Rexulti biztonságos?

A gyerekek az Rexulti -t veszik fel? A gyógyszer hatékonyságát és biztonságát 18 évnél fiatalabb betegeknél nem vizsgálták. Beszéljen a gyermek orvosával a gyógyszerek használatának kockázatairól, amely magában foglalhatja a 24 és a fiatalabb személyek közötti megnövekedett öngyilkossági gondolatokat és viselkedést.Ebben a tekintetben a Rexulti súlyt eredményez?

A leggyakoribb mellékhatás társult REXULTI volt súlygyarapodás , amint arról során 6-hetes klinikai vizsgálatokban a skizofréniában szenvedő felnőtt. You és az egészségügyi szolgáltatónak rendszeresen ellenőriznie kell az súlyát. Ebben a vizsgálatokban egyetlen beteg sem állt meg az Rexulti használatával az súlygyarapodás miatt.

Ismerje meg, hogyan érzi magát Rexulti? A leggyakoribb mellékhatások kapcsolódó REXULTI plusz egy antidepresszáns a súlygyarapodás és a belső nyugtalanság, mint érzés mint akkor kell mozgatni (akathisia), amint arról során 6 hetes klinikai vizsgálatok * A Felnőttek nagyobb depressziós rendellenességgel (MDD).

, mi a Rexulti mellékhatásai?

gyakori mellékhatásai Rexulti tartalmazza:

 • súlygyarapodás,
 • izgatottság,
 • szorongás,
 • nyugtalanság,
 • székrekedés,
 • fáradtság,
 • orrfolyás vagy orrdugulás,
 • fokozott étvágy,

Mit csinál Rexulti az agynak?

Rexulti (brexpiprazole) úgy működik, hogy megváltoztatjuk a vegyi anyagok az agyban vezethet skizofrénia vagy depresszió. Az Rexulti egy atipikus antipszichotikus gyógyszer, amelyet skizofrénia kezelésére használnak és más depressziós rendellenesség tüneteinek más gyógyszereihez is alkalmaznak.

Hogyan segít a Rexulti Depresszióban?

Ha hozzáadjuk egy antidepresszáns, REXULTI bizonyítottan csökkenti depresszió a tünetek 62% -kal több, mint az antidepresszáns egyedül. 6 hetes tanulmány felnőtteknél, az Depresszió -ben, még mindig antidepresszáns. Do NEM SZÜKSÉGES REXULTI Ha allergiás a Brexpiprazole-ra vagy az Rexulti összetevőjére.

lehet, hogy Rexulti fáradt?

álmosság, szédülés, szerelés, rázkódás, fokozott étvágy, súlygyarapodás, nyugtalanság, és képtelenek lehetnek tartani. Ha ezek közül bármelyik ilyen hatás utolsó vagy rosszabb, azonnal tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A szédülés és a Lightheadedness képes növelni a csökkenő kockázatát.

rexulti a bipoláris?

Lundbeck és Otssuka antipszichotikus gyógyszer Rexulti meghibásodik két bipoláris fázis III. Dánia H. H. A gyógyszert az Egyesült Államok Élelmiszer- és Kábítószer-adminisztrációja (FDA) 2015 júliusában hagyta jóvá a nagy depressziós rendellenességgel és a skizofréniával rendelkező felnőttekkel rendelkező felnőttek elleni antidepresszánsok számára.
Az

a rexulti hangulatstabilizátor?

Rexulti (Brexpiprazole) antipszichotikus gyógyszer. Úgy működik, hogy megváltoztatja az agyi vegyi anyagok cselekedeteit. Rexulti alkalmazható a skizofrénia tüneteinek kezelésére. Az Rexulti -t más gyógyszerekkel együtt használják fel a nagyobb depressziós rendellenesség kezelésére a felnőtteknél.

Mennyibe kerül a rexulti?

költség az Rexulti orális tabletta 0,25 mg körül $ 1,226 fejében a 30 tablettát, attól függően, hogy a gyógyszertár látogat. Az árak csak készpénzben fizetnek, és nem érvényesek a biztosítási tervekkel. Az Rexulti márkanévben csak a kábítószerként kapható, egy generikus verzió még nincs elérhető.

rexulti egy ssri?

szelektív szerotonin-újrafelvétel-inhibitorok ( SSRIS ) a leggyakrabban előírt antidepresszánsok közül. Az aripiprazol (Abilify), a Quetiapine (Seroquel) és a Brexpiprazole ( Rexulti ) az FDA add-on terápiát adtak az antidepresszánsok számára a depresszióhoz.

