Lehet-e meleg időjárásban termeszteni a kelkét?

Bár Kale termelnek meleg időjárás -ben, hajlamos fás és keserűvé válni. A legjobb, ha megengedett, hogy érezze a hűvös tempókat. Indítsa el a tavaszi magokat, ahonnan körülbelül hat héttel az utolsó fagy, hogy a növények esélyt adjanak a nyár legrosszabb hőjét megelőzően.Hasonlóképpen, a kelkáposzta nyáron nőhet?

Plant kelkáposzta magok bent a tél végén, majd átültetni a palántákat a kertbe kora tavasszal. Plant kelkáposzta végén nyáron vagy kora ősszel , akkor aratás az növény , amikor az időjárás hűvös a következő tavasszal.

is, a kelkáposzta a trópusi éghajlatban? Kale lehet lehet felnőtt az trópusokon (egy kis árnyék) ugyanolyan könnyen, mint a messzi északon (egy kis védelem). Az -nek a -t egyszer kell ültetni, és összegyűjti az egész szezont, vagy egymás után újra és újra beültetve egy kiterjesztett betakarításra.

Ezen túlmenően milyen hőmérsékleten tolerálhatja a kelkát?

Kale ellenáll a hőmérséklet olyan alacsony, mint 10 fok , és is meg kell jegyezni javított édesség után a fagy. Egy nagyon kemény zöldség, a kale nem csak tolerálja a hideget, de nincs olyan problémája, mint a rovarok, mint a káposzta.

Mit nem tudsz növényezni?

Kale kishaver céklát, zellert, uborka, gyógynövények, hagyma, spenót, mángold, és a burgonya. Nem boldog növekvő a bab, az eper vagy a paradicsom mellett.

a Kale regrow után vágás után?

Az egyetlen módja az Kale növekszik -nek, és az utolsó több évszakra az utolsó több évszakra van szükség, a folyamatos, megfelelő betakarítás. Mindaddig, amíg továbbra is betakarítod ezt a divatot, az növény a továbbra is új leveleket állít elő a tetejéről, mivel magasabbra nő.

-nak van szüksége a kelkéknek sok vízre?

Az Kale -t 1-1 és FRAC12-vel öntsük; hüvelyk (2,5-3 cm.) víz hetente; A talajnak nedvesnek kell lennie a talajba. Mivel a cserepes növények gyorsabban kiszáradnak, mint a kertben, akkor az -nek szüksége van a -re az Water Container-Grown Kale -re a forró, száraz időszakokban.

Melyik kale a legegészségesebb?

A legjobb: Smoothies és Salads
Red Kale gyakran a legszebb kelkáposzta, ami tökéletes az étkezéshez. Használja a gyümölcslevek, a smoothies és a saláták - csak masszázs, és lágyítsa a leveleket a kezével, hogy lebontja az szál -t, és megkönnyíti az emésztést, mondja Torchia.

Hogyan növekszik dinoszaurusz Kale?

Plant Dinosaur Kale magvak Három-négy héttel az előkészített kertben az utolsó fagyos dátum előtt. Nyomja meg az Kale magokat 1/2-hüvelyk mélyen a talajban és térmagban 4 hüvelyk egymástól, amelyek egymástól körülbelül 8-12 hüvelyk egymástól. Növelje négy-hat magot az egyes ültetési területen, hogy biztosítsa a növény minden helyen.

Kale nehéz növekedni?


Hidegen szívós és rugalmas, kelkáposzta egy egyszerű tagja a káposzta család grow . A növényeket meglehetősen korán tavasszal beállíthatja, amíg megvédi a fiatal növényeket súlyos hideg szélből borítóval. Az hónapokig folyamatosan nőnek, amíg az időjárás túl meleg lesz.

milyen nagy a kele?

Kale növényi profil
Botanikai név Brassica Oleracea
Plant típus Biennálé termesztett Éves levél
Érett méret 2 méter
Sun Exposure Teljes nap az árnyékhoz
Talaj típus LOAMY

mennyi ideig él egy kale növény?

Ha - és ez egy nagy, ha - Ön Live olyan környezetben, ahol az Kale túlélhet, akkor az élő több éve - hallottam, hogy több mint öt éve él. Ez azt mondta: Kale egy kétéves, ami azt jelenti, hogy a második évben (mint a sárgarépa), és jellemzően az élelmiszerforrásként nőnek éves.
Az

évente éves vagy évelő?

