Mi a nagy zenei kiadó?

Zenei Publishing Cégek négy fő kategóriába tartoznak: Major : Ezek a nagy fiúk, amelyek a nagy három címkével vannak kapcsolatban: Sony BMG, Universal Music Csoport és Warner Zene csoport. Major Affiliated: Ezek a független Kiadványok , amelyek foglalkoznak a nagy dolgokkal, hogy kezeljék az engedélyezési adminisztrációjukat.Ezt figyelembe véve, mit csinál egy kiadói vállalat zenét?

Az Music iparágban az Zene Publisher (vagy kiadói cég ) felelős a dalszerzők és zeneszerzők befizetésének biztosításáért, ha a kompozíciókat kereskedelmi forgalomban használják. Ők is biztosítják az Music jutalékokat, és elősegítik a meglévő kompozíciókat a művészek, a film és a televízió rögzítésére.

Ismerje meg, miért van szükségem egy zenei kiadóra? Az kiadói szerepe is fog működni, hogy párhuzamosan párhuzamosan más felvevőművészekkel párhuzamosan tudják használni a dalokat saját albumukon. Ha rendszeres jogdíjakat szeretne, akkor az -nek szüksége van a kiadói -re a Mechanikus, Szinkronizációs és Master Licencek kezelésének nagy munkájához az Zene -hez.

Hasonlóképpen megkérdezheti, hogy melyik zenei kiadó cég a legjobb?

Universal Music Publishing Group, a Sony / ATV Music Publishing , és a Warner / Chappell az felső három legsikeresebb zeneműkiadók .

Mennyibe kerül egy zenei kiadó?

Az átlagos zenei kiadó fizetése az Egyesült Államokban 54,162 dollár, 2020. január 20-án, de a fizetési tartomány jellemzően 45,957 és 63,764 dollár között esik.

Megmutathatom a saját zenét?

Publishing Music magad egy profion keresztül. közzéteszi a albumodat, ha pénzt keresel tőle. A legegyszerűbb kifejezések szerint az közzéteszi a zenét miatt a pénz miatt. Te lehet Próbálj meg találni egy jó hírű Music kiadó, aki hajlandó megragadni, mint ügyfél, vagy közzéteszi saját zenei és regisztráljon egy PRO-val.

Szükségem van egy zenei kiadóra?

Tehát lényegében csak szüksége van zeneműkiadó , ha már írt saját dalokat, akkor megvan nekik szerzői joggal védett és forgalmazunk őket, hogy kereskedelmi forgalomban. Bár a dalszerző minden bizonnyal kezelheti a saját Publishing -t, egy jó Publishing cég segíthet nekik a karrierjüket a következő szintre.

Van egy zenei kiadó tulajdonosa a szerzői jog?

legtöbb foglalkozik nagyobb zeneműkiadó lásd szerzői tulajdonosok részesülő 50% -os jogdíjat az zeneműkiadó segít generálni. A nap végén a dalszerző még mindig & ldquo; A dal, de az engedélyezés, az Zene felügyelők, valamint a jogdíjak gyűjtése sok munka.

Mennyire fontos a zenei közzététel?

A Zene Publishing vállalatok fontossága. Az Zene Publishing vállalatok rendkívül értékesek az Zene iparágban lévő művészek és csoportok felvételének jövőjéhez. A rekord címkék többnyire a művész dalai felvételére, gyártására, forgalmazására és forgalmazására összpontosítanak.

egy rekord címke A kiadó?


Bár az Record Label csak az általuk irányított dalok felvételeiért felelősek, az kiadói felelős a dal minden felvételéért, beleértve más művészek fedelét, amelyek fizikai vagy streaming formátumokhoz adhatók meg .
Az

ugyanazt jelenti, mint a szerzői jog?

A szerző megtarthatja az Copyright -t, vagy hozzárendelheti azt egy Kiadói céghez. Ha hozzárendeli az Copyright -t, akkor az Publishing cég most az Copyright tulajdonosa. Az Copyright tulajdonosa az sokkal későbbi időpontban közzéteszi a könyvet. A közzététel nem szükséges ahhoz, hogy a munka jogosult legyen az Copyright védelemre.

