Mi megengedett egy 3 rekeszben mosogatóban?

A kereskedelmi 3 rekesz-mosogatója néhány kulcsfontosságú felhasználóval rendelkezik. Főleg az edények, edények, serpenyők és alkatrészek mosásához, öblítéshez és tisztítására szolgál. Sok dolgot lehet mosni egy három - rekeszben, -ben. Azonban a kezed nem az egyikük. Ezek az egyetlen olyan dolog, amit nem lehet mosni az mosogatóban -ben.Ezután felolvasztja az ételt egy 3 rekeszben lévő mosogatóban?

Az 3 - rekesz mosogató is fel lehet használni, hogy mossa törlőkendők, tiszta termék, és olvadás élelmiszer , de nem lehet használni, mint egy felmosó mosogató vagy mossunk kezet. Az Food felesleget le kell kaparni egy szemetet, vagy élelmiszer hulladék ártalmatlanítására.

Ismerje meg, mi engedélyezett egy három rekeszben mosogatóban? Három rekesz-mosogató & Ndash; edények, edények, edények és bar üvegtermékek általában manuálisan mossuk egy három - rekesz-mosogatóban. A összes mosogatót le kell öblíteni és tisztítani kell a használat előtt. Az első mosogató az előzetesen és mosáshoz. Legalább 110 & deg; f (olyan forró, amennyit csak tudsz állni) segít a mosószer munkájában.

Hasonlóképpen, mi nem engedélyezett 3 rekesz mosogatóban?

No . Az 3 - rekesz-mosogató nem használható kézmosáshoz. Kézi mosás mosogatók szükségesek a kézmosáshoz.

Szükségem van egy 3 rekesz mosogatóra?

Minden élelmiszer-szolgáltatás létesítményének -nek -nek van egy 3 - rekesz-mosogatója, vagy egy megfelelően működő kereskedelmi mosogatógép, amely jogszerűen működik. Míg egy kereskedelmi mosogatógép elfogadható, az 3 - rekesz-mosogató erősen ösztönözve, mert az edénymosáshoz használható, ha a mosogatógép valaha is nem működött megfelelően.

Mennyi ideig lehet az élelmiszer a veszélyzónában maradni?

2 óra

Mi a helyes módja a 3 rekesz mosogatóról?

A 3 rekesz-mosogató beállítása
  1. A három rekeszes mosogató beállítása.
  2. három rekeszes mosogató öblítéssel, kaparja le, vagy áztassa a középső mosogatóban lévő elemeket a beállítás előtt.
  3. mosogató 1: mosás - töltse ki vízzel legalább 110 fokos F (43 fok) - Adja hozzá a megfelelő mennyiségű szappan / mosószer.

Milyen hőmérsékletet használ a mosás edények?

Vízhőmérséklet, amikor a mosás edényeknek nagyon melegnek kell lenniük. Próbáld meg elégedni a vizet, hogy kényelmetlen legyen, hogy a csupasz kezed nagyon hosszú ideig elmerüljön. A kezed valószínűleg nem tolerálhatja a vizet az 110-115 fokos -nél. A legmelegebb víz használata érdekében próbálja meg használni a mosogató kesztyűt.

hány gallon van egy 3 rekesz mosogató?

Általában három rekesz mosogató képes 18 és rdquo; x18 & rdquo; 14 gallon rekesz kapacitással vagy 24 és rdquo; x24 és rdquo; egy 25 gallon kapacitásra a rekeszenként. Most ez eltérhet a mosogató méretétől függően, amint azt korábban említettük. Ha van egy rekesz egy bárban, ezek általában hat gallont tartanak rekeszenként.

Ha mosogató edényeket egy 3 rekeszben mosogatóban, mit kell az első rekesz?


Amikor a -t az -es tányérok -ben egy három - rekesz-mosogatóban, az első rekesznek tartalmaznia kell a -t, és az alábbi tisztító -os szerek egyikét tartalmazza: detergens, szappan, zsírtalanító Csiszoló tisztító vagy sav vagy lúgos tisztító, mivel az első rekesz az mosás az ételek .

Milyen fertőtlenítőt használnak a három mosogatórendszerben?

