Hogyan indíthatja el a Caladium izzókat?

A gyökerek elindítása A késői tavasszal történő ültetés előtt a gyökereket beltérítené, mielőtt az egészséges növényeket és buja lombozatot biztosít, amint beállítja őket.
  1. Töltsön be egy 6 hüvelykes edényt steril, jól leeresztő potting keverékkel a perem 4 hüvelykére.
  2. Állítsa be az Caladium gumót a talaj tetején, a rúddal felfelé.Ezen kívül kell a kaladium izzókat ültetni az ültetés előtt?

Caladiums érzékeny a hidegre. Az -nek a -nek nem lehet ültetve a földön a földön júniusig. Kap egy ugrás indításával áztatás A gumók meleg vízben (120 ° C) egy órán át az órára a ültetése előtt. Miután a gyökerek 2-3 héten belül jelentkeznek, heti heti folyadékkal, 1-1-1, lassú felszabadulású műtrágyával.

Ezt követően a kérdés az, hogy a kaladiumok vízben nőnek? Néhányan közülük az -t az vízbe süllyedhetnek -ben, mások a szélek körüli nedves talajban fognak virágozni. A másik előnye, hogy segítségével Caladiums , hogy lehet hozza foltok fényes fehér vagy rózsaszín színt árnyékos foltok körül a víz szélét.

Hasonlóképpen megkérdezik, mennyi ideig tart egy kaladium izzót a hajtáshoz?

1-3 hónap

do Caladiums szaporodott?

Ne aggódj, nem csak a levelek nem az izzó. Az -kaladiumok is szaporodnak -nek, ahogy nőnek, így az egyik izzó már tízből alakult ki. (Ennélfogva gazdagabb a talaj, jobb az izzók). A legjobb dolog az Do lazítsa meg a talajt az oldalról, majd ásni az izzókkal a kezével.

Do Caladium izzók jönnek vissza minden évben?

Caladiums növekedni fog a -ből az -ből évente a Mezőgazdasági Mezőgazdasági Növényi Növényi Zónák 9-12. őket.

Milyen későn tudnék kaladiumhagymát?

A: A legjobb, ha a május 1-ig az növényi Caladium Izzók . Az talajhőmérséklete a -nek azután 70 fokos felmelegedett.

Hogyan készíted el a Caladiumokat?

Élvezze az éles kést, és vágja ki a nagy központi bimbót a fantasztikus levél Caladium izzóláma előtt, mielőtt ülné őket. Ez ösztönzi a másodlagos rügyek növekedését, és adjon neked egy Fuller , de éppúgy, mint a színes növény. A Fancy Leaf Caladiums laza, enyhén savas talajt igényel a jó gyökérnövekedéshez és nehéz adagolókhoz.

kaladium éves vagy évelő?

Caladiums csak évelő az USDA Hardiness Zónákban 9 - 11. Mindazonáltal évesekként termeszthetők, vagy overwintered, mint pályaszigetek.
Az

a kaladiumok könnyen nőnek?


Growing Caladiums jelentése Easy megfelelő Caladium gondozással. Ezek a trópusiszerű növények általában termesztett a többszínű lombozatukhoz, amely lehet zöld, fehér, piros vagy rózsaszín. Caladiums lehet termesztett tartályokban, vagy ágyazáson belül és határokon belül.

CAN CALADIUMOK KÖZÖTT?

Bár caladiums trópusi növények szívós csak Sunset éghajlat zónák H2, 25 és 27, akkor nőnek évben zárt bármilyen éghajlat alatt. Cserepes caladiums add érdeke, szín és stílus beltéri terek, amely lehetővé teszi, hogy kihasználja ezeket a növényeket a lakberendezés.

do caladiums, mint a nap?

A színes Caladium ( Caladium Bicolor) világos, változatos leveleire értékelhető. Míg a legtöbb fajta részleges vagy teljes árnyalatú, mások tolerálják a fényes fényt. Az Sun -Tolerant Caladium fajták felemelésének titka az, hogy elegendő vizet biztosítsunk ahhoz, hogy a talaj következetesen, kissé nedves legyen.

miért a Caladiums Droop?

