Hogyan érdekel egy Mammillaria Elengata?

Mammillaria Elongata tipikus vízigényeket igényel egy zamatos. A legjobb a & ldquo; áztassa és száraz és rdquo; módszer, és hagyja, hogy a talaj teljesen kiszáradjon az öntözések között. Télen, amikor alvó, víz csak takarékosan, ha egyáltalán, hogy megakadályozzák a rothadásokat.Ezt követően azt is megkérdezheti, hogyan vigyázzon a CACTACEAEE MAMMILARIA-ról?

termesztési feltételek

 1. Light: Mammillaria fajok értékelik az erős fényt, de sok faj nem szeretik több mint négy óra közvetlen napfény nyár.
 2. víz: Engedje meg, hogy a talaj keveredjen, hogy majdnem szárazvá váljon az öntözések között, de alaposan vízzel.
 3. talaj: A gazdag, gyorsan leeresztő kaktusz keverék ideális.

Ezt követően a kérdés, hogyan terjeszti a mammillaria-t? Mammillaria kaktuszok szaporítható könnyen ellensúlyozza, s így könnyen csomókban tövénél az anyanövény. Az PropaGate -hez, Óvatosan távolítsa el az eltolást, és hagyja, hogy a vágás néhány napig egy papírtörlőre száradjon. A vágási terület méretétől függően egy kallusz alakul ki a vágott felületen.

Ezen szemlélve, hogyan vigyázzon a por puffulensre?

Engedje meg, hogy a talaj közel száradjon az öntözések között, de majd alaposan vízzel. Soha ne hagyd, hogy az edények vízben üljenek. Télen felfüggeszti az öntözést, de alkalmanként köd. Trükk por Puff kaktusz tavasszal 5-10-5 folyékony műtrágyával.

Hogyan vigyázol egy piros fejű Irishman Cactusra?

Tartsa távol a vázlatoktól, de nem közvetlen napsütésben. Csak az ír Mishman -t két-három héten keresztül, a tél folyamán, amikor a fény alacsonyabb és a legnépesebb leáll, megtarthatja az kaktusz meglehetősen száraz. Mivel nincs szükség metszésre, könnyen megközelíthető Care , mint terasz vagy cserepes növények.

milyen nagy a mammillaria?

Mammillaria Információ. Mammillaria Cactus fajták egy hüvelyk átmérőjű (2,5 cm) átmérőjű méreteket kaphatnak egy láb magasságig (30 cm). A könnyen elérhető fajok többsége a földi ölelés fajta. A belső növényekként a növekvő Mammillaria nem lehet könnyebb.

Milyen gyakran kell vizet a mammillaria kaktuszom?

Light & amp; Hőmérséklet: Általánosságban elmondható, hogy ezek a növények, mint például a meleg hőmérséklet (50 ° C; -85 ° C fahrenheit) és fényes fény. öntöző & amp; A táplálkozásnak ritkán kell lennie. A tavaszi, a nyár és a korai esik, az Water alaposan , amikor a a talaj szinte száraz. Télen csökkenti az öntöző felét.

Milyen gyakran kell öntözni a kaktuszot?

Milyen gyakran -t az Water és a termékenyítés: A növekvő, az Cacti és a Succulents -nak legalább hetente egyszer meg kell adni a -t. Néhány ember Water több gyakran . Minden egyes öntöző , adja meg a talajt egy jó áztatáshoz, hogy az Water elfogyjon az edények "vízelvezető lyukaiból".

Hogyan újítsa meg a kaktuszt?

Mentés egy haldokló kaktusz: Hogyan lehet újraéleszteni a növényét
 1. vágott rothadó alkatrészeket. A rothadás általában a túlfeszítés jele.
 2. A napi napfény beállítása.
 3. Állítsa be az öntözést.
 4. öblítse le a szennyeződéseket & amp; Por.
 5. Control Pests & amp; Rovarok.
 6. Használjon alacsony nitrogén műtrágyát.
 7. hagyja megszáradni.
 8. óra a mushy szakaszokhoz & amp; Elszíneződés.

hogyan vizet mammillaria?


Mammillaria Elongata tipikus Water igénye a zamatos. A legjobb a & ldquo; áztassa és száraz és rdquo; módszer, és hagyja, hogy a talaj teljesen kiszáradjon az öntözések között. Télen, amikor alvó, víz csak takarosan, ha egyáltalán, hogy megakadályozzák a rothadásokat.

hogyan nősz egy régi hölgy kaktuszot?

Készítsen egy edényt vagy kis tartályt egy gyorsan leeresztő kaktusz növekvő táptalajjal. Miután az eltolások megszáradtak, növény a felhúzott él a talajba. A víz minden héten, vagy amikor a talaj száraz. Helyezze a tartályt fényes helyre, de távolítsa el a közvetlen napfénytől.

Hogyan terjed egy kerek kaktuszot?

