Mikor kell az olajbogyókat metszeni?

Legjobb idő az Prune Olive fák
Ha kíváncsi, amikor az Prune Olive fák, a tél vége és a virágzás között van. Tavasszal vagy kora nyár elején elkezdi az olajbogyó fákat, ha a fa elkezd megnyitni a virágrügyeket. metszés egy Olive fa, míg a Bloom, lehetővé teszi, hogy felmérje a valószínű termést, mielőtt a vágást.Ezt követően azt is megkérdezhetjük, hogyan fogsz egy olajfát?

aszalt szilva egy olajfa , válasszon egy időben akár késő tavasszal vagy nyár elején, és győződjön meg róla, hogy fa legalább 3-4 láb magas, mielőtt metszés. Válassza ki a 3-4 erős oldalsó ágot, hogy a fő alakú -t képezze, és ferde vágásokat tegyen az ágak eltávolítására.

Ismerje meg, hogyan vágja le a cserepes olajfa? metszés és törlés egy cserepes olívafa

  1. eltávolítás ágak, amelyek a fa lábáról vagy a csomagtartó mentén termesztett ágakra.
  2. vágja le az ágakat, amelyek lefelé mutatnak.
  3. ingyenes a fák közepén, a belsejében növekvő ágak vágása és nagyobb ágak, amelyek a fa sziluettjét alakítják.

Következésképpen keményen hajlandó egy olajfa?

A legjobb azonban az -hez, hogy az olajbogyó a téli fagy után és az első őszi fagy előtt. Ha szilva vissza az olajfa kemény ” azt akarata eredmény egy sűrű növekedés, vagy egy könnyű formatív aszalt szilva lesz adja meg fa természetes alakját. Az fa általában a késő tavasszal virágzik a nyár elejéig.

Mi a legjobb műtrágya az olajfák számára?

Nitrogén trágyák nitrogén a tápanyag egy olajfa hiányos lehet. Erre azért van szükség, hogy az alapítási virágok, gyümölcsök és levelek. A tavaszi növekvő szezonban, az érett fákhoz , adjon minden fa 2 font karbamidot vagy 50 font komposztot. A fiatal fák , adjon 1 uncia karbamidot minden hónapban és vízben.

Milyen gyakran kell az olajfák metszeni?

BEST TIME A PRUNE Olive Trees
Ha Ön az azon, amikor az olívafák -t, a téli vége és a virágzás között van. TeA -t tavasszal vagy nyár elején elkezdheti az olajfákot, ha az fa elkezdi az -t -hez nyitva a virágbimbóit. Metszés egy olajfa , míg ez virágzás lehetővé teszi, értékeli a várható termés, mielőtt a berendezés.

-nak kell lennie az olajfákra?

Olive Trees általában lassú termelők, így a korai években nem igényel sok metszést. A -nek a késői tavasszal vagy a kora nyár elején kell lennie, amikor az időjárás enyhébb, de virágzás előtt. Mivel az Olive Tree egy örökzöld növény, új növekedést fognak előállítani az metszés vágásának nagy részében.

Hogyan érdekel a cserepes olajfák?

Az fa üzemét az Potting talaj és a Perlite vagy a kis sziklák keverékében. Az konténer kiválasztásakor válassza az agyagot vagy a fát. A műanyag tartályok több vizet tartanak fenn, ami halálos lehet egy olajfa számára. Helyezze az Container Contain olajfák olyan helyszínt, amely naponta legalább 6 órányi teljes napfényt kap.

miért nem az olajfa nem gyümölcsöző?

Pollination Problémák
Olajbes Általában "öntermékeny", ami azt jelenti, hogy az nem egy másik fa pollenje szükséges az Fruit beállítása érdekében. Mivel az fák a szélbetegség, nagy eső a virágzási időszak alatt megakadályozhatja a beporzás előfordulását.

Hogyan tartod az olajbogyót a gyümölcsözésből?


megelőzése olajbogyó termelés, minden fa virágoznak kell belül és kívül megpermeteztük a növekedést szabályozó. Ha egy virágot kihagynak, vagy nem alaposan permetezzük, akkor egy -es olívabogyóvá válhat. A legtöbb gyümölcs redukciós kezelések azt jelentik, hogy csak az gyümölcs méretének és / vagy számának csökkentése.

miért van az olajfa levelek sárga színű?