Milyen tesztcsíkokra van szükségem? Használja klór , Ckvat ( QAC ) vagy jód a fertőtlenítő igényeinek. Mindhárom hatékony, amíg a megfelelő erőt használja őket. klórfehérítő a leggyakrabban használt és a legolcsóbb.

Mi a 3 rekesz mosogató?

Az 3 - mosogató módszer a legtöbb egészségügyi osztály által jóváhagyott edények mosására, öblítésére és tisztítására szolgáló rendszer. Az első mosogató az, ahol az edényeket mossuk, a második az, ahol öblítésre kerülnek, és a harmadik az, ahol sanitizálódnak.

Mi a második rekesz egy három rekesz mosogató?

Ha ez az eset áll fenn, a dishpan kell használt biztosítanak a harmadik mosogató . Az első mosogató tartalmaz Pot & amp; Pan detergens megoldás. Az második ivóvíz (érintő) víz. A harmadik a fertőtlenítő megoldás.

Mi a különbség a tisztítás és a fertőtlenítés között?

Van egy nagy különbség a tisztítása és a szanitizálás között. tisztítás A eltávolítja az ételt és más típusú talajt egy felületről, például egy pultra vagy lemezről. Sanitizing csökkenti a kórokozók számát az tiszta felületen a biztonságos szintekhez. Ahhoz, hogy hatékony legyen, az tisztításnak és a szanitizálásnak 4 lépéses folyamatnak kell lennie.

Ha edényeket mosogat egy három rekeszben mosogatóban, mi a vízhőmérséklet?


Hot Water a leggyakoribb módszer az éttermekben. Ha a Hot Water -t az három - rekesz harmadik harmadik -ben használják, akkor legalább 171 (77 ° C). Ha egy magas hőmérsékleten mosogatási gépet használnak, hogy sanitize tisztítani ételek, a végső fertőtlenítő öblítést kell lennie legalább 180oF (82oC).

A fertőtlenítő víznek hidegnek kell lennie?

Klór Sanitizing megoldásoknak legalább 75 ° C-os hőmérsékleten kell lennie. 120 ° C-nál nagyobb hőmérsékleten; f klór elpárologhat az oldatból, és korrodálhat bizonyos fémeket. Általában az Sanitizers a legjobban működik a 75 és a deg közötti hőmérsékleten; és 120 ° C; f.

lehetséges, hogy egy edény tiszta legyen, de nem fertőtlenül?

Sanitizing , azonban az NEM helyettesítő az tisztításhoz . Ezenkívül az sanitizált felület nem steril vagy teljesen baktériummentes. A sterilizáció nem praktikus az élelmiszerszolgáltatás számára.

Milyen forrónak kell lennie a szanitizáló víz?

180 & Deg; F

Mennyi ideig hagyja el az ételeket a sanitizerben?

A közegészségügyi szervezet megállítja az Élelmiszerben lévő betegséget A két módszer egyikét ajánlja: A -t vagy felfüggesztheti az edényeit egy igazán forró vízfürdőben (legalább 170 ° C-on, legalább 30 másodpercig), vagy áztassa az -t A edények -ben a fehérítő -ben és a vízben (egy evőkanál nem szűkített klórfehérítő és egy gallon hűvös

Hogyan találja meg a kémiai szanitizáló edények koncentrációját?


O Check Chemical mosogatógép A & Ldquo; Test & Rdquo; Az edények az gépen keresztül . A ciklus végén használjon egy darab Sanitizer tesztelőpapírt vagy Sanitizer tesztelőszalagot az koncentrációjú koncentrációjának teszteléséhez.

Milyen gyakran kell tisztítani a Warewashing gépet?

legalább 4 óránként minden potenciálisan veszélyes ételeket. 40 ° C vagy nagyobb, mint 135 ° C vagy DEG; F A berendezés és az edények élelmiszer-érintkező felületei lehet, hogy a -nél kisebb, mint 4 óra, de legalább 24 óra vagy , ha a tartályok üresek.

Milyen gyakran kell használni az edényeket?

is tiszta és fertőtleníteni edények és felszerelések étkezés után kezelők közben megszakad a feladatot, és a terméket módon szennyeződött. Ha az elemek állandó használatban vannak, tiszta és sanitized a -t négy óránként.