .

mi egy vintage stílus?

retro, rövid, hogy retrospektív, vagy " vintage stílus ", általában olyan ruházatra utal, amely az előző korszak stílusát imitálja. A reprodukció, vagy reprofon, ruházat egy régebbi ruhadarab újonnan készített példánya. A közelmúltban előállított ruházatot általában modern vagy kortárs divatnak nevezik.

, amit szüretnek tekintünk?

Az elemnek legalább 100 évesnek kell lennie, amelyet antikként kell meghatározni. Általánosságban elmondható, hogy az elem nem régebbi, mint egy antik, de nem kevesebb, mint 20 év, az Vintage kifejezés alatt esik. Hallottam a "True Vintage " kifejezést, mint legalább 50 éves.

Hogyan kevered a szüretet a modern?

5 módja, hogy a vintage darabokat modern szóközökbe keverjük
 1. keverék egy kis patinában. A szüreti darabok fellebbezése gyakran az időúti megjelenésükből származik.
 2. Fontolja meg a klasszikus bútor részleteit.
 3. munka a közepes évszázados vonalakkal.
 4. Adjon hozzá egy adatot Antik.
 5. Menj vintage erdőkkel.

mit jelent, ha valami szüret van?

Tehát mi az A ' Vintage ' jelentése a borkategórián kívül? Általában jelentünk egy régi elemet, amely bizonyos nosztalgikus értéket hordoz, és potenciálisan kiváló minőségű. Általában az azt jelenti, hogy valami , amely legalább 20 éves, de legfeljebb egy 100, amint azt az , akkor a antik.

, milyen évek a század közepén?


" Midcentury Modern" Ez önmagában nehéz kifejezés definiálni. Ez nagyjából leírja az architektúrát, a bútorokat és a grafikai kialakítást a 20. század közepétől (körülbelül 1933 és 1965 között, bár egyesek azt állítják, hogy az időszak kifejezetten 1947 és 1957 között van.

Hogyan díszítenek régiségekkel modern stílusban?

Keverés régiségek modern dekorációval
 1. koncentrálja az anteviseket egy adott helyen. Ballard Designs. Ahogy éppen említettük, fontos, hogy harmonikus megjelenést érjen el, és ne kapcsolja be a belsejét egy múzeumba.
 2. csoportos elemek szín szerint. keresztül. Az
 3. a bőr leginkább használható. fazekas barnon keresztül. Az
 4. hozzáférhetővé tegye őket. A HONESTLYWTF segítségével.
 5. mix régi és új. a design szivacson keresztül.

Mi a vintage belsőépítészet?

Egy hangulatos, elegáns, romantikus & ndash; Vintage Belsőépítészet Apartmanok, házak, irodák vagy üzletek stílusa, az ókorok, az elegancia és az ókori légkör, kellemes, és mintha hosszú ideig ismerik. vintage belsőépítészeti régi vágású és elegáns. Ez magában foglalja a régi vagy mesterségesen idős bútorok és dekoráció használatát.

Hogyan húzza le a vintage stílusát?

Keressen egy igazán csodálatos vintage kabátot vagy ruhát, és keverje össze néhány modern neutrális. Ne viseljen Vintage -t a fejtől a lábujjig! párosítása vintage darab egy nagyon modern darab - elvégre nem akarja, hogy megjelenés , mint a viselt ruha.Keverjük össze az Vintage teljes szoknya egy sima tartályt vagy egy Vintage 1970-es póló vékony farmert.

olyan srácok, mint a vintage megjelenés?

A legtöbb Men imádja Vintage ruházat, mert a klasszikusok soha nem mennek ki az stílusból -ből. férfiak a divat világában -re néznek, és látják a múlt visszhangjait, amellyel a rengeteg echoes nem olyan finom. Az Vintage ruházat a Visionaries kedvence, valamint a kreatív típusok, mert sokoldalú.

miért tetszik a vintage?


A szerző azt sugallja, hogy We vonzódnak az Vintage darabokhoz, mert menekülnek, ", mint a régi filmek megtekintése". Turetsky úgy érzi, hogy ezeket a ruhákat "módja annak, hogy különböző életet tapasztaljon a ruházaton keresztül." Az Vintage vásárlási folyamata izgalmas "Keresés valami, különleges és

Hogyan kell öltözni az 1950-es években mindennap?

Viseljen az ruhát -nél egy pár 50-es nadrágot (fekete vagy krém), adjon hozzá fejkendőt vagy turbánt, egy pár macska szemüveget és voila! Majdnem bármilyen hosszú vagy teahosszú swing Dress és pár nadrágot használhat, hogy újra létrehozza a Hostess Dress -et. A Split Dress -t egy másik szoknya fölé viselheti egy rétegelt megjelenéshez.

Hogyan viselhetem vintage-t, anélkül, hogy keresnék a Costumey-t?

Öltözködés Vintage: 10 egyszerű tipp, hogy elkerülje a Costumey
 1. 2) ruhát a személyiségedhez, nem azért, mert úgy gondolja, hogy ez & # 8220; jobb & # 8221;
 2. 3) Kerülje a fekete varrat nélküli meztelen harisnyákat.
 3. 4) Válasszon ki egy nyilatkozatot.
 4. 5) Levelhetővé teszi.
 5. 6) Találjon hízelgő frizura.
 6. 7) sminkkel egyszerűen csinálja.
 7. 8) Válassza ki a jól illeszkedő ruhát.
 8. 9) Emelje meg a jó pontokat.

hogyan néz ki retro?

Tekintsük merész színek és minták, ingek, egy vagy két mellkasi zseb, és egy laza (nem slim) illik. Mindig viseljen őket magas derék nadrágokkal és egy egyszerű bőr övvel. Ön is kábítószert viselhetsz, hanem egy öv helyett egy másik retro nézd meg a trendet. Swanky Vintage kabát és nadrág.

Mit jelent, hogy modern legyen?

Az modern az, hogy menjen a jelenlegi áramlással. Nem feltétlenül jelentése felejtsd el az idősebb indiai kultúrát vagy örökséget, és kövesse a dolgok nyugati módjait. Az modern az élő élet az modern módon. Több civilizált, technológiai és okosabb. Az modern a jelenlegi értelemben a technológia használata és az okosabb módon történik.

Mi a divat Wikipedia?


az Wikipedia -től, az ingyenes enciklopédia. divat a ruházat, kiegészítők és bútorok formája. Mindenki használható. Ez a kultúra, például, van meleg ruhát a svéd divat és van vékony ruhák az afrikai divat .

mi volt a stílus a 80-as években?

Az 1980-as évek egy évtizede Bold stílusú , színek és sziluettek és mdash; permed haj is. A rippelt harisnyanadrágoktól és a bőrtől a polírozott túlméretezett blézerekhez, valamint az stílusú ikonok, amelyek Joan Jetttől Joan Collinsig terjedtek, az egyik leginkább eklektikusabb évtizede volt.

Milyen trendek jönnek vissza 2020-ban?

Itt egy pillantást 20 trendeket fog mozogni a divat új irányokba 2020
 • hetvenes évek show.
 • szín farmer.
 • platform cipő.
 • upcycled denim.
 • Safari segédprogram.
 • környezeti divat.
 • melltartó.
 • nagy zsákok.