Hogyan használja Anne Bradstreet Hyperbole-t a kedves és szerető férjembe?

Bradstreet Hyperbole az első négy sorában a " első négy sorában" az Kedves és szerető férjem "-t végzi, hogy eltúlozza a igazságot, hogy a beszélője" -re kedves és szerető férjem " Hit Istenbe, amikor imádkozik, hogy a mennyország lesz jutalmazza az szerelmi -et. , beszélő "Amikor a Az égő A House" megtanulja a tüzet, amikorember is megkérdezi, milyen irodalmi eszközöket használnak a kedves és szerető férjembe? A

Anaphora első három sorban dolgozik, hogy & ldquo; ha valaha és rdquo; a szavak ismétlése az egymást követő vonalak elején. A következetes minta erőteljes érzésének megteremtése. Eltekintve attól, hogy az alliteráció a -t használta, hogy ritmusokat hozzon létre és rím, például, mi, feleség / volt és élénk / Love .

Ismerje meg, miért írta Anne Bradstreet a kedves és szerető férjemnek? & Ldquo; kedves és szerető férjem & Rdquo; volt írta 1641 és 1643 között Anne Bradstreet , Amerika első publikált költője. Ez a vers modern olvasókat kínál a puritán attitűdökbe az szerelem , a házasság és az Isten felé. Ebben a vers, Bradstreet nézetek földi szerelem jeleként lelki üdvösségre.

Továbbá, mi a paradoxon a kedves és szerető férjemben?

A vers megnyitóvonala megmutatja, milyen erős az érzései az férjének -nek. Bradstreet ezt mutatja ki egy nagy példa egy Paradox , & Ldquo; Ha két volt, akkor biztosan mi. Ez azt mutatja, hogy az szerelmi és a szeretet nagysága olyan mély, hogy két lényt hasonlít össze.

Milyen irodalmi technikák voltak Anne Bradstreet használata?

Két fontos eszközök A véget érő rím és anaphora. Anne Bradstreet Poem arról szól, hogy a háza égett. Ez az incidens az ő irányában volt. Az a végét használja a versében, hogy irányuljon.

Mi a célja a kedves és szerető férjemnek?

A címe azt sugallja: " kedves és szerető férjem ", egy vers a házas szerelem között egy férfi és feleség között. Azt javasolja, hogy az ilyen szerelem erős hatást gyakoroljon a két érintett emberre: mivel a hangszóró az első sorban bejelenti, "egyet". Ez azt sugallja, hogy az szerelem tiszta és egységes.

Mi a hangja a házunk égetése?

Anne Bradstreet's Poem & Ldquo; Itt kövesse az verseket a házunk , július 10-1666 és rdquo Emlékeztet az otthona elvesztésére és a materialista tulajdonának többségére. Az hang a verseiben lírai; Azonban elindul a komor és végződik egy joviális hang , amely tele van félelem.

Mi a fő ötlet a házunk égetése után?

Az fő témája a vers, hogy Isten akaratának elkerülhetetlen, és hogy nem számít, mit veszítesz a földön, visszajön a mennybe. Anne pontos nyelvet használ annak érdekében, hogy létrehozza a hangulatot és a beállításokat, amelyek segítenek az téma ábrázolásában.

hogyan érezte Anne Bradstreet a férjéről?

A költő férje -re beszél, ünnepli az egységét, és azt mondja, hogy nincs olyan ember a világon, akinek a felesége többet szeret. Ha valaha is boldog volt a feleség, az férje -vel, a költő megkérdezi a nőket, hogy hasonlítsák össze az -ös -et. Ő nyeri az férje szerelmét, mint az arany vagy a keleti gazdagság.

Mit jelent az ég, amit elosztónak jutalmazok, imádkozom?


A Love IS I lehet NEM TÖRTÉNIK. Az mennyek jutalmazzák az elosztót, imádkozom . A hangszóró most elmozdítja a fogaskerekeket, és elkezd beszélni a férje szeretetéről. És az "-elosztó " a "sokféleképpen" vagy "sokszor". Tehát reméli, hogy míg az lehet 'T valaha visszafizetni férjét, az mennyet & Ndash; hogy az , Isten & Ndash; lesz .

Mit jelent a hangszóró értéke, mint az arany?

Az hangszóró értéke A férje szeretete több mint egész bánya Gold . Más képek, amelyek a szeretet gazdagságát és bőségét sugallják, az hangszóró és a férje megosztása magában foglalja a "vagy az összes gazdagságot, amelyet a keleti doth tart, a szeretetem olyan, hogy a folyók nem tudják kiállítani."

