Megvágsz rázkódást a gabonával vagy ellenvel?

Topside Round Az vágás a Gabona ellen
Az ellenkezője, ha az vágás a gabona ellen. Ha az a -et az összes hústroston keresztül vágja le, amikor a nyershúst szeletelte, az , hogy sokkal könnyebb időt töltsön, amikor az utolsó Jerky -t eszik. Ez az oka annak, hogy a steak -nek a -nek mindig -nek kell lennie a gabona ellen.Hasonlóképpen megkérdezheti, hogy melyik módon vágja le a rezkesést?

Mindig Cut Az Jerky csíkok a gabonával. Ha nem tudja, melyik út a gabona határoz, vágott egy vékony szelet a húst a darabot, amit választott az szaggatott . Fogja meg a hús szelet ellenkező végét, és megpróbálja széthúzni. Ha könnyen elválasztja, valószínűleg Vágja a "-t a gabonán.

, mi is vágja a gabonát? Az szorosan néz ki egy darab húsra, és látni fogja, hogy a hosszú izomrostok párhuzamosan futnak egymással. A gabonafélék áttetszése azt jelenti, hogy a szálakra merőleges szelet, így az vágott darabok szálak sokkal rövidebbek lesznek, így könnyebben rágni őket.

Hasonlóképpen megkérdezheti, milyen vastagnak kellene szeletelni a húst?

Hogy igazán jó szaggatott , a szaggatott hús kell lennie az azonos vastagságú egész hús , egynegyed hüvelyk vastag szabvány. Lehetetlen az vágni a felső kerek kézzel következetesen egynegyed egy hüvelyk. Az alábbiakban egy fotó marhahús felső kerek szeletelt 1/4 hüvelyk vastag .

Mi a Cowboy Jerky?

nyereg fel, partner! Adja meg az állkapocs izmait, és az ízléses rügyek különleges bánásmódunk az Cowboy Jerky -vel. Valójában az Cowboy Jerky nem technikailag Jerky . Ez egy szárított szárnyas steak, amelyet nehéz füstös ízzel adtak be.

, milyen vágott hús a legjobb a jerky?

Top Round és alsó kerek sovány, ízletes és & ndash; Véleményünkben & ndash; a jerky marhahús legjobb vágása. SLILLLOIN TIP rendkívül sovány, de nem pályázat , és egy kicsit drágább. A Flank Steak is sovány (bár lehet, hogy némi zsírt kell vágnia) és ízletes, de kemény lehet, ha a gabonával szeletelve van.

Mennyibe kerül Jerky egy font marhahús?

Attól függ, hogy milyen nedvesed, mint a szégyenleted. Egy tipikus rezkes elveszíti a kiindulási súlyát nedvességben, így 2: 1 a megfelelő arány. "Alacsony nedvesség" Jerky valójában 1/3 lehet a kiindulási súly, egy 3: 1 arány. Tehát 2- 3 £ marhahús lesz az 1 font szaggatott.
Az

szeme jó, hogy a marhahús jerky?

Jerky úgy tervezték, hogy azok a sovány vágások általában a comb és far, amelyek általában egy kicsit keményebb, és biztosan nem segíti az főzés fel, mint a ritka steak . A kerek szemét használtam, de a felső és az alsó Round is nagyszerűen fog működni.

London broil jó a rezkesnek?

London Broil - A pályázati vágás, mint a mellkasi hús vagy a kerek szeme, az London Broil drágább. Azonban, ellentétben az általánosan drágább egyéb vágások közül sok, az London Broil alacsony zsírtartalmú, valamint porc és szalagszálak. Mint ilyen, ez az Jerky tökéletes vágása.

Mennyi ideig kell pácolnia a marhahúst?


Helyezze a csíkokat húsra egy nagy, ziplock műanyag zacskóba, öntsön a marinádba, és adj egy szép, alapos fürdőt. Helyezze az egész táskát a hűtőszekrénybe, hogy alaposan marináljon az 24 órás -re, de nem kevesebb, mint 4 óra . Minél hosszabb ideig marinatál, annál mélyebb az íze és a bennfentes akció.

miért olyan drága marhahús?

