Mi van, ha egy halott fa esik a házamra?

Igen, különösen Ha az halott fa esett miatt, mert az "Isten cselekedetének" nevezik - egy olyan esemény, amelyet senki sem ellenőrzi, és nincs tudásuk. Ilyen az eset, ha az fa esett miatt egy nagy szél miatt. A lakástulajdonosok biztosítása általában fedezi a károk javítását.Figyelembe véve ezt, egy halott fa, amelyet a lakástulajdonosok biztosítanak?

Ha halott fa esik a ház miatt Isten cselekedete, és nem volt más előjelei, akkor valószínűleg tartozó . Ha ugyanaz az fa esik az Ön tulajdonához, de nem okoz kárt az fedett struktúrához Az lakástulajdonosok Biztosító valószínűleg nem fizethet előnyöket.

is megkérdezheti, mit tehetek egy holtfát egy szomszédból? Az egyértelműen adja meg az aggodalmait, és kérje meg őket, hogy kapják meg az fa értékelését egy tanúsított Arborist által. Mondd el nekik, hogy ha az fa esik, és megsérül, vagy megöli valakit, vagy károsítja az ingatlant, bármilyen módon megtartja őket. Küldjön egy példányt a biztosítótársaságnak, és tartson egy példányt magának.

is megkérdezheti, ki felelős, ha egy fa esik?

Amikor egy fa a -re esik a szomszéd tulajdonára, a szomszédnak azonnal benyújtja a biztosító társaságát. A biztosítótársaság általában felelős a károk gondozására. Ez igaz , ha a az fa a természet cselekedete miatt esett le.

halott fák esik?

nem tudni, mikor egy halott fa lesz megbuktatni felett , de ez egy elég biztos fogadás, hogy csökkenni fog egy bizonyos ponton. Amikor az csökken -ben, a házadra, a szomszéd házára, a kerítésére, a kerítésre vagy bármely más ingatlanra, amely költséges vészhelyzeti Tree szolgáltatást eredményez.

, aki fizet, ha a szomszédom fa a házamra esik?

Ha az fa kidől az szomszéd háza , az alapvető (és majdnem minden esetben alkalmazzák) szabály az, hogy a biztosítást az a tulajdonsága, hogy megsérült fizet a veszteséget. Más szóval, , ha a az fa az szomszédja házában, az szomszéd lakástulajdonosának biztosítása az szomszédja házának károsodását fedezi.

Mit csinálsz, ha egy fa esik az udvarodba?

Amikor egy fa esik az udvarban
 1. Ellenőrizze, hogy biztonságban van-e. Valószínűleg már ellenőrizte, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a családtagjai és a háziállatok biztonságosak.
 2. hívja a biztosítót.
 3. fotókat készít.
 4. gondoskodjon helyreállításra és eltávolításra.
 5. biztosítja a helyét.
 6. találja az alternatívákat.
 7. foglalkozik a részletekkel.

, aki fizet a fa eltávolításáért?

Biztosítók Általában korlátozzák, hogy mit fognak az fizetés -nek az -re az Tree -től 500-ig vagy $ 1,000-ig, azt mondja, hogy a Biztosítási Információs Intézet (III), egy ipari szervezet. De ha a lefelé irányuló fa nem okoz semmilyen szerkezetet az Ön tulajdonában, akkor az Pay az eltávolításhoz és a törmelék tisztításához.

mennyit költ, hogy vegye le a fát?

Az fa eltávolításának átlagos költsége 100 dollár és $ 1.800 dollár között van, a legtöbb lakástulajdonos körülbelül 700 dollárt költenek. A kis fák akár 30 méteres magasra is számíthat arra, hogy 250 dollárt költhet, az fák 30 és 60 láb közötti áron 300-tól 700 dollárig terjed, és az Down nagy fák csökkentése 700 dollár és $ 1,800.

Lehet-e perelni a várost egy fa esik az autóban?


Ha fa esik a leparkolt autó , jelentős károsodást okozva, akkor oka van a személyi sérülés pert . Ha az Tree az City , az állam vagy más kormányzati entitás tulajdonában lévő ingatlanon található, és az You képes az öltönyt, az You -nek formális figyelmeztetést kell benyújtania az -es követelésről a incidens.

hogyan tudod megmondani, ha egy fa esik?

Itt van hét jel, egy fa lehet veszélyben esik:
 • lyuk a törzsben. Az üreg egy fa törzsében alakulhat ki, amikor a fa szeleteli magát, ha egy ágot dob.
 • hiányzó kéreg vagy mély repedések.
 • halott vagy csökkenő ágak.
 • támaszkodó törzs.
 • elveszíti a leveleket kívülről.
 • rothadt gyökerek.
 • szűk ág növekedés.

