Mit csinál egy Vex kuplung?

Az Vex Robotics Design System minden motorja előrelapú Clutch modullal rendelkezik. Ezek az CLUTCH modulok úgy vannak megtervezve, hogy megvédjék a motorral szembeni fogaskerekeket a & ldquo; lökésbővítmények és rdquo; A motor, még egy stand-helyzetben is, nem tud elegendő erőt gyakorolni a belső fogaskerekek megszakítására.Figyelembe véve ezt, mit csinál egy Vex szervo? A

szervo motorok olyan típusú motorok, amelyek a specifikus irányba irányíthatók, nem pedig csak előre vagy hátrafelé fordulnak. VEX EDR folyamatos forgási motorral vagy Vex EDR szervo -vel történő használathoz.

Hasonlóképpen, mi a Vex IQ? VEX IQ robotikai platform célja, hogy átalakítsa a STEM tanulás fogalma a fiatal diákok és tanáraik (fokozat 4-8). Amikor a diákok képesek jobbra ugrani és rögzíteni a robotokat, együtt ezzel az intuitív szerszám nélküli rendszerrel, feloldhat egy kíváncsiságot és egy szenvedélyt, amely az élethez való velük marad.

Ismerje meg, hogyan működik egy Vex Motor?

A legelterjedtebb működtető típus egy motor ; Különösen az Vex IQ közvetlen áramot (DC) Motors -t használ. Ha egy feszültséget alkalmazunk egy motorra, akkor rögzített mennyiségű mechanikai teljesítményt (általában egy tengelyhez, fogaskerékhez, és / vagy kerék) kimutatta, néhány sebességgel fonódik bizonyos nyomatékkal.

Milyen gyorsan megy a Vex Motors?

Kompatibilitás: Minden Vex négyzet alakú tengelyek 0,125 "(3,2 mm), 2-vezetékes motor portok, 3-vezetékes motor portok ( motor vezérlővel 29). Ingyenes sebesség : 100 RPM (szállítva) / 160 fordulat / perc (nagy SPEED opció). Stall nyomaték: 1,67 nm (14,76 in-lbs) (14,76 in-lbs) (szállított) /1.04 Nm (9,2 in-lbs) (magas SPEED opció). Stall áram : 4.8a.

Mennyibe kerül egy Vex motor?

V5 Smart Motor
Termék neve Elérhetőség Ár
V5 Smart motor 276-4840 Raktáron $ 39.99

mi a három vezeték a szervo?

A szervo három vezetékkel rendelkezik: Power, Ground , valamint egy harmadik vezeték a parancsimpulzusok hordozásához.

hány analóg port található Cortex vezérlőben?

8 analóg portok

Mi a Clawbot?

A Vex Virtual Clawbot célja, hogy eldobja a kiégett nukleáris üzemanyag-rudakat és mdash; egy feladat módja túl mérgező az emberek kezelésére. A kapott valós életű oldat egy mechanikus robot, amely felveszi és elhelyezi a szóda dobozokat, amelyek a kiégett nukleáris üzemanyag-rudakat képviselik.

Melyik DC motor elvesztése csökken a terhelés növekedésével?


H Ha az -es terhelés az motor -on az növekedett , az armatúra forgási lassulása és hátsó EMF csökken, mivel az EMF arányos a sebességgel.

Mi a sebesség a robotika?

SPEED a Mérési mód, hogy milyen gyorsan mozog egy objektum. SPEED INTÉZKEDÉSEK Milyen messze van egy objektum egy adott időszak alatt. Ezt az intézkedés időtartama időtartamonként, például mérföld / óra vagy láb / másodperc.

mit jelent a stand nyomaték?

Stall Torque az nyomaték által termelt mechanikus eszköz, amelynek kimeneti forgási sebessége nulla. Azt is átlagos az nyomaték terhelés okozza a kimenő fordulatszámát egy eszköz lesz nulla, azaz okoz megrekedt .

Hogyan kapcsolódnak a sebesség és a nyomaték?

nyomaték a lineáris erő forgási egyenértéke. sebesség méri az egység időtartama alatt lefedett távolságot. Az nyomaték és SPEED közötti kapcsolat fordítottan arányos egymással. A forgó objektum nyomatékát matematikailag a hatalom és a szögsebesség aránya lehet.

Mi fejezi ki a kapcsolatot a vezetőkorok és a hajtott felszerelés között egy rendszerben?

Sebességváltó Ratio közötti kapcsolatot fejezi ki egy hajtó ( fogaskerék csatlakozik a bemeneti áramforrás, például egy motor), és egy hajtott fogaskerék ( fogaskerék kimenetére csatlakozik, például kerék vagy mechanizmus) egy rendszerben .

Mi az agya egy robotnak?


helyett azonban az idegsejtek, a robot agya áll egy szilikon chip nevezett központi feldolgozó egység, vagy a CPU, hogy hasonló a chip, amely fut a számítógépen. Az -agyunk eldönti, hogy mit kell tennie, és hogyan reagálhat a világra az öt érzéki visszajelzés alapján.

Milyen nyelven használja a Vex használatát?

Az Vex lazán az C nyelven alapul, de ötleteket vesz a C ++ -ről, valamint a renderman árnyékolási nyelvétől.

Mikor jött létre Vex?

Vex Robotika Verseny
jelenlegi szezon, verseny vagy kiadás: Vex Robotika Torony átvétele / Vex IQ kihívás négyzet
alapított Tony Norman Bob Mimlitch
Inkurális szezon 2007
Csapatok száma Összes regisztrált: 20.000 VRC: 11,400 VEXU: 300 Vexiq: 8,500 60+ országok
székhely Greenville, Texas

, aki elkezdte a Vex Roboticsot?

Ami számos induló cégnél a Vex Robotics története a látnok alapítói. Tony Norman, egy elektromos mérnök és Bob Mimlitch , mechanikus mérnök , korán találkozott karrierjükben.

Hány Vex IQ csapata van?

Az Vex Robotics verseny, amelyet az Robotics Oktatás & Amp; A verseny Alapítvány, a legnagyobb és leggyorsabban növekvő középiskolás és gimnáziumi robotika programot világszerte több mint 20.000 csapatok 50 ország játszik mint 1700 versenyek világszerte.

Mennyibe kerül egy Vex Robotics Kit?


osztályú köteg
$ 4,549 - 12 Super Kit ! $ 5,000 - 12 Super Kit !

Mi a különbség a Vex és az első robotika között?

Az első a tudomány és a technológia inspirációjához és elismeréséhez áll. Ez egy különböző bajnokság, mint az Vex Robotics (más néven VRC), egy másik ütemtervvel. Vex is rendelkezik olyan programokkal, amelyek a középiskolai alapon keresztül. Vex összehasonlítható lenne az FTC-vel.

Mi a robotika Vex?

és Vex Feltételek az EDR: Engineering Design és Robotics (nem oktatási tervezés és Robotics , mint amit hallottam) Azt hiszem, az Vex csak a cég neve és a cég neve; De a szó és ldquo; Vex & Rdquo; azt jelenti, hogy a , hogy valaki bosszús, frusztrált, vagy aggódjon, különösen triviális ügyekkel.