Miért illeszkedik a házam, mint a penész, amikor esik?

A legtöbb esetben a fő bűnös a Bad Ofor mögött a gombák, Mold és penész , amely a házban különböző helyeken növekszik. Vagy, ha a éli dohos szag után az esőzések , nem lehet néhány lehetséges szivárgás a házban ahonnan a víz belépő benne.Hasonlóképpen megkérdezik, miért rossz a házam rossz, ha esik?

gyakran, amikor az eső , a légköri nyomás megváltozik, a levegő nehéz lesz. Ennek eredményeképpen az szeptikus tartályban lévő metángázok nem áramlanak, mivel normálisan do a szellőzőn keresztül. Ehelyett alacsonyak a talajhoz, és ez egy rossz szaga, több, mint a rothadt tojás.

Ezt követően kérdés az, hogy miért szaga van a házam, mint a penész? Kerülje a nedvességet. Általános nedvesség, ismételt kondenzáció, és a magas páratartalom néha hogy egy dohos szag . Mivel a nedvesség megkönnyítheti a penésznövekedést is, valószínű, hogy a penész elkezd alakulni, ha elkezdi észrevenni az Musty Saell -t. Használjon kiváló minőségű tesztet, hogy keresse meg a rejtett penész jeleit.

Továbbá, hogyan lehet megszabadulni egy nedves szaga a házamban?

, hogy eltávolítsa a nedvesség illatát egy szobában, a fenti lépések után a következő dolgokra van szükség:

 1. A permetezőtartály, amely fehér ecetű oldattal (1 rész vízhez 1 rész ecethez)
 2. mosógép.
 3. egy doboz bikarbonát szóda (az első támadási sor, hogy megszabaduljon a szagok megszabadulása nélkül)

Mi okozza a mártásos szagot egy régi házban?

Musty szagok lehet okozta -t számos dolog az otthonában, de általában az forma és a penész a fő bűnös. A Bad Smell az az Mold és a Mildew épület felépítése és a rossz gázok felszabadítása. A nedves levegő okozott által szivárgó csapok vagy zuhanyzó is oka kis vízfelületet felépíteni.

Mi az a szaga a házamban?

Moldy és musty
Ha Ön szaga A Musty vagy Mold Szag , akkor valószínűleg ott van. Menj az House körül, és ellenőrizze a víz szivárgását, nedves elemeket és nedvességet, hogy megtalálja a probléma forrását. Jobb szellőzést is igényelhet, különösen a magas nedvességtartalmú területeken, mint az alagsorod, a fürdőszobák és a konyha.

Hogyan érzékeli a penészet egy házban?

A legtöbb penész félreérthetetlen, de néha kicsi vagy nagyrészt rejtett növekedések csak a felületet piszkosnak tűnnek. Az forma gyors tesztje végezhető el, ha egy tampont hígított fehérítő (1 rész fehérítő, 16 rész víz), és daba a falon. Ha a helyszín gyorsan megvilágítja (vagy megtartja a tisztítás után), vegye fel, hogy az forma .

Mi okozza a szennyeződést a házban?

Musty A házakban lévő illatok több okból származhatnak -nek, többek között: penész és penész: szivárgó csövek, sérült tető, magas páratartalom és expozíciós Dirt a crawlspace-ben mind hozzájárulhat a nedvesség felépítéséhez. Ez a nedvesség a stagnáló levegővel és a sötét sarkokkal kombinálva a penész és a penész növekedéséhez vezethet.

miért van a házam földre?

öntőforma szaga az ház néha le, mint hasonló nedves karton vagy egy vizes szőnyegen. Van egy földes illatú is. Lehet, hogy az szaga -t is társítja a régi házakkal. Remélhetőleg, hogy az szaga , amit észlelnek, csak egy kis rendes mustosság és ndash; Mivel a forma fertőzés, másrészt mérgező lehet.

Mi okozhat egy hálószobát egy hálószobában?


Ha a szoba szagok dohos , hogy lehetett lehet okozott valami úgynevezett mikrobiális illékony szerves vegyületek (mVOCs). Az Environmental Protection Agency mondja, & ldquo; mert mVOCs gyakran erős vagy kellemetlen szagok , akkor lehet forrása lehet a & ldquo; Moldy Szag & Rdquo; vagy Musty Saell gyakran kapcsolódik az Mold növekedéshez.

lesz egy párátlanító megszabadulni a musty illatból?

Dehumidifiers Segítsen csökkenteni az szagokat , hogy Can kísérheti a penészét és penészét az otthonában & mdash-ban; megszabaduljon a -re, és ldquo; Musty & Rdquo; vagy ldquo; rothadás és rdquo; szaga . Az Dehumidifier futtatása segít csökkenteni az otthoni port, így nem kell olyan gyakran tisztítani. Az Dehumidifier szintén csökkenti az energiaköltségeket, mert segít hatékonyabban futni a légkondicionálójának.

a musty szaga veszélyes?