Az Jerky fő oka az Olyan drága azért van, mert sok más húst vesz igénybe, hogy a 2,7 uncia, amit látunk. A fő ok az, hogy az Jerky költséges. marhahús körülbelül 60% víz, SO , ha szárítjuk, a legtöbb tömegben elpárolog. Körülbelül 2,5 lbs minőségi marha , hogy 1 lb Jerky -t készítsen.

a marhahús brisk jó a rezkesnek?

Az Beef Jerky számára az marhahús Brisket , a kerek szemét vagy az Steak használatát választhatja. Csak győződjön meg róla, hogy ez egy minőségi darab hús . Tervezzen előre, hogy az marhahús szeletei egy éjszakán át marináljanak, valamint a sütőben vagy a dehidratálóban 8-12 órás szárítási időt biztosítanak.

Chuck Swast jó Jerky számára?

A kívánt vágást használhatja, ha elég sovány. Chuck Steak és Sceket rendben van az marhahús rezébb készítéséhez, de nagyobb vágást igényel, mint szelet, hogy eltávolítsuk néhány márványozott zsírt. Bármely zsír, amely marad, ami azt jelenti, hogy az Jerky -t gyorsabban kell enni, ami semmiképpen sem rossz dolog!

A Venison vágása a legjobb a Jerky számára?

A legjobb hús a Venison Jerky (és hogyan kell szeletelni) a szarvasok szinte minden részét szaggatják, de a legjobb vágások az szem körül és Rump Soast a hátsó -tól lábak. Bármilyen nagy sült a Hind Leg -ből.

Honnan tudja, mikor a marhahús jerky dehidratál?


Vegye ki az Jerky darabot, és óvatosan hajlítsa meg a 90 fokos szöget. Ha bármilyen nedvesség ki van kapcsolva, akkor határozottan nem végzett még, és visszamegy az dehidratáló -be. Ha reped, és megszakad, túl sokáig hagyott, és már a legjobb íz és a textúra pontja.

Milyen húst használják a Biltonghoz?

Azonban a Biltong leggyakrabban a marhahúsból készült, elsősorban a széles körű elérhetőség és a játékhoz képest alacsonyabb költség miatt. A legszebb vágásokhoz, filé, bélszín vagy Steaks vágott vágott a csípőből, például Topside vagy Silverside -ből.

Milyen vastag vágott szarvas rezkes?

Ha az Cut
Ha YOU jó, akkor egy késsel, és éles pengékkel rendelkeznek, az You mehet előre, és szelet az Venison darabjaiban és Frac14-ben inch vastag .

hogyan csinálsz marhahús rezkes rablást?

Távolítsa el Jerky-t, ha száraz, de rágós, és megkóstolja az egyszeri snack kézműves oldalát.
  1. 4 lépés a redy:
  2. vágás. 21/2 font sovány marhahús felső kerek vagy alsó kerek 1-2 hüvelyk vastag, szeletelje a húst vékony lemezekre körülbelül 1/8 hüvelyk vastag, vágás a gabonával.
  3. Marinate.
  4. száraz.
  5. Store.

mennyi ideig dehidratálja a marhahúst?

Ez rendszerint 4-15 óráig dihidrátionos marhahús szaggatott az élelmiszer víztelenítő . -nek a -nek legalább 6-8 óráig tartania kell az marhahús húst, és egy éjszakán át tartani kell.

Hogyan mondja el, hogy vágja-e a gabona ellen?


A pályázati hús, A -t az vágja IT a gabona ellen. De néhány vágás szálakkal rendelkezik, amelyek különböző irányokban futnak, ami megnehezíti -t az azonosítja az Grain -t. Az azonosítja a azonosítása, amely a hús Grain -je fut, keresse meg a húst lefelé futó izomrostok párhuzamos vonalát, és merőleges szelet őket.

melyik módon van a gabonaféléken?

Ezért fontos, hogy az szeletet a
gabonával szemben, keresse meg az Gabona irányát (, amely az izomrostok összehangolódnak), majd szeleteljük az -t a gabonára , nem pedig az párhuzamos a -vel.

vágott halat a gabona ellen?

Van egy pár oka az mi mindig vágott halat az Grain . Először is, segít az hal együtt tartása, így nem esik szét, ha az levágtuk a -et. Másodszor, és ugyanilyen fontos, csak rövid szálakat és szinte egyenlő összeget hagy minden szeletben.