Kale egy kétévenként.
Ez azt jelenti, hogy ez egy rövid életű évelő , egy életciklus vevő két vegetációs időszakon befejezni az US Department of Agriculture növényi terep zónák 7 és 10. Az első tenyészidőszak kelkáposzta elő a A pályázati levelek Kale -Lovers, mint enni.

az óceánból származó kelkáposzta?

kezdőknek, Sea Kale (Crambe Maritima) nem olyan, mint a kelp vagy a hínár, és nem kell a tengerpart közelében élnie, hogy növelje az Sea Kale -t.Valójában az -tengeri Kale növényeket akkor is növelheti, ha a régió teljesen szárazföldi, mindaddig, amíg egy hűvös, nedves éghajlatba esik az USDA növényi keménységű zónákban 4-től 8.

Lehet enni kee után virágok?


A legtöbb esetben általam javasolt betakarítás és étkezési leveles zöldségek, mint a kelkáposzta , mielőtt elkezdik virág . Miután a növény kezd formában virág fejek, a szárak szigorítani, és a levelek kezdenek íze keserű. Ha a vetőmag megmentése nem az You számára, menjen előre, és húzza ki a növényeket.

hol van a kelkáposzta a világon?

Az állam az Növekvő A legtöbb Kale volt Kalifornia, ahol 2012-ben 390 gazdaságot gyűjtöttek be 2012-ben, szemben a 100 Kale gazdasághoz és 1,077 hektárral 2007-ben. Georgia második és új Jersey harmadik, szűk Texas verte.

Milyen hőmérsékleten maradhat a brokkoli?

BROCCOLI és CAIFLOWLOW CAN általában túléli a hőmérsékletet olyan alacsony, mint 26 Fahrenheit, csak kisebb károkat a levelek. Ezek az túlélhetik a -et, még az alacsonyabb hőmérsékletet, ha akklimatizálják őket, de általában 26 ° C alatti, akkor a megöli a növényeket, ha az időjárás melegebb volt az hideg snaphoz.

Milyen hőmérsékletet tud elviselni?

Hagyma különböző hőmérsékletű tartományban, de a legjobb 55-75 F-os (12-23 C.), és a legtöbb fajta keményen 20 F. (-6 C.).

, ami jól növekszik a trópusi éghajlatban?

Thai Basil jól megy a trópusi zöldségekkel, mind a kertben, mind a konyhában.
 • Amaranth (használat levél amaránt, mint a spenót)
 • Rukkolák (rakéta)
 • -ázsiai zöldek (mizuna, mibuna, tatsoi Wong bok, bok choi)
 • Bab (try kígyó bab és szárnyas bab a trópusokon)
 • Bell Peppers / Capsicums.
 • Cassava (keményítő gumók)

Milyen növények nőnek a trópusi éghajlaton?


Népszerű trópusi növények tereprendezéshez közé tartozik a tenyér, a hibiszkusz, az amaryllis, a liliom, a freesia, a gladiola, a bougainvillea, a bambusz, a banán, a kámforfák és sok más. A szochidek, például az orchideák, a bromeliabs és a philodendronok is egy trópusi eredetűek.

Hogyan nőnek a sárgarépa trópusi éghajlaton?

Hűtés: sárgarépa előnyben részesíti a hűtő időjárást, de teljes napsütéssel. Jól leeresztett talajt akarnak, ami nem túl gazdag nitrogénben vagy komposztban. Mulch: A mulch rendkívül fontos az növekvő sárgarépa az Tropics -ben. A mulch hozzáadása a palánták körül különösen fontos, hogy az sárgarépa gyökereket lehűtsön tartsa.

Milyen élelmiszerek nőnek a forró éghajlaton?

Néhányan forró! forró időjárás zöldségek.
 • 1) Édes burgonya. Ha túl forró a fehér burgonya növekedéséhez, az édesburgonya csak elkapja a lépést.
 • 2) forró paprika.
 • 3) dinnye.
 • 4) Okra.
 • 5) Malabar spenót.
 • 6) Új-Zéland spenót.
 • 7) padlizsán.
 • 8) Yardlong bab.