Hogyan vágja le a gipszkartonot egy késsel?

Az gipszkarton mérése után t-négyzetet helyezzen az anyag jobb oldalán. Használjon ceruzát, hogy rajzoljon egy pontozási vonalat. A Sharp Utility kést vagy más Vágó eszközzel kövesse a ceruza vonalat és enyhén Cut -t az Grywall papírrétegén keresztül.Ezen nézve, mi a legjobb eszköz a gipszkarton vágásához?

A gipszkarton vágószerszámok három fő típusa van: A segéd kés , Jab Saw és Gipszkarton körvágó. A gipszkarton legegyszerűbb és leggyakoribb módja a segédprogram segítségével. Ezek az eszközök tartós, könnyű, könnyen használhatóak és ergonómiailag terveztek. Ők is megfizethetőek és kevés port alkotnak.

Ezt követően a kérdés az, hogy levágja a gipszkartont elölről vagy vissza? az Ön segédprogramával, vágja a papírt az gipszkarton hátsó oldalán. Ez az! You 'RE kész.

Ami ezt illeti, vághatok a gipszkarton asztallal?

Bármely Power SAW , beleértve az asztali fűrészt , Will létrehozza az gipszkarton por felhõit, ha az Cut a panelekhez használják. A por lehet eltömítheti a asztali körfűrész motor és unalmas a penge a fűrész . A legjobb módja az Cut panelhez, amikor az gipszkarton -et lógsz, egy közüzemi késsel van ellátva.

Hogyan kell megfelelően vágni a gipszkarton?

Itt van, hogyan kell menni.

 1. 1. lépés: A gipszkarton elülső része.
 2. 2. lépés: Break gipszkarton lap mentén szerzett vonal.
 3. 3. lépés: Vágjon papíron a gipszkarton lap hátulján.
 4. 4. lépés: A gipszkarton sima vágott széle reszelve.
 5. 1. lépés: Mark gipszkarton kivágás elektromos doboz segítségével.
 6. 2. lépés: Vágott elektromos doboz nyitás a gipszkarton kulcslyuk fűrészével.

lesz otthoni raktár vágja a gipszkarton számomra?

Igen, az meg fogja vágni a -et az Ön számára, és segít a járműbe betölteni. Meg kell rájönnie, hogy az Home Depot nem vállal felelősséget az Sheetrock pontos vágáshoz vagy bármely törésért, így előfordulhat, hogy egy extra lapot kell vásárolnia, hogy lehetővé tegye a tranzit sérülését, vagy bármi más.

lehet vágni a gipszkarton egy dremel?

Gipszkarton , többcélú csempe és habarcs Vágás bitek
Az Dremel 560 ad You gyors, tiszta vágások gipszkartonban . Használja az DREMEL többcélú Vágó rögzítést (565 modell).

csináld magad javítás a gipszkarton?

Gipszkarton panelek
 1. 1. lépés: Vázolja fel a sérült területet egy ácsoló négyzetével.
 2. 2. lépés: Vágja az oldalakat egy kulcslyukfűrész vagy segédkés.
 3. 3. lépés: Vágja le a támogatást és telepítse a falba.
 4. 4. lépés: Vágja a gipszkarton tapasz méretét.
 5. 5. lépés: Szerelje be a gipszkarton foltot a gipszkarton csavarokkal.
 6. 6. lépés: Töltse ki a gipszkarton javítást.

Hogyan vágja le a gipszkartonokat a vágócsapok nélkül?

Használjon segédkést az gipszkarton -en keresztül. Több átjár, hogy egészen át. Menj lassan, legyen óvatos, és ne végezzen vágott -et a végén. Csak 3/4 "az Stud -re, egy hüvelyk vagy annál nagyobb, hogy az egész Stud -ot, és gyengítse az Grywall -t az ellenkező oldalon.

Használhatok egy kirakós játékot, hogy vágja le a gipszkartonot?


Grywall elég könnyű ahhoz, hogy Cut - Mérés, pontszám és snap. Az vágott gipszkarton egy Jigsaw -vel, akkor az lehet kezdeni néhány kísérleti lyukkal és ndash; Vagy még akkor is, ha magadnak van egy újabb vágott és egy tisztességes Jigsaw penge.

Mi a megfelelő távolság a gipszkarton csavarokhoz?