Válasszon legalább egy egészséges szárat legalább 10 cm hosszú, és vágja le tisztán csiszolással. Használja a fogóakat a spiny Cacti kezelésénél. A szárak nélküli növények esetében távolítsa el az egész leveleket kézzel (ne vágja le őket). Sit dugványok egy ablakpárkányon, és hagyja őket, amíg a vágott felületek meggyógyultak.

Hogyan vigyázol egy régi ember kaktuszról?

Old Man Cactus Care .Engedje meg, hogy a felső páros talaj teljesen szárítsa meg teljesen az öntözés között. Télen csökkentse az öntözést a szezon alatt egyszer vagy kétszer. Erősítsen egy kaktusz élelmiszer kora tavasszal, és lehet, hogy a vastag rózsaszín virágokkal jutalmazható.

miért, miért zsugorodnak a zamatosok?

Vízfeszültség, amely az -et okozza, az Succulents Wiltingje túl sok vagy túl kevés vizet tartalmazhat. A levelek limp, összezsugorodott és gyenge, amikor a növény túl sok vizet kap. , legjobb módja annak, hogy elkerüljék a túlzott öntözés zamatos növények, hogy a talaj teljesen kiszáradnak között waterings.

Hogyan távolítod el a halott zamatos leveleket?


Regular metszőollóval lehet összetörni a zamatos szára ezért jobb, hogy egy sterilizált, éles késsel vagy pengével, hogy tiszta vágás.
 1. Töltsön ki egy tálat kilenc rész vízzel és egy rész háztartási fehérítővel.
 2. Vágja át az egyetlen halott leveleket az alapon, ahol csatlakoznak egy szárhoz.

Hogyan vigyázol Pachyveria-ról?

Azokat a fagytól, ha kívül termesztik. Víz takarékosan, de ha igen, víz is jól, majd várjon, amíg a talaj teljesen megszárad, mielőtt újra öntözne. Ne feledje, hogy a succulensek tartják a vizet a levelükben, hogy ne legyenek szükségük, mint az átlagos szobanövény.

Hogyan terjeszti Pachyveria-t?

A sztrájkja az dugványok -től. Használja a levél mindkét dugvány és szár teljes rozetta képes új üzemek hanem abból fog gyorsabb eredményt. Ha egy szárvágást használ, várjon, amíg a vágott felület néhány napig szárad. Helyezze a szárat a nedves kaktusz talajba, és tartsa távol a növényt közvetlen napfényből.

Hogyan érdekel egy rózsaszín zamatos növény?

Hogyan kell törődni a zamatosok (és nem öl meg őket): 9 Növénygondolási tippek
 1. Győződjön meg róla, hogy a zamatosok elég fényt kapnak. Az
 2. gyakran forog.
 3. víz a szezon szerint.
 4. víz a talaj közvetlenül. Az
 5. tiszta takarékos.
 6. Válassza ki a vízelvezető tartályt.
 7. növényi zamatosok a megfelelő talajban.
 8. megszabaduljon a hibáktól.

Hogyan terjed a Crassula Platyphylla-t?

Crassulas lehet könnyen szaporított egyetlen levélből. A hajtás levelei úgy, hogy a bukott keverékbe kerülnek a zamatosok számára, majd az edényt lefedve addig, amíg hajtják. Repot szükség szerint, lehetőleg a meleg szezon alatt. Az Crassula -os helyreállításához győződjön meg róla, hogy a talaj kiszáradt, majd óvatosan távolítsa el a potot.

Hogyan terjeszti a Thimble Cactus-ot?


Használjon olyan tartályt, amely tele van az CACTI -hez és a zamatlásokhoz, vagy a rendszeres potting keverék és a durva homok kombinációjával. Alaposan kezelje az Thimble Cactus -t, mert az offshoots könnyen lebomlik. Azonban a talajra esett minden olyan offshoots gyökerezik. Tartsa szem előtt ezt, ha valaha szeretnél -t a egy új Cactus propagátumát.

Hogyan vigyázol a Lady Finger Cactusról?

Használjon szabványos Cactus talaj keveréket, és győződjön meg róla, hogy az ágy vagy a tartály jól lefolyik. Az Ladyfinger nem fogja elviselni az álló vizet vagy a talajt, ami túl nedves. Adj egy napsütéses foltot vagy valamilyen részleges árnyalatot, és csak alkalmanként az kaktusz -t, csak ritkán fényes trágyázással együtt.

Hogyan vigyázol a Pincushion Cactusra?

Cactus növényeket használnak száraz körülmények között és korlátozott termékenység érdekében. Az Pincushion talajjának jól lecsapolt és kavicsosnak kell lennie. A talajnak ki kell száradnia az öntözés között, ami a legjobban tele van egy homokos talajjal. Az Cactus télen nyugvószik, és tavasszal nincs további öntözés.