Hogyan azonosítja a képeket?

Imagery az öt érzékre húzódik, nevezetesen az íz, az érintés, a látás, a szaga és a hang részleteit.Az Image a mozgásról vagy a mozgásban lévő testmozgásról vagy egy olyan testérzetérzetérzetről, vagy egy személy érzelmeire vagy érzelmeire, például félelemre vagy éhségérzetére (szerves Image vagy szubjektív Image ).

mi a figuratív nyelv?

figuratív nyelv , amikor olyan szót vagy kifejezést használ, amely nem rendelkezik normális mindennapi, szó szerinti jelentéssel. Van néhány különböző módja az ábrás nyelv használata , beleértve a metaforákat, a szimulákat, a személyiséget és a hiperbole-t. Lásd az alábbi táblázatot egyes ábrás nyelvű példákhoz és definíciókhoz.

Mit mutat Anne Bradstreet a házasságáról?

Házasság nagy szerepet játszott a puritán nők életében. Az Bradstreet -es verseiben "az én kedves és szerető férjemnek" - az feltárja a -t, hogy az férjével rendelkezik. - Ha valaha kettő volt, akkor biztosan mi. A puritánok hittek az házasság -nek, hogy Isten ajándéka legyen.

Mi a látszólagos ellentmondás az utolsó két sorban?


Az látszólagos ellentmondás az utolsó két vonal az, hogy alapvetően azt mondja a férjének, hogy folyamatosan próbálja meg a szeretetüket örökre, és soha ne adja fel.

Mit csinál, ha valaha kettő lenne, akkor biztosan értjük?

ábrás nyelv & amp; jelentése
& ldquo; Ha valaha kettő egy , , akkor biztosan mi & Rdquo; & ndash; Ha a világ történetében, , ha valaha & Ldquo; 1 + 1 = 1 & Rdquo; , akkor ez lenne nekik. & ldquo; hasonlítsa össze velem, Ye Nők, , ha lehet . & rdquo; & ndash; A "T-t összehasonlíthatja más nőknek. & ldquo; hogy az East Doth Hold & Rdquo; & ndash; Több pénz, mint Kína és India.

Mi volt Anne Bradstreet-versei?

Bradstreet's A legkorábbi extrant Poem , "A betegség illeszkedésén, Anno. 1632," Newtownban írt ", amikor tizenkilenc éves volt, felvázolja a puritán és mdash hagyományos aggályait; az élet rövidsége, a halál bizonytalansága , és a remény az üdvösség: o Bubble Blast, mennyi ideig lehet utolsó?

volt Anne Bradstreet iskolába?

Anne Bradstreet 1612 & Ndash; 1672. Az első amerikai költő
legtöbb lánya volt a nem az iskolába . Bradstreet sok időt töltött a kastélykönyvtárban a kastélykönyvben. Az 1630-ban az Bradstreet az észak-amerikai Massachusetts Bay Colonyba utazott a szüleivel és a férjével.

Mi okozza Anne Bradstreet írását, hogy népszerű legyen?

Az amerikai irodalomban fontos címet szerzett, mert elvégezte az álmát. Gyakran küzdött az életben a betegsége miatt. Himpox és tapasztalt bénulás volt. Ő kifejezte érzéseit írásban és írta sok népszerű verseket, amelyek még mindig olvashatók a mai társadalomban.

Hogyan járul hozzá a vers rímrendszere a hanghoz?


A hagyományos Poetry esetében a rendszeres rhyme segíti a devizálás memóriáját, és kiszámítható élvezetet ad. Az Rhyme mintázat, az -re nevezett minta, szintén segít meghatározni az űrlapot. A modern szabad versben az Rhyme megszakítja a mintát, és kiszámíthatatlan fűszert ad hozzá, különös hangsúlyt fektet az rhyme sorokra.

Mit keres a hangszóró az elején a kedves és szerető férjem?

Mit jelent a hangszóró a "kedves és szerető férjem " elején? Az kapcsolat az a legjobb, hogy valaha volt.

Hogyan volt Anne Bradstreet élete a kolóniában?

Anne Bradstreet korszak az -es kolóniákban (1612-ben született és 1672-ben meghalt) volt az, amelyben a munkát vallási kötelezettségnek tekintették, az erkölcsi szigorot a társadalmi kielégülés felett kedvelték, és a férfiakat és a nők tanították a természetes, értelemben, a hajlamok bizalmatlanságára.