Mi az a fa latten?

A Batten általában az fűrészáru (bár is lehet acél vagy műanyag), amelyet az épületek építésében használnak. Ezek jellemzően távtartóként használják fel az anyag felületét, vagy másodlagos keretet, amelyre a felület rögzíthető.Ezen kívül, mi a fa léc?

A Batten a leggyakrabban szilárd anyagcsík, történelmileg fa , de műanyag, fém vagy üvegszál is lehet. Az Batens -t különböző módon használják az építkezésen, a vitorlázásban és más területeken. A világítóiparban az Battleg lineáris fényszerelvényekre vonatkozik.

Ezt követően kérdéses, hogy milyen hosszúságú tetőfedő lécek? Mint már említettük, BS 5534: 2014 BATTENS két alapvető méretben: 25 x 38 mm és 25 x 50mm.

Az emberek is megkérdezik, mi a Batten Boards?

Vissza a tetejére. és Batten vagy Batten vagy tábla -és Batten Siding, egyfajta külső iparvágányt vagy belső burkolatot ír le, amely váltakozó széles táblák és keskeny fából készült csíkok, az úgynevezett " Battleg ". Az táblák általában (de nem mindig) 1 láb széles. Az táblák vízszintesen vagy függőlegesen helyezhetők el.

Miért vannak a tetőfülke kék?

RED, Blue , Zöld, Arany: Tetőfedő Battleg egy színes tétel. Ennek oka, hogy a termékünk festett Blue az, hogy megkülönböztesse, hogy megfeleljen a szükséges szabványnak: ez az északi és balti beszállítók általánosan használt szín. De ez a BS5534 osztályozó bélyegző, nem a szín, ez fontos. & Rdquo;

Milyen fát használnak a fedélzetre és a ládóra?

A fedélzeten és a batten iparvágányhoz használt leggyakoribb fafajta Pine , Rétegelt lemez, fenyő, Cedar , Redwood és White Oak. A megjelenés mellett a legtöbb lakástulajdonos az ár, tartósság és karbantartás alapján választja ki a fát. Sajnos a fa nem az egyetlen mellékvágány, amely az elemekből árnyékol.

Mi a különbség a Batten és a Purlin között?

De A & Ldquo; Purlin & Rdquo; közvetlenül a tetőszalagokra helyezkedik el, amelyek merőleges -re futnak között, míg a & ldquo; Batten & Rdquo; a tetőburkolatra van szegezve, vagy egy meglévő tetőn keresztül egy új tető felszereléséhez. A merev szigetelés is elhelyezhető a -es BATT BATT BUT között.

milyen korszak, és a batten?

Fórum & Amp; Batten Siding egy olyan külső, amely a függőleges táblák -t használ a & ldquo; Batten , & Rdquo; A varratok fedezésére függőleges fát. Ez az iparmaradás stílusa Norvégiából és Svédország stílusát befolyásolta, és az 1840-es években kezdődött Amerikában.

Hogyan zárta a tetőt?

A körmöknek legalább 40 mm-es behatolást kell biztosítaniuk a szarubban, így a 65 mm körömhosszúság általában ajánlott. Kezdjük a az alsó széle az tető , szegező a latni helyére középpontjában a szarufa. Az ízületeknek közvetlenül a szarufák felett kell lenniük, az Batten négyzet alakú, szorosan dugva és ferde körmökkel.

Mi a LED leden?


LED LED BATTEN LIGHTS: LED Batten lámpák energiatakarékos, környezetbarát, kevésbé hő, karbantartásmentes és tartós, a fluoreszkáló csöves lámpákhoz képest. Emellett az LED BATTEN fények egységes világítást biztosítanak, és jelentős megtakarításokat kínálnak a feszültség és a kevesebb energiafogyasztás miatt.

Mi a tető a Batten rendszer felett?

Tető ' Over - Batten ' System
Ez egy Retrofit System , amely összeköti az tető tetején lévő tetején lévő gerendát az tető alapjaihoz biztonságosabb.

hogyan kell mondani a szótót?

