Ki az alvó frissítők főszereplője soha nem hazudik?

karakterek. Scott Hudson: Scott a főszereplő és az narrátor . Egy fiatal fiú, aki elindul a középiskolából a középiskolából a középiskolába. Kezdetben küzd, hogy lépést tartson a házi feladatok szintjével, a felső osztályokkal, és fenntartja a kapcsolatot a barátaival.Továbbá, ki az alvó frekorban, soha nem hazudik?

Bár a legtöbb barátja elhagyta őt (Kyle, Patrick, Mitch), mindig is maga is. Lee - Lee az új lány a J.p. Zenger középiskolában. Ő nem olyan rendinális, hogy gótnak vagy punknak tűnhet, de ő. A rossz neveket hívták, nyilvánosan megalázták és elutasították.

Ezt követően kérdéses, hogy a műfaj alvó frissítõje soha ne hazudjon? Fiatal felnőtt fikció

is tudja, mi a szempont az alvó frekorok soha nem hazudik?

Point of View A történet van írva az első, aki egy nagyon korlátozott perspektíva kivéve egy különálló jelenet. Huszonhatodik fejezet kezdődik a mondattal - mondta Scott Hudson visszaállt az ülésbe. A fejezet első oldala a harmadik személyben nyilvánvalóan elhagyatott perspektívát folytat.

Hol van az alvó frekorok soha nem hazudnak?

Az " Sleeping Freshman Soha Lie " könyve egy modern napi időszakban van beállítva. Ez soha igazán van megadva a könyvben. A legfőbb beállítás a könyvben többnyire Scott Highschool (JP Zenger High School), de néhány ponton a könyvben megtalálható máshol, mint a háza.

Mi az a téma, amely az alvó frissítőknek soha nem hazudik?

Növekedés: nyilvánvaló téma egy könyv a középiskolából a középiskolába. Scott foglalkozik illeszkedő foglalkozó stressz, egy új baba a módja annak, hogy a testvér, és egyre eltekintve ahogy a barátai találnak saját helyet a középiskolában.

hány oldal van alvó freshmen soha nem hazudik?

Termék Részletek
ISBN-13: 9780142407806
Publisher: Penguin fiatal olvasók Csoport
Publication Dátum: 01/18/2007
Edition Leírás : Reprint
oldalak: 288

Mikor volt alvó frissítő soha nem hazudott?

2005