Hogyan vágsz egy nanking cseresznyefát?

-nek egy Nanking Cherry Tree -nek, kivágja a véletlen ágakat az fa tetejére, és minden évben vékony az fa -et. Trim Trim Nanking Cherry Tree ágak szögben egy olyan szögben, ahol a fenntartható kertész ebben az ingyenes videóban a kertészkedésen.Tartsa ezt a nézetben, meg tudsz enni nanking cseresznyét?

Nanking Cherry Prunus Tomentosa. Illatos fehér tavaszi virágok, fényes vörösesbarna kérget, és az ehető gyümölcsöt skarlát hogy a Nanking cseresznye kedvenc tömeges telepítések és határait. A torta, a kölykös gyümölcs érlelődik a késő nyár közepén és az lehet, hogy a lehet Eaten frissen vagy használt pite, lekvárok és jellies.

Továbbá, hogyan ülsz cseresznye bokor? Helyezze az cserje -t a lyukba ugyanolyan szinten a poton. Töltse fel a lyukat a Föld eltávolításával (backfilling). Az talajban a sarokkal, elkerülve a gyökérgolyót. Víz jól és mulcs az növény bázisának körüli gallérral, komposztdal, kavicskal, kéreggel stb.

Ilyen módon, hogyan terjeszti a párnázott cseresznyét?

Alternatív módon vigye el a puhawood dugványokat Ha a gyümölcs érlelés, kezelje az alapot gyökerező hormonnal, majd tartsa az dugványokat alatt egy köd alatt. Vagy vegye be a 8-12 hüvelykes keményfa dugványokat egy éves fából, ültetve jól leeresztett talajban ősszel vagy tavasszal. Miért van az Nanking Cherry a permacultúra kedvence?

Mit csinál egy nanking cseresznye?

Nanking Cherry olyan kemény, hogy még szemiarid körülmények között is növekszik, és egy -40 ° C-os téli téli téli téli téli téli. Általában a bokrok körülbelül 8 méter magas és széles, és a szőlőterméket frissítő ízűek valahol édes és torta között.

a nanking cseresznye-nek szüksége van egy pollinátorra?

A Nanking Cherry önálló beporzó , de az nem a nem állítja be a gyümölcsöket, ha önmagában van, így két vagy több Nanking cseresznyét kell ültetnie együtt, így a méhek elég pollenet kaphatnak tőlük, hogy elterjesszék.

do nanking cseresznye van?

Pitting Nanking cseresznye . Ezek a Little Tart Cherries , és az Do kicsit kicsi. A vörös ribizli méretétől függenek. De az egy pit .

do szarvas eszik nanking cseresznye?

Ezek az Deer rezisztens növények kevésbé böngésznek a vadon élő állatok, és ők is nehéz túlélni az 5. zónában.

szarvas rezisztens növények.
Lombhullató Shade & amp; Díszfák
Cinquefoil (Potentilla fruticosa) Nanking cseresznye (Prunus Tomentosa)

mi a bokor cseresznye?

Bush Cherries szórakoztató növények, amelyek izgalmas alternatívát kínálnak az Cherry fák számára. Jó kinézetűek, könnyen növekedhetnek, és finom, lédús cseresznyét kínálnak , ami túl jó ellenállni. Bush Cherry növények kisebbek, mint a rendszeres Cherry fák.

mennyi ideig él a cseresznye fák?


16 - 20 év

Tudsz termelni egy cseresznyefát a boltban vásárolt cseresznye?

A legjobb fogadás az növényi cseresznye magvak egy Cherry -ből, amely egy helyileg termesztett -en nőtt, vagy az -t vásárolta -t egy helyi gyümölcsállványból. Sour cseresznye Szüksége van 20-25 láb között fák . Édes cseresznye Szüksége van 25-30 méterre az Cherries között. A várhatóan hét-tíz évig várhat az fa -re az cseresznye -hoz.

hogyan tartom meg a cseresznyefa kicsi?

Cseresznyefák Egyetlen felfelé vezető szereplővel nőnek, minden más ág az oldalról származik. Amikor az fa a kívánt magassághoz jut, egyszerűen írja le a központi vezető növekvő csúcsát. Az fa már nem erősíti magasságát, de inkább az erőfeszítéseit oldalra elágazó, virágok és gyümölcsökbe helyezi.

milyen magas a cseresznye fák nő?

körülbelül 30 méter

Milyen gyorsan termesztenek cseresznyefák?

Gyümölcs csapágy Sweet Cherries Will növekszik a körülbelül 10-15 hüvelyk évente; A savanyú cseresznye évente 8-10 hüvelyk sebességgel nő.

Milyen talajt szeretnek a cseresznye fák?


Minden cseresznyefa világít, inkább homokos talaj . Kerülje az ültetést nehéz, tömörített Soils -ben.Ilyen Soils , Cherries meglehetősen érzékeny a gyökér és a korona rothadására. Az ideális talaj az Cherries számára ésszerűen termékeny, de mély, különösen akkor, ha a talaj száraz.

Mikor kell vásárolni egy cseresznyefát?

Az Cherry Trees sok éven át finom Fruit -t fog biztosítani neked: Meg akarjuk győződni arról, hogy kiválasztja a jobb fákat a kertjéhez.

cseresznyefák betakarítása .
Harvest Time
Fák
Korai (június végén-július közepe) Amber szív, Early Rivers

Hogyan vigyázol a cseresznyefákra?

Care
  1. Nincs különbség a savanyú és édes cseresznye között.
  2. alkalmazza a mulcsot a nedvesség megőrzéséhez.
  3. a fák fölött levő nettósítás, hogy megvédje a gyümölcsöket a madarakból.
  4. víz rutinszerűen száraz területeken.
  5. A gyümölcsök elvékonyodnak a cseresznyefákhoz, mivel általában nyáron természetesen vékonyak.

Hogyan választja ki a cseresznyét egy fáról?

hogyan kell felvenni a cseresznye a fán
  1. Óvatosan fogja meg a bogyó az ujjak és a hüvelykujj és. Óvatosan húzza meg.
  2. Ha érett, akkor könnyen leáll a kezedben, a mellékállomással.
  3. Ismételje meg ezeket a műveleteket mindkét kezével mindaddig, amíg mindegyik 3 vagy 4 cseresznye nem rendelkezik.