Itt van 4 tipp, amelyek segítenek abban, hogy tökéletesítsük a "Batten" kiejtését:
  1. Break "Batten" a hangokba: [BAT] + [UHN] - Mondja ki hangosan és túlzottan a hangokat, amíg Következetesen előállíthatja őket.
  2. Jegyezze fel magát, hogy "Batten" a teljes mondatban, majd nézd meg magad és hallgasd meg.

a tábla és a latten trendi?

A modern parasztházzal és a rusztikus - elegáns úgy néz ki, hogy még mindig erősen néz ki, ez nem meglepő, hogy az tábla és a Baten egyre több, bár ez az ipari nézés nem korlátozódik a parasztházra vagy rusztikus otthonokra. Tény, hogy meglepően sokoldalú.

a tábla és a latten időtlen?

Board és Batten Siding egy időtlen Look, amely könnyen telepíthető és hagyja a klasszikus "parasztház" megjelenést. Számos különböző anyag van, és az tábla és a Batten megjelenés megteremtésének módja, és az alábbiakban csak néhány lehetőség van.

használhatja a rétegelt lemezt a fedélzetre és a lattenre?


Board-és-léc lehet telepíthető szilárd rétegelt lemez vagy OSB tokjába. Ha a burkolat nem szilárd, az -nek a -nek kell lennie, hogy először vízszintes fúrócsíkokat kell csatlakoztatnia.

Milyen messze van a külső fedélzeten és a batten?

Tehát az kártyámhoz és a BATTEN SIDE-hez, használtam; 1 & Prime; X 3 & Prime; lécek több mint 1 és elsődleges; X 10 & Prime; táblák Telepített 1 & Prime; Alt . BATTENS lefedi az táblák -ek közötti réseket, és tartsa lenyomva az éleit. Az -nek a -nek az széles -nek kell lennie ahhoz, hogy elegendő átfedést biztosítson annak érdekében, hogy lehetővé tegye az táblák természetes terjeszkedését és összehúzódását.

a fedélzeten és a Batten drágább?

zsindely telepítés és karbantartás A SICKING drágább -t, mint tábla és BATTEN . Sok lakástulajdonos használja ezt a mellékvágányt a modern vagy kortárs otthonok számára. Fa, szálcement és tervezett fa. Ennek az iparágnak az esztétikája a hagyományos vagy klasszikus otthonokkal fog ütközni, mint az Board és a Baten .

a fórumon és a batten iparvágányban?

Vinyl Board és Batten Siding az egyik erősebb lehetőség az Siding számára. Ezenkívül a vinil tábla és a Batten Siding ellenáll a hó, az eső és a jégeső. Egy teljes házmunka legfeljebb 25 évig kell súlyos kérdésekkel.

a hajók olcsóbb, mint a gipszkarton?

Először is, az Shiplap lehet drágább , mint a gipszkarton . Mindez az alkalmazott anyagoktól függ. Néhány Shiplap anyag használt olcsóbb, mint a gipszkarton . Míg az gipszkarton lényegesen kevesebb költséges , mint Néhány hajógyapt anyag, sok oka lehet, hogy miért kell a későbbi.

Milyen méretű táblákat használnak a fedélzetre és a ládóra?


Durva fűrészáru, Szezonos táblák A vagy táblák az egyik oldalon és két élen (S1S2E) által (S1S2E) van kialakítva, amelyet általában a BATTEN SIDE-hez használnak. méretek 1 x 2 in. 1 x 12 in. táblák legfeljebb 6-ig.

milyen messze van a batens?

A

jellemzően az Batten -t a 12 és rdquo között helyezkednek el; 24 és rdquo; Alt . Azt hiszem, a legjobban úgy néz ki, hogy az Close -től 18-ig és rdquo-ig terjedjen. Abban a lehetőség szerint, de ez csak egy személyes preferencia. Falunk 164 és rdquo; Wide , ezért 8 Batten (összesen 7 szóközt) használtunk az távolságban, 19,42 hüvelyk között az egyes Batten között.

Hogyan dolgozik a Batten tetőválasztás?

Mérje meg a legalacsonyabb Batten tetejétől a legmagasabb Baten tetejétől. Oszd meg a távolságot a használt csempék maximális mérőjével, és fordítsa el az eredményt a következő legnagyobb egész számig. Az eredmény az tetőn az tetőn, egy egész számra kerekítve.