A víz hiánya a leggyakoribb ok a Leaf Droop számára. Caladiums nem ismert, hogy súlyos kártevőproblémákkal rendelkeznek, de az Do sok vízre és melegre van szüksége. Ha az -nek van, problémái vannak a növényi leveleknek Drooping -vel, ellenőrizze az üzemet óvatosan, hogy felfedezze az okot.

Milyen gyakran kell víz kaladium izzókat?

öntözés -fterilizálás
Caladiums , mint egy kis csontos étkezés, vagy 6-6-6 havonta egyszer vagy - több a kladiumok teljes napján. öntözés a kora AM / késő PM-ben úgy tűnik, hogy boldoggá tesz - nem kell áztatnia a földet. Ismét, Caladiums a Napban, több Water -t akar.

Tudsz kalapiumokat termeszteni edényekben?


Caladiums növekszik a nagyon jól az edényekben és ültetvények & mdash; beleértve a lógó kosarakat is. A talajhőmérséklet általában magasabb az tartályokban, és az Caladiums értékeli az extra hőt. Az északi területeken, ahol a talaj hőmérséklete nem éri el a 70 fokos F júniusig, ültető caladiums tartályban adja a gumók egy nagy előnyt.

Hogyan vigyázol a cserepes kaladiumokra?

Hogyan kell törődni egy Caladium
  1. A nagyobb gumókat több darabra vágja, néhány szembőrrel.
  2. a tubusokat tavasszal külföldön.
  3. Helyezze a beltéri kaladiumokat, ahol sok fényt kapnak.
  4. kaladiumokat termel a savas talajban, amely nedves és jól lecsapolt.
  5. víz a kaladiumot gyakran, de ne vigye túl.

Mennyi ideig tart a kaladiumok?

A növények a gumókból származnak, és az egy szezonban teljes méretű lesz. Caladiums természetesen télen hal meg. A legtöbb Caladiums a részleges árnyalatban virágzik, és napi két-négy órás közvetlen napfényre van szüksége.

tudsz kaladiumokat termeszteni a dugványokból?

Caladium növények ( Caladium Hortulanum) egy húsos gumóból a talaj alatt. A legjobb módja az propagate -hez Ez az növény azáltal, hogy a gumót szétválasztja. Egyszer újratöltve, az szakasz növekszik a -nek, és új növényt alkot. Caladium Hardy az Egyesült Államokban az Növény Hardiness Zónák 8-ig 11.

Mikor kell elvetem a kaladiumomat?

Ültetés és Recotting Caladium növény
Beszerzés után, ha a pot túl kicsi, folytassa az Repot -t, hogy megfelelően növekedjen. Ezt követően, minden 2 vagy 3 évre, és lehetőleg tavasszal, repot az Caladium egy fazék valamivel nagyobb méretű. Caladium gyökerek, amelyek túl sok vizet tartalmaznak.

Megtakaríthatja a Caladium izzókat évről évre?


Ha akkor szeretné kipróbálni, hogy megtakarítás Caladium gumók másik év , kiássa a lehető leghamarabb, és hagyjuk száradni, jól szellőző, de árnyékos területen. 7-10 nap elteltével távolítsa el a leveleket és a szennyeződéseket, majd csomagoljon száraz tőzegmoha, vermikulit vagy hasonló anyag tárolására. Csomagolja a gumókat, hogy do ne érintse meg egymást.

mennyire hideg kaladiumok?

Bár a kaladiumok elviselhetik az 70 F alatti hőmérsékletet, nem fognak növekedni, vagy akár nagy. Elviszi a hőmérsékletet olyan alacsony, mint 45 F , de a legjobbak, ha az átlagos nappali hőmérséklet továbbra is az 70 F felett marad, és az átlagos éjszakai hőmérséklet 60 F.

Hogyan indítod el a Caladium izzókat?

A gyökereket a késői tavasszal történő ültetése előtt a gyökerek elkezdése előtt az egészséges növények és buja lombozat, amint beállítja őket.
  1. Töltsön be egy 6 hüvelykes edényt steril, jól leeresztő potting keverékkel a perem 4 hüvelykére.
  2. állítsa be a Caladium gumót a talaj tetejére, a bumpy oldallal felfelé.