Mi a film először megöli?

Újrakapcsolódási fiával Danny, nagymenő Wall Street bróker veszi a család egy vadászat utat a kabinba, ahol ő nőtt fel. Az utazás halálos fordulatot vesz igénybe, amikor vadászik, és megbotlik néhány rablóra, és tanúja az egyik bűnözőt. Miután bekerültünk egy bank heista, ami rosszul ment, ami a Danny elrablását eredményezi, kénytelen segíteni, hogy segítsen az emberrablóknak elkerülni a rendőrfőnökséget, és visszaszerezheti az ellopott zsákmányt a fia életéről cserébe.Ebben a tekintetben, mennyi ideig ölni a film?

1H 41m

Másodszor, hol volt a film első megölése? Filmed Granville, Ohio. & Rdquo; Nick Gordon írta, és Steven C. Miller, & Ldquo; első Kill & Rdquo; rated & ldquo; r & rdquo; és egy órás és harminchét perc futási ideje, a GFC honlapja szerint.

Hasonlóképpen megkérdezik, Bruce Willis a filmben először megöli?

First kill egy 2017 amerikai akció-thriller film Rendezte: Steven C. film csillagos Hayden Christensen és Bruce Willis .

Ki játszik Levi-t az első ölésében?

Gethin Anthony

mi történt hétfőn IMDB-vel?

Mi történt az a hétfőn (2017) egy olyan világban, ahol a családok a túlnépesedés miatt egy gyermekre korlátozódnak, az azonos szeptupének egy sorának meg kell kerülnie a kormány és a veszélyes fesztergálás hosszú alvásának, miközben megvizsgálja az eltűnést sajátjuk közül.

Mennyibe került Bruce Willis fizetni az extrakcióért?

Az alacsony költségű Bruce Willis Actioner Extraction élvezetesen gumi.

hogyan van ez a vég?

Hogyan véget ér a egy 2018-as amerikai akció katasztrófa thriller film, amelyet David M. Rosenthal és Brooks Mclaren írta. A filmcsillagok Theo James, Forest Whitaker, Grace Dove, Nicole Ari Parker, Kat Graham és Mark O'Brien. A film 2018. július 13-án, a Netflix által kiadott.

hová vadásztak vadászni?

vadászat megölni lőtték 2010 novemberében Vancouver, British Columbia, Kanada. Az film újraegyesített szereplők Steve Austin, Gary Daniels, és Eric Roberts, aki minden játszott gazemberek a 2010-es akció film The Expendables.