Mi az akác gyökér kéreg?

Acacia Confusaa egy évelő fa délkelet-ázsiai őshonos, és amely magas koncentrációjú pszichoaktív trippaminokat tartalmaz az gyökérkereső -ben. Vonzónak tűnik az Ayahuasca analógok használatához, bár ezen a ponton az ilyen készítményekkel kapcsolatos tapasztalatok továbbra is korlátozottak.is tudni, az akác konvusi gyökér kéreg illegális?

Acacia Confusa DMT Alkaloids Sok sámánok használja a gyökér kérge por ayahuasca készítmények, valamint dimetiltriptamin (DMT) extrakciót. Mivel kívül Dél-Amerikában ez a gyakorlat illegális , így éli ezekkel vegyi készítmények nagyrészt korlátozott és ritka.

Hasonlóképpen, az összes akácia DMT-t tartalmaz? Acacia Longifolia, 0,2% triptamin kéreg, levél, néhány virágot, feniletilamin virágokban, 0,2% DMT a növény. Bár ez az faj jelentése -re áll, a 0,5-2% DMT -t tartalmaz a friss kéregben Az referenciája jelentése érvénytelen, mivel az az Acia podaliriffolia-ra való hivatkozás.

emberek hasonlóképpen kérni, Acacia Confusa gyökér kérge illegális Ausztráliában?

A DMT kivonása ausztrál növényekből. A Mimosa Hostilis Root Bark (MHRB) és Acacia Confusa root Bark (ACRB) a legnépszerűbb az extrakciónak azonban az Ausztráliába történő importálás azonban illegális , és nagyon drága.

Hogyan készíted az akác-kéreg DMT-vel?

eljárás

  1. Break Up 400-500g Mimosa Hostilis gyökér kéreg, és tegye egy keverőedénybe.
  2. lassan adjon hozzá 200 g lúgot 2-3 liter vízre.
  3. Adja hozzá a lúgoldatot a keverőedénybe a gyökérkivágással.
  4. Használja a burgonya-masher-t, hogy keverje össze, és 20-30 percig keverje fel a gyökérkádat.

az Acacia Confusa törvény?

Tartalmaz egy 1. ütemezett anyagot, amely illegálisvá teszi az USA-ban.

a gyökér kéreg illegális?

Tenuiflora Root Bark volt illegális , mivel a szövetségi ellenőrzött anyagok cselekedete (CSA) 1970-ben halad át.

hol vásárolhatok acca confusa-t?

ACACIA CONFUSA a Se Ázsiából: Kína (Southern), Fülöp-szigetek (Észak), Japán (déli) és tajvani. A félig trópusi trópusi helyzetekre vonatkozik. Tajvanon kb. 2 000 méterre nőnek szigeten.

Mi az Acacia Confusata gyökér kéreg?

Acacia confusa egy évelő fa őshonos Dél-Kelet-Ázsia és magas koncentrációban tartalmazó pszichoaktív triptaminok annak gyökér kérge . Vonzónak tűnik az Ayahuasca analógok használatához, bár ezen a ponton az ilyen készítményekkel kapcsolatos tapasztalatok továbbra is korlátozottak.

a Mimosa Hostilis törvényes az Egyesült Államokban?


USA : Mimosa A Hostilis növény az jogi az USA-ban -ben, és az üzem megvásárlását az FDA nem szabályozza. A leendő vásárlók megvásárolhatják az egész üzemet félelem nélkül, mivel termesztése és terjedése jogi . Az államok kívüli ugat importálása nehéz lehet. Különösen porított kéreg.

az ACRB törvényes?

Állítsa be a precedenst, hogy az szövetségi -es szövetségi Bíróság értelmében a DMT-t tartalmazó növényeket már nem lehet illegálisnak tekinteni. Ez az új törvény teszi az MHRB és Acrb kifejezetten illegális, de nem olyan dolgokat, mint a narancs vagy citrom vagy az emberi test.

mi az Acrb?

Az akvizíciós karrier rekord rövidítése ( Acrb ) egy oldali megjelenítés az Ön releváns megszerzési információinak. Tartalmaz személyes, pozícióját, feladatait, képzését, oktatását, díjait és tanúsítási adatait.

Mi az MHRB?

Mimosa A Hostilis gyökérkak ( MHRB ) széles körben elérhető porított formában, és legfeljebb 1% DMT-t tartalmaz. A porított gyökér kéreget általában forraljuk, és egy olyan harmin vagy harmalin tartalmú növény, mint a banisteriopsis Caapi vagy a PegaMala.

Melyik akác a legmagasabb DMT?

Acacia podalyriifolia (Queensland Silver Wattle) egy közös díszes világszerte, és Ausztráliában. .. ez van nemrég jutott a figyelmemet, hogy ez a növény van kapjuk a legmagasabb mennyiségű DMT még találtak egy ausztrál akác .

Milyen növények Ausztráliában tartalmaz DMT-t?


Kaktuszok -t tartalmazó mescalint Észak- és Dél-Amerikában is vallási célokra használták.Sok ausztrál natív növények tartalmaznak nagy mennyiségű DMT , beleértve az egyes fajok vesszőből font, néhány faj Phalaris füvet (megtalálható a legtöbb kerti gyep).

Hány akác faj van Ausztráliában?

Van néhány 1350 faj akác található az egész világon, és közel 1000-t találnak Ausztráliában. A leggyakrabban Wattle-nek nevezték, az akác az Ausztráliában a vaszkuláris növények legnagyobb nemzetsége. Ausztrália Nemzeti Floral Emblémája az Acacia Pycnantha, az Arany Wattle.

az Acacia Confusa növekszik Ausztráliában?

Confusata fajok, amelyek invazív fajként nőnek a Hawaii trópusi szigetén. Ez a fenntartható források lehetővé teszik számunkra, hogy az akác -t az Ausztrália -nek biztosítsuk anélkül, hogy károsítaná a természetes Ausztrál környezetünket.

a Ayahuasca törvényes Ausztráliában?

AYAHUASCA AUTHUSLALIA
Bár a hatóanyag dimetil-triptamin számos Ausztrál akacában található, az illegális gyógyszer minden államban és területen marad. Az Ayahuasca ivása ezért az illegális -nek tekinthető. Ez talán megmagyarázza, hogy sok ausztrália nem iszik a tengerentúlon, nem pedig az Ausztráliában -ben.

DMT illegális Ausztrália?

a Ayahuasca illegális az Ausztráliában -ben? Az Ayahuasca szőlő, amely Dél-Amerikától származik, de itt is nőtt itt Ausztráliában , nem illegális . De DMT , amely az akác növényekből származó Craig kivonatok és az Ayahuasca szőlővel való keverékek illegális .

A Mimosa Hostilis Ausztráliában nő?


Mindezek és több, egy kis növény , a közös érzékeny növény ( Mimosa Pudica), a csodálatos módon mozog. Lehet, hogy láttad ezt a sprawling rózsaszín virágos gyomot az utakon vagy a pázsitokban a Tropical Australia -ben.

melyik növénynek van dmt?

oldalak a "DMT Tartalmú növények" kategóriában
  • Acacia Acuminata.
  • akác angustifolia.
  • akác auriculiformis.
  • Acacia Berlandieri.
  • akác katechu.

az akácfa mérgező?

Egy érdekes tény, hogy ha böngészett, például zsiráfok, egyes akácfák felszabadít egy TANNIN néven ismert toxint. Ez megkönnyíti a leveleket, és az állatot "zöldebb legelők" keresi. A toxin meglehetősen veszélyes lehet az állatok számára, ha lenyelik, és halálos lehet.