Hogyan fizetnek a jogdíjak?

Royaltys A -et jellemzően egy olyan bruttó vagy nettó bevételek százalékában állapít meg, amely egy eszközre vagy egy olyan egységenkénti áronkénti áron származik, amely egy ilyen elemet értékesített, de vannak más módok és kompenzációs mutatók is. A Royalty érdeklődés a jogot, hogy összegyűjtse a jövőbeli Royalty kifizetéseket.

A gyártók kiadásokat kapnak?

Nincs olyan törvény, amely szerint a Zene Producer jogosult az Publishing -re, de ez a szokásos gyakorlat. gyártók Get Az kiadás !Egy művész mester rögzítő royalty (amely jellemzően tól 12% -ról 18% -ra a nagy címkét) a kritikus pontja, hogy bárkinek jelek egy lemezszerződést.

kell írnia egy kiadóit?

Ez rendben van az aláírása egy kiadói ajánlat Ha
lehet, hogy rövid vagy hosszú távú döntés. - Nincs érdeklődésed a művész karrierje iránt. Az előző pont hosszú távú lehetősége van, vannak dalszerzők, akik nem bánnak a homályban. - Nem korlátozza Önt abban, hogy később művészként való áttérést végezzen.

Mennyi pénzt csinál a sláger make?


szerint Pierre Bradshaw, aki dolgozott 6 éve MCA / Universal Music, a zenekar egy sláger lehet hozza bárhol a $ 10.000 és $ 50.000 per teljesítményét. És a tényleges zenekar tagjai kap tartani mintegy 85% -ról 90% -a. (Az igazgató általában kap egy 10% és 15% -kal csökkentették.)

Mennyibe kerül az első alkalommal szerzők?

, amint azt sok szerzők közül láthatjuk és ügynökök Az átlagos első alkalommal Szerző várhatóan 10 000 dollárt keres az új könyvükért. Miután kifizette az ügynököt, és befekteti a promócióba, nincs SCH maradt.

Hogyan nyújtsa zenét kiadó?

Ha megírtuk az dal egy adott művész akkor send azt az kiadó dal által végzett művész (általában elemzi a címkén a művész felvétel), vagy pedig a művész menedzser, ügynök, a termelő vagy lemezkiadó.

Hogyan megtalálni a jó zene?

Íme 25 módon, hogy segítsen megtalálni a jó zenét a digitális korban.
  1. Árok a listákon.
  2. használja a funkciókat.
  3. mentése dolgokat a hold bin vagy a kosárban.
  4. keresztutalást.
  5. Kilépés mondja, nincs ideje.
  6. élesítés a szeme.
  7. Ignore forgalmazó ajánlásait.
  8. Kövesd művészek.

Mi történik, ha kiadásokat kapsz?

Jogilag kötelező erejű, és az You és az kiadó egy Deal -be, ami azt jelenti, hogy az ők közzéteszi az könyve -t, és cserébe, az You teljesíti a határidejüket és Az előállások és az YOU az fogadja a a) jogdíjakat és előleget, vagy b) csak jogdíjakat, nincs előre.

Mennyi ideig tart a zeneműkiadás szerződés utolsó?


Ez gyakori a jogok időszak utolsó a kifejezés a szerződés plusz egy idő után a szerződés véget ér (ez az úgynevezett megőrzési idő). A megőrzési időszak hossza az író és az kiadó közötti tárgyalások tárgyát képezi, de jellemzően 15 év.

Mi a normál zenei kiadói üzlet?

Általánosságban elmondható, hogy egy tipikus kiadói üzlet jár a feladat egy része a tulajdonjogát a dalokat egy kiadói cég cserébe egy részét a jogdíjak által kapott kiadó hasznosítására a dalok.

mennyit kell a gyártó felelős a zene?

a kezdő és a középszintű termelő kell tölteni között $ 200 és $ 900 dollárt dal plusz 20% a művész jogdíjak (azaz 3% -a feljegyzések eladási ár). Egy tapasztalt termelő könnyen díj között $ 900 és $ 3500 dollár plusz 20% -25% a művész jogdíjak vagy 3% -4%, az iratok eladási árát.