Milyen események voltak Simone Biles aranyban?

A 2014-es világbajnokságon a Biles felveszi a négy aranyérmet: a női csapatversenyen és az egyéni, az Balance Beam és az padlóburkolat eseményeiben. Ő is vette az ezüstérmet az Vault -ben.Hasonlóképpen, milyen események voltak Simone aranyban?

A 2018-as World torna bajnokságon a Biles minden rendezvényen érmet nyerte meg az érmet: bronz a mérőgerendában, ezüst az egyenetlen bárokban és aranyérmet az emeleten , Vault és csapat végleges és az egyéni teljesítményre.

A fenti mellett, mit nyert Simone Biles 2019-ben? A csütörtöktől az Simone Biles egy lépéssel közelebb áll ahhoz, hogy a legnagyobb tornaterem az World bajnokságban versenyzett. Biles megnyerte az ötödik World -ot az All-Ard Cím azáltal, hogy uralja a mezőt az 2019 világ torna bajnokságában, Stuttgartban, Németországban. Az Win -vel most 22 World érmet tart.

Ezzel kapcsolatban Simone Biles aranyat nyerett?

Spring, Texas, Egyesült Államok tavasz, Texas, U.S. Simone Arianne Biles (született 1997. március 14-én) egy amerikai művészi tornaterem. A 2016-os nyári olimpián Rio de Janeiro, Biles nyerte egyéni arany érmet az összes, boltozat és a padlón; bronz a mérőgerendában; és Gold az Egyesült Államok csapata részeként, az "utolsó öt" dublizott.

Hogyan jutottak be a Simone Biles az olimpián? A

Simone Biles a 2007-es szintű 8-as szintű 4-es szintjőként kezdődött, és 2011-ben a Junior elit szintjén állt az -nél. Ebben az évben az felső helyszínt vette a -ben a boltozatban és az egyensúlyi sugár eseményeken, és a harmadik -t a -ben végezte el az -ben az American Classic-on.

Ki a legnagyobb női tornász minden időkben?

Simone Biles

Ki a legnagyobb tornász minden időkben?

Simone Biles

miért olyan rövidek a tornászok?

A karjaik mozgatásával csökkentették a forgás tengelyétől távol eső súly mennyiségét, és csökkentették a tehetetlenségi pillanatukat, megkönnyítették számukra, hogy nagy sebességgel forogjanak. Minél kisebb torna , annál könnyebb az, hogy elforgatja a levegőben.

Ki rendelkezik a legtöbb aranyérmével az olimpiai történelemben?

Michael Phelps

Mi a Simone Biles kedvenc étele?


Kedvenc Élelmiszer olasz.

Mi a Simone Biles Net Worth?

Március 20-án, az Simone Biles Net Worth becslése körülbelül 4 millió dollár. Simone Biles Net Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth Worth karrierjét és néhány márka jóváhagyási ajánlata. Mielőtt még az olimpiába lépett volna, már körülbelül 2 millió dollárt szerzett a nyereménytől és a jóváhagyástól.

, aki Simone Biles barátja?

(CNN) Simone Biles megosztja a részleteket arról, hogy miért szereti az Boyfriend -t a világgal. A díszített torna küldött egy üzenetet ünneplő születésnapját Instagramon ezen a héten, hívta Stacey Ervin Jr. álmai emberét. "Olyan sok dolog, amit szeretek rólad.

, aki Simone Biles dátumot csinál?

Stacey Ervin Jr.

Ki a legjobb tornász Amerikában?

Shannon Miller vitathatatlanul a leginkább díszített tornász az Egyesült Államok történelemben. A 90-es évek elején uralta a gimnasztikai jelenetet, hét olimpiai érmével és kilenc világbajnoki érmével. Öt érmet szerzett az 1992-es olimpián, a legtöbb amerikai sportoló az 1992-es játékokban, és megütötte mind a 16 rutinját.

Ki a leginkább díszített női torna?


Simone Biles

, akinek a legtöbb aranyérme van a női tornákban?

Az olimpiai érmek listája a női tornateremben
Rang Gymnast Teljes érmek
1 Larisa Latynina 18
2 V & # 283 RA & # 268; & AACUTE, SLAVSK & AACUTE; 11
3 & AACUTE; Gnes Keleti 10
4 POLINA ASTAKHOVA 10

Ki rendelkezik a legtöbb világbajnoki érmével?

Simone Biles

Mi a Biles Vault?

Biles bemutatta az Vault -ot, egy felforgatást, a háttámlázást, félkörrel; Első feszített Somersault 2 fordulat (frissítés a Cheng-től) a 2018-as világbajnokság kiválasztó táborában.Február 20-tól Biles az egyetlen nő, aki elvégezte az Biles Vault -t.

hol van Simone Biles nagymama?

inspirálta, amit látott az edzőteremben, Biles elindult az útra, amely egészen a 2016-os nyári olimpián, a Rio de Janeiro, Brazília. Az egész utazása során az Biles nagyanyja volt az oldalán. Ki a Nellie Biles ? Simone Biles nagymamája a nő, hogy Simone kéri "Mama Biles ".

Milyen készségeket neveznek el Simone után?


A hármas kettős és ndash; hármas csavaró dupla backflip & ndash; Az alaphelyzetben hivatalosan néven nevű és ldquo; Biles II & Rdquo; Míg a kettős dupla tuck (két flip és két fordulat) leszállt a gerenda, egyszerűen a & ldquo; Biles & Rdquo;

, aki Simone Biles Inspiráció?

Briana Puglielli az Biles -t választotta, mint a hősét az iskolai projekthez az elmúlt évben. & ldquo; Igazán ihlette -t, és hogyan működik olyan keményen minden nap, és rdquo; Briana mondta. A fiatal tornászok azt mondják, hogy tudják, hogy csapatmunka, bátorítás, elkötelezettség és bizalom, hogy az álmok valóra váljanak.

a torna megdöbbent a növekedés?

"Felnőtt magasság vagy a női és a férfi művészi tornatermék közelében A nem veszélyezteti az intenzív torna képzés fiatal korban, vagy a Pubertal növekedés Spurt. torna Training A nem csillapítja növekedés felső (ülőmagasság) vagy alsó (lábak) testszegmens hossza. "