Mind a nemzetközi lakossági kód (IRC) és az USG, az Sheetrock gyártója azt mondja, hogy a maximális mező csavaros távolság a Wall Drywall esetében 16 hüvelyk. Néhány építész, aki olyan, mint a kötőelemeket szigorúbbá tenni, így 12 hüvelykre mennek.

milyen oldalon vágja le a gipszkartont?

A gipszkarton mérése után t- négyzet alakú az anyag jobb oldalán található. Használjon ceruzát, hogy rajzoljon egy pontozási vonalat. Éles közüzemi késsel vagy más vágószerszámmal kövesse a ceruza vonalat, és enyhén vágja le a gipszkarton papírrétegén keresztül.

Hogyan cserélsz egy nagy darab gipszkartonot?

Eltávolítás Sérült Szekció
A szint segítségével mérje meg az egyenes vonalat a sérült szakasz tetején és alján. Ezután egy gipszkarton késsel vágott át ezeket a sorokat, megállás csapok, amelyek már a törött területeken.Folytassa az gipszkarton vágását a csapok szomszédságához, amíg a teljes szekciót eltávolítjuk.

Hogyan vágsz egy lyukat egy gipszkarton mennyezeten?

Cut ki a sérült területet
Használja a segédkötőt az mennyezet mentén, és minden ceruza jelölje meg a sérült területet. Ezután vágott ki a szakaszok gipszkarton között keretezés tagjai egy gipszkarton látta, vagy egy kulcslyukon láttam. Tisztítsa meg az vágások széleit, a közüzemi késsel.

Mennyibe kerül egy gipszkarton emelés?


Gipszkarton emelő 11 '
$ 28.00 4 órás (minimum) $ 160.00 hetente
$ 40.00 naponta $ 480.00 4 hét

Mit használsz a PVC cső vágásához?

A legegyszerűbb módja annak, hogy cut kisebb átmérőjű PVC cső egy PVC racsnis vágó. Ez az eszköz a -t olyan kevésbé vásárolhatja meg, mint 10 dollár, és az vágóegység kisebb (1 és FRAC12; & Rdquo; átmérőjű vagy kevesebb) cső . a -es vágáshoz nagyobb átmérő cső , Használja a egy Hacksaw-t.

Hogyan csatlakozol két darab gipszkarton?

gipszkarton vegyület rétege a hálószalag tetején, hogy fedezze a szalagot, és teljesen csatlakoztassa az darab -t zökkenőmentes felületen. Használja az gipszkarton kést vagy a simítót, hogy lefedje a hálószalagot, és simítsa le a sárot. Fedjük le az összes látható csavarfejet is, vékony vegyülettel.

Mi a leggyorsabb módja annak, hogy egy kis lyukat rögzítsen a falban?

Tiny köröm és csavar lyukak a legegyszerűbbek: Használjon gitt kést, hogy kitöltse őket Spackling vagy Wall ízületi vegyületekkel. Hagyja, hogy a terület megszáradjon, majd homokos homokot. Bármi nagyobbat kell fedezni egy áthidaló anyaggal az erőhöz, mielőtt a kompozíció alkalmazható. Az lyukak 1/2 és 11/2 között.

Hogyan javítasz egy nagy lyukat egy gipszkarton mennyezeten?

Telepítse az gipszkarton patch
Helyezze az új darab gipszkarton -t az új keretbe, és csavarokkal csatlakoztassa. Használjon legalább 4 csavart, az egyiket az egyes sarokban, és süllyedjen az gipszkarton Patch felületének felszínén. Fedjük le a varratok körül az új patch üvegszálas hálószalaggal.

Hogyan fedi le a sérült gipszkartont?


Roll Az gipszkarton sérült területeit primerrel, és hagyja teljesen megszáradni. Alkalmazzon egy második primert, és hagyja megszáradni. Az gipszkarton ízületi vegyület egy részét a tartályból csapoló késsel távolítsa el. Tartsa a kést 45 fokos szögben, és terjesszen át egy sima mennyiségű vegyületet az alapozott területeken.

Hogyan vágja le a nedves gipszkartonot?

A víz áztatott gipszkarton eltávolítása
 1. 1. lépés: Jelölje meg egyenes vonalat. Mérje fel a padlót a magas magasságra.
 2. 2. lépés: Vágja a kréta vonal mentén egy közüzemi késsel.
 3. 3. lépés: Óvatosan lazítsa meg és távolítsa el a sérült gipszkartont.
 4. 4. lépés: Távolítsa el a nedves szigetelést.
 5. 5. lépés: A rajongók 48-72 óráig helyezzük el.