Mennyibe kerül, hogy egy mellékelt garázst építsen egy szobával rajta?

A mellékelt garázsköltségek építése Átlagosan $ 22 000 dollárról 43,000-re, az átlagos lakástulajdonosnál körülbelül 35 000 $ -os -t töltött a A 24 x 24 láb, kétkocsi garázs vinyl 1 sup> Siding, Aszfalt 2 SUP> Tető és befejezetlen belseje.

Csatolt garázsköltségek .
csatolt garázs telepítés költség
Minimum honnan $ 17,000
Maximális honnan $ 100,000Hasonlóképpen, megkérdezik, mennyibe kerül egy 2 autó garázst építeni a fenti szobával?

Az átlagos 2 - autó garázs költségek 19.600 és 28.200 dollár között Build Build a legtöbb lakástulajdonos körülbelül 20 000 dollárt költenek. A végleges ár a mérettől függ, és ha csatlakozik vagy leválik. A leggyakoribb 2 - autó garázs méret 20 'x 20', amely 400 négyzetméter.

Ismerje meg, mennyibe kerül a garázs hozzáadásához? Az átlagos költség egy kétkocsi garázs mérés körülbelül 26x26 láb távolság 27 000 $ -tól $ 47,000-ig egy leválasztott. 3 Garázs Builders! Ez körülbelül 40 dollár / négyzetméteres láb az -hez Add egy csatolt garázsba a otthonra.

Ilyen módon, mennyibe kerül egy hálószoba felépítése a garázs felett?

Átlagos költség A bónusz szoba bónusz hozzáadása felett garázs a Sall Spiral Stair, & Ldquo szerint; láb. Ezt a különböző befejeződobozok, például a szigetelés, a padló és a kábelezés szokásos költségeiből számolják ki. & Rdquo;

A garázs hozzáadása az otthoni érték növelése?

Mennyi érték A Garage hozzáadja az Home -hez változó. Az Garage építési költsége 7500 dollárnál kezdődik, a legtöbb garázsban sokkal többet költ. Átlagosan számíthat arra, hogy körülbelül 27 000 dollárt költünk, hogy építsen egy Garage -t. Ez valószínűleg az otthoni viszonteladási értéke körülbelül 21 000 dollárral 81 000 dollárral visszatér a befektetésedhez.

egy garázs jó befektetés?

garázs egységek nagy , alacsony problémás út az befektetési ingatlanban. Nagyon alacsony karbantartás, kazánok, szivárgások vagy zajkibocsátások nélkül, valamint ndash; Tehát sokkal kevésbé nehéz lehet, mint bérbeadni egy házat vagy lakást, különösen, ha új vagy a lakóingatlan-játék.

olcsóbb, hogy létrehoz egy csatolt vagy leválasztott garázsot?

Ha Ön épület Családi garázs egy autó számára, az ár négyzetméterenként átlagosan kiléphet a 40 dollár körül. A COUNT A CSATLAKOZOTT GARAGE olcsóbb átlagosan körülbelül 10 százalékkal. Ez ingadozhat attól függően, hogy az Épület épületének, területének és a vállalkozónak (ha van ilyen) az anyagi költségétől függően ingadozhat.

olcsóbb, hogy hozzáadja vagy felépítse?

A Homeadvisor szerint az épület kiegészítések átlagos költsége 80-2 dollár / négyzetméter között van, anélkül, hogy az Up vagy Out. Bár általában olcsóbb -nek -re építi a -et, mint ki, ez csak a tényleges építési költség. A költségek is változnak attól függően, hogy pontosan mit kell tennie a vállalkozónak.

tudok építeni a tetején a garázs?

Épület Egy meglévő garázs felett nagyszerű módja annak, hogy extra hálószobát vagy mester lakosztályt, egy tanulmányi vagy vendégszobát kapjunk. épület az meglévő -es struktúrán lévő -ről A azt jelenti, hogy kompromisszumokat kell tennie a tervezésben, amennyit az lesz, hogy a egy meglévő lábnyomra dolgozik.

Hogyan lehet nagyobb a garázsom?


 1. felső tér. Növelje a garázs méretét az üres, felső térbe egy befejezett nappaliba történő átalakításával.
 2. szélesítse ki vagy hosszabbítsa meg. A garázs bővítése vagy meghosszabbítása helyi járművekhez, műhelyhez vagy további tárhelyhez vezethet.
 3. bontás.
 4. declutter és rendezése.

Szüksége van egy garázsra?

A legtöbb leválasztott garázsok A nem szükséges a Frost Localing / Alapítványra; Ez azonban függhet az ingatlanok fokozatának vagy talajjául. Az első két példa a leginkább jellemző. Lebegő rablási fokozat: Fali keretezés és lemez közvetlenül a sűrített peremén található lábtartó .

