Hány éves Josh Radnor?

45 & nbsp; Évek (1974. július 29.)Következésképpen Josh Radnor házasodott?

még nem házasította meg a -et, de rengeteg pletykák voltak a partnereivel. Radnor split színésznő Lindsay Price, akivel a forgatáson a How I Met Your Mother, egy év után a Fülöp-2009 volt kapcsolva Twilight színésznő Julia Jones 2013-ban és később kelt színésznő Marisa Tomei 2014

Továbbá, milyen régi a Ted, hogyan találkoztam az anyáddal? 27

Hasonlóképpen megkérdezik, ki a Mosby házasodott a való életben?

Josh Radnor, mint Ted Mosby Ez valóban egy bombázó volt a rajongóknak, amikor felfedezték, hogy Tedd és Trace McConnell házasodott és két gyereke volt. A Radnor romantikus élete azonban a valós világban nem volt sikeres.

Miért tettem, hogyan találkoztam az anyáddal?

CBS rendelte a nyolcadik évad 2011-ben, de a közelmúltban újjáéledt nézettsége miatt a hálózat, hogy újragondoljuk a jövő Hogyan anyátokkal . Azonban a show a 8. szezonban történő futtatásához a leadott szerződéseknek újra kell tárgyalniuk.

az, hogy találkoztam az anyáddal egy igaz történet alapján?

Néhány show volt alapján az életére az alkotók és a jelentős mások, Thomas felfedi a William S. Paley Fest TV 2006 hogy Marshall alapján rá, míg Ted alapján a Bays, és Lily alapján Thomas felesége Rebecca, aki elkezdte társkereső alatt elsőéves a főiskolán.

Josh Radnor és Jimmy Fallon kapcsolódott?

Josh Radnor állítja be a rekordot egyenesen: nem, valójában az Jimmy Fallon , annak ellenére, hogy az emberek folyamatosan tévednek őt a Tonight Show Host. Radnor , aki az NBC közelgő dráma emelkedését csillagolja, a show pénteken megállt, és leírta, hogy milyen az, mint az Fallon Doppelg & Auml; Nger.

a mosby egy bunkó?

A legtöbb show esetében az Ted reménytelen romantikusként íródott. Nincs semmi baj ezzel a hozzáállással, de retrospect, sok az Ted Mosby viselkedése a nők felé teszi őt egy jerk , nem romantikus. A kiállítás kilenc év alatt zajlik, és az Ted harmincegy nő dátuma.

volt a Himym leadása?

Neil Patrick Harris és Josh Radnor van valójában a színházat együtt. A Neil és a Cobie Smulders gyakran megjegyzi egymás közzétételét. Egy videóban mindegyikük azt mondta, hogy az Himym a családot jelentette nekik.

, aki végül feleségül vette?


Az érzelmi, időjelző sorozat fináléban, a nézők végül látták Ted találkozni az anya, Tracy McConnell. Két gyermekük volt, házasodtak, és megosztott egy szép életet, amely egy kicsit szeretettel teli volt. Mivel sok rajongó elméleti, az anya meghalta a fiatalokat, és egy középkorú Ted, hogy újra visszatérjen Robin -hez.

, ami jobb barátok, vagy hogyan találkoztam az anyáddal?

Barátok volt jobb karakterek - a karakterek sokkal kedvesebbek, mint a Himym. Himym & Ldquo; sötétség és rdquo; Igazán megengedett karaktereket adott - mindannyian megpróbálják átadni őket, mint & ldquo; vicces. & rdquo; Az anya karaktered az alulteljesített-Himym arról szól, hogy a Ted végül megtalálja az anya -t.

a marshall és liliom házasodott a való életben?

Lily Ex-Boyfriend Scooter (David Burtka játszott) valójában Barney férje az Real Life -ben. A robogót eredetileg Jeff néven nevezték el, és kimutatták, hogy a középiskolában az Lily -ben társult. David Burtka játszik, aki csak annyira történik, hogy neil Patrick Harris férje legyen az Real Life -ben. Ők házas voltak 2014-ben.

Milyen nemzetiségű Josh Radnor?

American

Mit halt meg Tracy Mosby?

A sorozat fináléjában kiderült, hogy hat évvel a Ted-t megelőzően elmondta a történetét, az Tracy 2024-ben meghalt -ben egy nyilvános betegségből. A fináléban a karakterek nem közvetlenül állítják, hogy az anya halott.

Lily és Marshall felbomlott?


Marshall és Lily találkozott az egyetemen. Szerelem volt első látásra. Megkapták, és még részt vettek, de az liliom úgynevezett OFF -nek nevezte, és San Franciscóba költözött, hogy a művészi érdekeire összpontosítson.

Stranger dolgok 4 teaser | A hurok.
Marshall és Lily
lépések Ismerkedés 1996
Szakítani Come On
újraindítva Ismerkedés Swarley
Married Valami kölcsönzött

a Maclaren Pub valóságos?

NYC Reality: Maclaren a NYC Pub McGee (240 W. 55. st., 212-957-3536) alapul. Bays és Thomas töltött időt a & ldquo; Letterman & Rdquo; Napok, és McGee párnázott fülkéket és falfestményeket készített a show fókuszpontja. A Pretend Pub nevet a Bays termelési asszisztens Carl Maclaren .

a ted feleségül Robin?

De Barney és Robin házassága nem tart, és sem az sem Ted - mert a Tracy megbetegszik és meghal, miután a pár két gyermeke van (mint a show számos rajongója és kritikusai). És az egyórás epizód végén az TED és Robin közötti romantika újraküldésre kerül.

ki veszi Barney-t?

Robin Scherbatsky

mennyi ideig volt Ted és Tracy együtt?

Barney panaszkodik az Ted -ről, amely a kislányát hozza, de felszabadítja, mert túl aranyos. Az Ted egy esküvői gyűrűt is visel. Azonban a kilenc évszakban azonban az TED és az anya a -t nem tették be 2020-ig, hét év után együtt .

Miért van Robin megszállottja?


TED az Robin -hez vonzotta a másodikat, amit látott. Ez akkreditálható neki, hogy egy kicsit kétségbeesett, hogy letelepedjen erre a pontra, mert Marshall és Lily épp most járt, és azt az elképzelt, hogy az Robin volt "az egyik" üdvözlendő volt a körülményeknek.

a Marshall és a liliom barátok a való életben?

A Cockamouse Real volt.
A Cockamouse volt a titokzatos hibrid lény, hogy Lily és Marshall találtak a lakásban, és bár úgy tűnik, mintha valami valaki tett fel, mint a & ldquo; South Park & ​​rdquo; Monster Manbearpig, kiderül, hogy ez egy Real Story -en alapult.

miért van Ted középső neve Evelyn?

A karakter teljes neve , Theodore Evelyn Mosby először a 2. szezon epizódban került kimutatásra, "milyen liliom ellopta a karácsonyt". Miután Ted és Lily belépnek a harcba, az utóbbi elvitte az összes dekorációt az osztályból, hogy tönkretegye az ünnepi szellemet.