Olive Tree Leaves CAN Sárga , ha túl kevés vagy túl sok vizet kapnak. Bár az Olive szárazságtűrő, optimálisan működik, ha elegendő víz van. Ha a talaj vízcsökkenés és a levegőztetés akkor gyenge, az fa gyökerei romlanak vagy rothadnak, és az levelek lesz az Sárga -nek.

Lehet enni olajbogyó egyenesen a fáról?

olívabogyó , mint sok más fajta termés, mint például a burgonya és a savanyú cseresznye, csak nem olyan, amit , amit eszik nyers. Feldolgozatlan, egyenes az fa -ről, keserű, nagyon keserű, és a zöldek még több, mint azok, amelyek teljesen érettek a fekete.

mennyi ideig élnek az olajfák?

500 év

Mit kell táplálni az olajfákat edényekben?

Bár tudnak megbirkózni a száraz időszakok, olajbogyó az konténerek szükség a rendszeres öntözést és etetés , hogy gyümölcsöt teremjen. Az növekvő szezonban tartsa a komposzt nedves és táplálékot kiegyensúlyozott folyékony műtrágyával, például phostrogént, minden hónapban.

Milyen gyakran kell vizet egy olajfa?


Ha az olajbogyó növekedését kívánja ösztönözni, fel kell készülnie a fákra ritkán, mély öntözéssel.
  1. víz új, ültetett példányok az első két hétben. Az
  2. az első két hét után hetente egyszer levágta az öntözést.

Hogyan szeszélyes egy gyümölcs nélküli olajfa?

Nézz le a bázis közelében a eredménytelen olajfa törzse, és kövesse azt felfelé keresse meg balekok. A szopók kis gallyak, amelyek végül ágakvá válnak. Vágja le az egyes szopókat 1/8-ról 1/4 hüvelykről a csomagtartóból kézi metszővel.

lesz az olajbogyó levelek?

A Wilted levelek nem esnek az Tree -ből, mert meghalnak, de az ágakon maradnak. A fertőzött fák körülbelül három éven belül meghalnak. Ott nem gyógyítja a verticillium wilt-ot, miután az fa fertőzött.

hogyan kaphatom meg az olajfa virágot?

elősegítése virágzás és növekvő olajbogyó , valamint általános fa növekedés, top ruhát egy általános magas nitrogéntartalmú műtrágyát (ideális esetben lassan felszabaduló) kora tavasszal. Ezt az fa alapja körül kell alkalmazni. Folytassa a takarmányozás néhány héttel az növekvő szezonban Vitax Q4 vagy hínár kivonat.

hogyan képez egy olajfát?

Az Olive Tree -t télen vagy kora tavasszal. Bár az fák örökzöldek, akkor lassabban növekszik. Az Olive -tároló metszése elindul az Olive Stem bázisánál növekvő szopók eltávolításával. Szintén vágja ki azokat, amelyek a törzsből származnak.

Hogyan vágja le az oleitereket?


Lépések
  1. A nyár végén vagy korai ősszel. Összességében az oleanderek alacsony karbantartású növények, amelyek nem igényelnek rendszeres metszést.
  2. kopáskesztyűt kell viselni. Az
  3. a növény alján új hajtást vet fel.
  4. vágott oleander körülbelül fél magasságig, amelyet az általános üzem számára szeretne.
  5. formálja Oleander.

Mit csinálsz az olajbogyóval egy fa?

Olívaolaj szedtünk le a fa tartalmaznak egy nagyon keserű vegyület úgynevezett oleuropein. A betakarított olajbogyó -nek kell lennie & ldquo; gyógyított és rdquo; A keserűség eltávolítása érdekében az -hez a -re finomabbá válik. A leggyakoribb gyógyítási folyamatok sóoldatot, száraz sót, vizet vagy lúgkezeléseket használnak.

Honnan tudja, mikor az olajbogyó érett?

A legtöbb olajbogyó készen áll a betakarításra, amikor a gyümölcslé felhős, a & ldquo; Green Ripe & Rdquo; Szeptember végén. Az Ripen egy egyenetlen vöröses-barna-n novemberig, végül sötétedtek a & ldquo; természetesen fekete érett & Rdquo; december elején. -es olajbogyó Ebben a szakaszban magas olajtartalmú, és könnyen megrepedt.