Hogyan készítesz egy garázsot lépésről lépésre?

Ha szeretné tudni, hogyan kell építeni egy garázs, kövesse az alábbi alapvető lépéseket:
 1. készítsen egy tervet és mérje meg a terület mérését.
 2. megkapja a szükséges helyi engedélyeket.
 3. rendelje meg az anyagokat vagy a DIY-készletet.
 4. alapítványt építeni.
 5. építsen a keretet.
 6. összeszerelje a falakat.
 7. Szerelje be a külső burkolatot.
 8. Telepítse a tetőcsomagokat.

Hogyan építsen garázs alapítványt?

Hogyan készítsünk garázs alapítványt
 1. Helyezze el, ahol építeni fogja a garázs alapját.
 2. ásd a lábazatokat.
 3. Helyezze a 2-by-10 formáját a beton öntésére.
 4. vegyen egy másik űrlapkártyát, 2-by-6-at, és helyezze el, hogy a külső formalista belsejéből 6 hüvelyk.

lehet a garázsom egy második történetet?

legtöbb csatolt garázsok megépítésük egy keretben vagy blokk fal, mindkettő elég erősek ahhoz, hogy -támogatást egy második - történet szobában fölöttük. A leválasztott garázs gondosabb vizsgálatot igényel.

biztonságos, hogy van egy hálószoba a garázsban?


amelynek hálószoba fölött egy garázs rendben mindaddig, amíg a garázs teljesen zárt. És nem csak a gipszkarton, megfelelően ragasztva és sáros. A kimenetek tömítésekre van szükségük.

Mennyire nehéz hozzáadni egy második történetet?

részleges 2 ND SUP> Story az 500-700 négyzetméteres tartományban, várhatóan $ 90.000 $ 120,000, különösen, ha van egy új fürdőszoba az emeleten. Az emberek gyakran meglepődnek, hogy megtudják, hogy egy új két történet , 20 'x 22' garázs (a 2 ND SUP> padlón) projekt, 100 000 dollár és 150 000 dollár között. Q3.

Hogyan tegyek egy fürdőszobát a garázsomban?

Ha az Garage egy betonpadon van, akkor mindig áttörheti a padot, hogy telepítse a leeresztő csöveket és javítsa azt, ha kész. A könnyebb alternatíva, bár az WC és a zuhanyozás megteremtése az emelt platformokon, így a hulladékcsöveket a falon keresztül futtathatja, és a föld alatti átutalást, amikor kívülre kerül.

Mennyibe kerül, hogy hozzáadjon 400 négyzetmétert egy házhoz?

A 400 négyzetméteres családi szoba hozzáadása 34.400 és $ 83.200 dollár között, vagy körülbelül 86 dollár és $ 200 négyzetméterenként.

Mennyibe kerül, hogy egy garázsot egy hálószobába és fürdőszobába konvertáljon?

átalakítása Az garázs egy hálószobába egy fürdőszobával valószínűleg költség $ 10,000-tól 15 000 dollárig. A konvertálása A SPACE a -be A Law Apartman konyhával és az Bath valószínűleg -es költsége körülbelül 15 000 dollár és 25 000 dollár között van.

Hogyan építsel hozzá egy kiegészítést?


Ha maga is felépíted magad, ezek a lépések segítenek abban, hogy a keretezés jobbra kerüljön.
 1. 1. lépés - Engedélyek beszerzése.
 2. 2. lépés - Alapítvány.
 3. 3. lépés - Húzza ki a falakat.
 4. 4. lépés - Vágott csapok.
 5. 5. lépés - Tag felső és alsó lemezek.
 6. 6. lépés - Falak építése.
 7. Lépés 7 - Helyezzen extra darabokat.
 8. Lépés 8 - Telepítse a kettős felső lemezt.

Hogyan fejezed be a bónuszszobát a garázs felett?

Finishing Az bónuszszobája padlók
A falak után az alaprajzot az alapkerethez az bónuszszobához új padlót adhat az Garage -en keresztül. Csakúgy, mint egy Garage apartman konverzió, Finishing Az bónuszszobájának padlója egy kicsit több, mint egyszerű szőnyeg.

Mennyibe kerül a mester lakosztály hozzáadása?

hozzáadása egy master lakosztály költségek között $ 21.500 és $ 63.100, attól függően, hogy milyen Emellett szeretnénk (luxus, kicsi, hálószoba & amp; fürdő, stb.) Választhat az -es hálószoba különböző stílusát is. A fontos szempont, hogy szem előtt tartsuk, hogyan illeszkedik a házhoz a költségvetés mellett.