Hogyan csinálhatom a Mega menü teljes szélességét?

Mega Menü Options & GT; Válassza ki az menüpontot, amely -es csökkenést tartalmaz & GT-vel; Kattintson az -re a legördülő Container & GT; Align & Gt; Igazolja. Ez fogja használni a max szélessége a nav tartály, ebben az időben a nav tartály szélessége 449px.Ezt követően azt is megkérdezheti, hogyan készíthetem el a Mega Menu Max szélességét?

Max Mega Menü Dokumentáció Ez megkívánná a CSS-t. Az menü menüjének szélességének megváltoztatásához hozzáadhatja a következő CSS-t az menü témájához az Mega Menu & GT menübe; Menü Témák & GT; Egyéni CSS. Make biztos, hogy használja a & ldquo; MAX - Szélesség & Rdquo; és nem & ldquo; szélesség & Rdquo; Annak érdekében, hogy az menü továbbra is reagáljon.

Másodszor, mi a Mega legördülő menü? 0 Megjegyzések. Mega Menus (néha tönkretett & ldquo, Megamenus & Rdquo) egyfajta bővíthető menü , amelyben sok választás jelenik meg egy kétdimenziós legördülő elrendezésben. Kiváló tervezési választás a nagy számú lehetőség befogadására, vagy az alacsonyabb szintű helyszínek felfedésére egy pillantásra.

Ami ezt illeti, hogyan változtathatom meg a WordPress menü szélességét?

Hogyan lehet megváltoztatni az egyéni almenü szélességét

 1. Bejelentkezés a WordPress-be, majd menjen a Megjelenés & GT; Menük. Vigye az almenü szülő elemét. A mi esetünkben a & # 8220; Kapcsolat & # 8221; menü tétel.
 2. megy a & # 8220; Styling & # 8221; Tab és görgessen lefelé a & # 8220; almenü & # 8211; Szélesség & # 8221; választási lehetőség. Állítsa be az értéket a kívánt almenü szélességére, majd görgessen lefelé, majd kattintson a & # 8220; Mentse a módosításokat & # 8221;

Hogyan használhatom a MAX Mega menüt a WordPress-ben?

Max Mega Menu egy ingyenes plugin az WordPress számára. A telepítéshez jelentkezzen be az WordPress -be, majd menjen a plugins & gt; Új és keresése " Max Mega Menu ". A bal oldali Max Mega Menü beállítási doboz lesz, és a Blue Mega Menü link jelenik meg, amikor minden egyes menüben lebegnek.

Hogyan változtathatom meg a WordPress menüelrendezését?

YOU EDIT WordPress Main menü a következőképpen. Jelentkezzen be az WordPress webhelyére, menjen a "megjelenés" gombra, és kattintson az " menük " gombra a bal oldalon menüben . Kattintson az " menü menüpontra az Edit " -re, és válassza ki az menüpontot, amelyet az Change módosítani kíván. Kattintson a "Kiválasztás" gombra, és az menü elindul.

Mi a Mega menü WordPress?

Mega menük teszi hozzá többoszlopos legördülő menük a navigációs multimédia, például a képek és videók. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen hozzáadni egy Mega menüt -t az WordPress webhelyre.

Hogyan hozhatok létre egy menüt a WordPress-ben?

A menü beállításához
 1. Menjen a megjelenéshez & gt; Testreszabás & gt; Menük.
 2. kattintson a & # 8220; Adjon hozzá egy menüt & # 8221; gomb & amp; Írjon egy menü nevét a mezőn, bármi is lehet.
 3. most kattintson a & # 8220; menü létrehozása & # 8221; gomb.
 4. Kattintson a & # 8220; Add Items & # 8221; gomb, hogy menüelemeket adjon a menübe.

Mi a Mega menü?

A Mega Menu A tipikusan olyan legördülő felületként definiálható, amelyet a felhasználó egy link vagy meghatározott terület fölé vált. Ez az legördülő rendszerint minden lehetőséget mutat az egyik fő, Mega -Panel és a Sentimes csoportok kapcsolódó témakörökkategóriákba.

Hogyan adhatok hozzá egy menüt a webhelyemre?


Dinamikus menümodul létrehozása
 1. Válassza ki a webhelykezelőt & gt; Menük, és kattintson a Menü hozzáadása lehetőségre.
 2. Adja meg a menümodul nevét, és kattintson a Tovább gombra.
 3. Adja meg az első menüelem tulajdonságait, majd kattintson az Elem mentése gombra.
 4. Kattintson az Elem hozzáadása elemre több menüelem létrehozásához.
 5. Határozza meg a menü megjelenését a menü megjelenéssel.

Hogyan hozhatok létre egy menüt a HTML menüben?

Használja bármelyik elemet az alnav / legördülő menü megnyitásához, pl. A & lt; gomb & gt; & lt; a & gt; vagy & lt; p & gt; elem. Használjon egy konténer elem (mint például & lt; div & gt;), hogy létre a kiválasztott almenüt menüt , és adjuk hozzá a kiválasztott almenüt linkek belsejében azt. Wrap A & lt; div & gt; elem a gomb körül és a & lt; div & gt; Az Subnav menü helyét a CSS-vel helyezze el.

Hogyan készíthetek egy egyszerű legördülő menüt a HTML-ben?

Használja bármelyik elemet az legördülő menü megnyitásához , pl. A & lt; gomb & gt; & lt; a & gt; vagy & lt; p & gt; elem.Használjon egy konténerelemet (például az LT; DIV & GT;) hozzon létre Hozzon létre az legördülő menüt, és adja hozzá az legördülő linkeket. Wrap A & lt; div & gt; elem a gomb körül és a & lt; div & gt; Az legördülő menü pozíciója a CSS-vel.

mi az Ubermenu?

Ubermenu egy felhasználóbarát, rendkívül testreszabható, érzékeny Mega menü Plugin a WordPress számára. A WordPress 3 menürendszerrel kiemelkedik, így egyszerűen el kell kezdeni, de elég erős ahhoz, hogy rendkívül testreszabott és kreatív Mega menü konfigurációkat hozzon létre.

Mi a Meganav?

A meganav egy beágyazott legördülő menüből több dropdown alatt az egyik elemet a főmenüben. A főmenüből hozza létre az összes menüpontot, majd húzza át a & amp; Csepp őket Szülőmenü vagy gyermek menü alatt: A bolt a felső szint vagy az 1. szint erre a példára.

Mi a legördülő menü?


A Drop - DOWN LIST (rövidített Drop - DOWN ; szintén néven ismert Drop - Down Menü , Drop menü , Pull- Lista , A Picklist) egy grafikus vezérlőelem, amely hasonló az List dobozhoz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy értéket választson az listából -ről. Ha aktiválva van, megjeleníti ( csepp le ) egy lista értékek, amelyekből a felhasználó kiválaszthatja az egyiket.

hol van a legördülő menü?

Az legördülő menü leggyakoribb típusa A egy menü Bar. A Windows rendszereken az menü Bar jellemzően minden egyes nyitott ablak tetején található. Macintosh rendszereken rögzítve van a képernyő tetején.

Mi a flyout menü?

Flyout menük . A hierarchikus menü elemek jelennek meg az Flyout menüben alapértelmezés szerint. Az Flyout menük megmutatja az menüpont egy szintjét egy időben, bővítve, mint a felhasználó lebontása vagy kattintása minden elemre.