Hogyan lehet megszabadulni a fáktól ingyen?

Hogyan lehet eltávolítani fákat ingyen
 1. Ellenőrizze, hogy a fák egy város, állami vagy szövetségi program része.
 2. Posta hirdetések, akár boltokban, mosdánokban vagy online hirdetőtáblákban, ingyenes fát hirdető bárkinek, aki hajlandó levágni és elengedni.
 3. Hívja fel az áramellátást, hogy távolítsa el az elektromos vezetékek közelében lévő nem kívánt fákat.
 4. levágta a fákat.

Ki hívja, amikor egy fa esik az úton?

A legjobb fogadás az, hogy jelentse a helyi tűzoltóság, a rendőrség vagy a seriff iroda károsodását hívja a telefonszámukat, vagy tárcsázza a 911-et Vagy ha valaki megsérül, a helyzet határozottan méltó a 911 hívás .

a bukott faért felelős szomszéd?

Az szomszédokról szóló törvény A jogok és felelősségek általában a közös törvény vonatkozik, amely a kellemetlenség vagy gondatlanság kínzása. Csak azért, mert az fa az Ön tulajdonában van, ez nem jelenti azt, hogy automatikusan felelős az fa alá eső vagy csepegtető ágak viharban.

, aki a vihar után fizeti a fák eltávolítását?


Általában a biztosító fedezi a szerzés a fa a házból és javítási a házat. De sok politika nem fedezi az vágást az fa és a fizikailag eltávolítása az Ön tulajdonától - ez egy zsebköltség.

Mennyi ideig állhat egy halott fa?

, de azért, mert minden fa más, nincs mondás mennyi ideig egy halott fa állni előtt, mielőtt esik. Napok vagy évek lehetnek. Tény, hogy néha fák, amelyek egészségesek az egészséges -nak, a -nek még a vihar alatt is csökkenhetnek. Ők kiszámíthatatlanok így!

, aki felelős az ingatlanvonalon lévő faért?

Mindaddig, amíg az fa Trunk teljesen a szomszéd udvarán, a szomszédhoz tartozik. Amikor az fa törzse elosztjuk a ingatlan vonalak két vagy több ember, úgy nevezik, hogy a „határ fa ”. A "Boundary Tree " esetében az összes tulajdonság tulajdonosai az Tree és megosztják az felelősségét számára.

megkérdezhetem a szomszédomat, hogy vágja le a fákat?

Van közös joguk az Cut Back Tree ágakra, amelyek túlnyúlnak az tulajdonsághoz. A törvény kijelenti, hogy az Cut -os fiókok az -ba tartoznak, akinek a földterülete A fák eredetileg nőttek, így az megkérdezné a szomszédját, ha vissza akarja őket, vagy ha boldogok lesznek dobja ki őket.

Hogyan közeledik egy szomszédhoz egy fa?

Ha a szomszéd fán lógott a föld, akkor:
 1. gyakorolja a közös törvény jogot csökkentési & # 8212; a jogot, hogy eltávolítsa a túlnyúló ágak és gyökerek a határvonal.
 2. úgy dönt, hogy visszaadja-e a Lopped ágakat, gyökereket vagy gyümölcsöt a szomszédodnak, vagy ártalmatlaníthatja őket.

lesz a város egy halott fa?


Az City -nek nincs különös szabályai az -es eltávolító fákra a magántulajdonon az Dying vagy a HEARM fák esetében, így az ilyen fák eltávolítása az ingatlan felelősségére esik tulajdonos. Ha igen, akkor nem lehet eltávolítani a , mivel azok City ingatlan, nem magántulajdon.

kell eltávolítanom egy halott fát?

Ha tudja, hogy kell eltávolítani egy halott fa , a legjobb, ha csinálni ez inkább előbb, mint később, az alábbi okokból: Minél hosszabb ideig halott fa állva marad, annál veszélyesebb lesz. halott fák könnyebben megszakadnak, ezért nagyobb valószínűséggel csökken ágak, vagy figyelmeztetés nélkül jönnek le.

Melyik fák valószínűleg leesnek?

A legvalószínűbb fafajok, amelyek a szélbe esnek, hajlamosak fűz fehér lucfenyő, cédrus és fehér fenyő . Ezek a fajok általában nedves talajokban is élnek, amelyek szintén hozzájárulhatnak a fák esésésének valószínűségéhez.