Egyesek szag penészes vagy dohos szag száraz helyen, míg mások nem szaga szagokat még olyan helyeken is, amelyeket egyértelműen nedves és penészes. És egyikünk sem tud az szaga a egy valóban veszélyes légszennyező anyag, szén-monoxid. Lehet, hogy szaga szagok, amelyek kellemesnek és természetesnek tűnnek, de a valóságban nem egészségesek.

Hogyan tarthatom meg a házamat minden alkalommal?

előtt, fedezze fel a legjobb olcsó és egyszerű módját, hogy az egész otthoni szagot fantasztikus.
 1. Add hozzá az illóolajokat a légszűrőhöz.
 2. potpourri a tűzhelyen.
 3. tisztítsa meg a szemét elhelyezését.
 4. megszórjuk a szódabázást szőnyegen.
 5. készítse el a saját szoba frissítő sprayját.
 6. tegye a vanília a sütőben.
 7. adjon hozzá légreszkát a légtelenítőhöz.

Mi a legjobb illat a ház eladására?

Az őszi illatok közül sokan a kiskereskedelmi folyóiratban közzétett tanulmány szerint a legjobb illatok listáját is készítették. A tanulmány megállapította, hogy ezek az illatok pozitívan indulnak: citrom . gyógynövények.

Nyílt ház illat, hogy kérjük,
 • szegfűszeg.
 • gyömbér.
 • szerecsendió.
 • narancssárga.
 • fenyő.
 • rozmaring.
 • zsálya.
 • vanília.

Szagolhatja a penészet anélkül, hogy látná?


penész belsejében növekednek tapéta, falak, alagsorokban, légcsatorna, szőnyeg alá és a padló, így lehetséges, hogy szaga szerszámból ténylegesen látta azt . Az forma szaga tartós. Az lehet a még egy szaga , hogy , amit hozzászokott. A tartósan musty Smell az Ön otthonában lehet a is az penész jelzése.

Hogyan megszabadulsz egy musty illatból egy szobában?

spray penész és penész tiszta fehér ecettel. Hagyja, hogy az ecet 10 percig üljön a felületen, mielőtt törölje az tiszta -t egy ruhával. Az ecet könnyű ködét újra kell alkalmazni a felszínre, és hagyja, hogy levegő-száraz legyen. Az ecet természetesen megöli a gomba és eltávolítja a bármilyen lingering szagokat.

miért illeszkedik a házam nedves, ha esik?

? Általában a ház szaga dohos után eső , mivel a nedvesség segít növekedni penész. Ellenőrizze az ház belsejében : belül House szivárgás lehet a nedvesség jelentős oka. Vigyázz a vízvezeték szivárgására. Rendszeresen ellenőrizze a fűtési vonalat és a kondicionáló egységet.

Mit tartalmaz a penész szaga a falakban?

jelei Fekete Mould
A dohos, földes szag , , mint kosz és a rothadó levelek, egy árulkodó jele penész jelenlétét. Stachybotrys szaga a különösen erős. Minden öntőforma -nek szüksége van étellel, vízre és sötét, stagnáló környezetre, olyan hőmérsékletekkel, amelyek nem fagynak, és nem forrnak.

Hogyan találom meg a nedves szag forrását?

Vigyázz a szegényléplapok feletti foltokra, és használja az orrát - gyakran az szaga nedves -et, még akkor is, ha valójában nem tudod az Lásd a -et. Ha nincs beforgatható, az nedves emelkedése lehet a károsodás a tégla, beton és fa szerkezetek, és okozza a nedves rotot és a rettegett száraz rothadásokat.

Mi a különbség a penész és a penész között?


Mildew jellemzően fehér, szürke vagy sárga, és nedves, meleg területek felületén növekszik. A textúrája bolyhos vagy liszt. Másrészt az penész hajlamos zöld vagy fekete, és általában a nedves bármi felszínén növekszik. A textúrája fuzzy vagy slimatikus lehet.

Hogyan szabadulsz meg a penészből egy házban?

A hígítatlan 3% -os hidrogén-peroxidot közvetlenül a felületre permetezzük. Hagyja, hogy 10 percig üljön az Kill -re az penész spórák. Scrub egy merev sörték kefével, majd alaposan öblítse le meleg vízzel.

Mit jelent a mustos szaga a jelenlétét?

Ha Ön Smell Musty Szag , ez az jelezheti a formát. Önmagában a penész egy fungus, amely romboló és nehéz megszabadulni. De az penész lehet a is jelzi a forma-evés atkák jelenlétét, amelynek székletes pelletje Potent allergének [Forrás: május].