Mikor kell rexultit?

 1. A REXULTI-hez ajánlott indítási dózis 0,5 mg vagy 1 mg naponta egyszer, orálisan az étellel vagy anélkül (lásd a klinikai farmakológiát).
 2. A Rexulti ajánlott indítási adagolása naponta egyszer 1 mg az 1-4. napon, az étellel vagy anélkül (lásd a klinikai farmakológiát).

Lehet inni alkoholt Rexulti szedése közben?

Rexulti lehet, hogy You Drowsy. Do Not Az alkoholt a Rexulti szedése közben. Do NEM SZÜKSÉGES REXULTI Ha az You allergiás a Brexpiprazol-ra vagy az Rexulti összetevőjére.

A REXulti-nak visszavonulási tünetei vannak?

Rexulti nem szokás-alakítás lehetséges, de nem ajánlott, hogy ne használja a gyógyszert, mielőtt beszél az orvosával, mivel elvonási tünetek előfordulhat.
Az

rexulti hasonló az abilify-hez?

aripiprazol ) és Rexulti (Brexpiprazole) azonos antipszichotikumok, amelyek az hasonló pszichiátriai rendellenességeket kezelik. Mind a gyógyszerek kezelik a skizofrénia és a depresszió. Az Abilify azonban alkalmasabb lehet a shizofrénia serdülők számára. Az Rexulti csak orális tabletta, felnőttek számára.

Mi a Rexulti visszavonási tünete?

Visszavonás?
 • hányás, hányinger és / vagy hasmenés.
 • Nehéz alvás, nyugtalanság, szorongás és / vagy agitáció.
 • szédülés.
 • orrfolyás.
 • problémák az izommozgással, beleértve az akaratlan izomösszehúzódásokat, a tartózkodás és / vagy az ellenőrizhetetlen mozgások.

Mi a leghatékonyabb antidepresszáns a szorongáshoz?

Az Antidepresszánsok A legtöbb az szorongásos esetében az SSRIS , például a ProZac, a Zoloft, a Paxil, a Lexapro és a Celexa. SSRIS -t használták az általánosított szorongás rendellenesség (GAD), rögeszmés-kompulzív rendellenesség (OCD), pánikbetegség, szociális szorongás és poszt-traumatikus stressz rendellenesség kezelésére.

lehet Rexulti okoz vérrögöket?

vérrögök: Ez a gyógyszer növelheti az vérrög képződésének esélyét, az okozta az vér áramlásának csökkentését az organokhoz vagy a végtagokhoz. Ha van egy Clotting története, akkor nagyobb kockázatot jelent az vérrög -re vonatkozó problémáinak, mint például a szívroham, a stroke, vagy az vérrögök a lábad mély ereiben.

Mikor jött ki Rexulti?

Rexultit az FDA jóváhagyta 2015. július 13-án, és a gyártó szerint 2015. augusztus elején elérhetőnek kell lennie a gyógyszertárakban. Mi az a Rexulti? A Rexultit az Schizofrenia kezelésére használják, és az jelentős depressziós rendellenességhez az antidepresszánsok kiegészítő kezelésére alkalmazhatjuk .

lehet rexulti rohamokat okozni?

antipszichotikus / neuroleptikus szerek ( Rexulti ) és HARR; Seizure . Az antipszichotikus és neuroleptikus szerek lehet csökkentheti a roham küszöbérték és a trigger rohamok egy dózis-függő módon. Ez a kockázat a legnagyobb betegeknél, akiknek kórtörténetében görcsrohamok vagy olyan feltételeket, amelyek csökkentik a roham küszöböt.

A biztosítási fedezetet Rexulti?

Rexulti (Brexpiprazole) drága antipszichotikus. A skizofrénia kezelésére használják. Míg 83% biztosítási tervek fedél a leggyakoribb változata Rexulti egy ko fizető $ 60.00- $ 85.00, sokan közülük korlátozásokat. A gyártó és a gyógyszertár kuponok segíthetnek ellensúlyozni a költségeket.

Mi a felezési ideje Rexulti?

91 óra