Milyen gyakran víz Kimberly páfrányok?

beltéri vagy ki, ezek az páfrányok nem szeretik teljesen kiszáradni, így nézni a nedvességtartalmát. Ez az az otthonának hőmérsékletétől és páratartalmától függ, hanem az öntözés minden hét-10 nap Az -nak elegendő a hűvösebb hónapokhoz.Ezen kívül, milyen gyakran kell víz Kimberly páfrányokat?

Ha az You egy tartályban növekszik, akkor több Water -t igényel, mivel gyorsabban kiszáradnak. Az Ön öntöző rutinja függ a hőmérsékletet és más környezeti feltételeket, például a szél, de öntözés egyszer öt és hét napig az -nek kell lennie.

A fenti mellett miért fordulnak barnázni a Kimberly páfrányok? A Kimberly Queen Fern jó fényben. A hosszú fadékok (levelek) akár akár a egy halványzöld, amikor A Fern vízre van szüksége. Ropogós BROWN FRONDS, különösen központjában A Fern , átlagos A növény túlzott öntözött. Kerülje el a "kemény vízzel" vagy a vizet, amely sok sóval, fluorral vagy klórral rendelkezik benne.

Ennek figyelembevétele, hogyan vigyázzon a Kimberly Queen Fernre?

Az Kimberly királynő Fern inkább világos, indirekt fény, de képes túlélni a közvetlen napfény, ha ez öntözik rendszeresen, és a talaj nedves marad. Engedélyezze az első 2-3 és rdquo; a talaj az öntözés előtt kiszárad. Az Fern fertője halványzöld lesz, amikor a növénynek szüksége van vízre.

Do Kimberly páfrányok jönnek vissza?

Bár az " Kimberly Queen" páfrányok csak téli Hardy a 9-től 11-ig terjedő zónákban, akkor az lehet, hogy a a hűvösebb éghajlatú tartályokban növekszik, és télen beltéri. Kövesse ugyanazokat az utasításokat az vissza vágásához a cserepes Fern -nek.

csoda, hogy jó a páfrányok számára?

Használja az Miracle - GRO & REG; Vízben oldható All célú növényi táplálék a nagyobb Boston páfrányokhoz és a szabadban termesztettek, valamint Miracle - GRO & REG; Beltéri növényi táplálék a kisebb bostoni Boston páfrányokhoz . Az Fern megtermékenyítéséhez használt összeg a méretétől függően változik, ezért kövesse a címkén található utasításokat.

lehet Kimberly Fern Teljes nap?

Ez a növény jól teljesíti az Teljes Sun és teljes árnyalatban. Ez átlagosan az egyenletesen nedves körülmények között történik, de nem fogja elviselni az álló vizet. Kimberly Queen Fern egy finom választás a kerthez, de ez is jó választás a kültéri tartályokban és a lógó kosarakban.

lehet Kimberly páfrányok ültetni a földön?

Alacsony karbantartás Kimberly Queen Fern mindkettőn mind a tartályokban, mind az a földön ültetett. 3 méter magas, és az érett frondák vonzó foltokat (spórákat) dolgoznak az egyes levél alján. A 9-11. Zónákból.

Milyen gyakran használja az Epsom sót a páfrányoknál?

Ha akkor lásd az alábbi tünetek a fent említett: Adjunk hozzá 2 evőkanál Epsom só 1 liter vízzel és a spray egyszer egy hónapban a lombozat ha az páfrányok egyre aktívan. Csökkentse a mennyiséget 1 evőkanálra a gallon vízre, -re, amikor a növekedési lassul.

lehet egy Kimberly páfrány egy szobanövény?


néven Sword Fern Bat, mert egyenes, keskeny függőleges fröcske, ez egy ausztrál őshonos, amely körülbelül 3 láb magas és 4 méter széles, amikor érett. Ez egy könnyen növekvő növény, amely a szabadban vagy houseplant -ként virágzik, csak egy kicsit különös figyelmet igényel az első szezonban és az alapvető ellátáshoz.

Mi a különbség a Kimberly Fern és a Boston páfrány között?

Mivel az Kimberly Queen Fern függőleges szokással rendelkezik, jobb, ha jobban megfelel az urnáknak, konténer-kerteknek és ablakdobozoknak, mint a lógó kosaraknak; Boston Fern egy hagyományosabb választás a gyönyörű lógó kosarakhoz. Az Boston Fern és a Macho Fern -hez hasonlóan az Kimberly Queen Fern benneteket biztosíthatja, mint egy szobanövény, hogy télen megmentse.

Megoszthatja a Kimberly Queen páfrányot?

Az Kimberly Queen páfrányok csak a 9. és 10. zónákban kortyok, ahol a fagy nem szokásos téli esemény. Ha A kertje rendszeresen tapasztalja a téli fagy You 'LL kell mozgatni a növényeket a téli hónapokban. Megoszthatja a növényeket Ha túl nagy ahhoz, hogy otthonában tartsa.

A páfrányoknak sok napfényre van szükségük?

Ferns gyakran olyan buja növények, amelyek csak árnyékos, nedves körülmények között, például erdei padlón nőnek. Általában ez pontos értékelés. Azonban az páfrányok rugalmasak, és különböző fény és talajviszonyok között növekedhetnek. Míg sok páfrány legalább egy árnyékot igényel, mások Do jól a világos napfény -ben.

Kimberly Queen páfrány mérgező kutyák?

Kimberley Queen Fern (Nephrolepis obliterata)
Sok különböző típusú Ferns , ami nagy beltéri növényeket teremt! Azonban nem minden fajta biztonságos az állatok számára. Az Kimberley Queen Fern szép, és mint a Boston Fern , biztonságos a macskák és kutyák !

Hogyan télen Találsz Kimberly Fern-t?


Ha hideg téli területen élsz, akkor az üzemet évesnek kell kezelnie, mint a WWINTER-nek. Belül, kedveli a közepes fényt bőséges páratartalommal. Próbálja meg csoportosítani az Kimberly Queen Fern -et más szobanövényekkel, és helyezzen egy kis párásítót, hogy növelje a levegő nedvességének növelését.

miért fordul a páfrány sárga?

nedves talaj. A Túlvesztés Ferns egy olyan gyakori probléma, amely a levelüket turn Sárga -re okozza. Alkalmazzon kiegészítő vizet páfrányokba -re, ha a talaj az érintéshez száraznak tűnik. Engedje meg, hogy az Sárga Ferns "talaj kissé megszáradjon, és távolítsa el a sérült frondákat.

lehet egy páfrány teljes nap?

Gyakran látni őket növekszik természetesen fák alatt, együtt azálea, nebáncsvirág és más nedvesség kedvelő növényeket. Ám míg a legtöbb páfrányok szükség növényzet és a magas páratartalom, hogy túlélje a hosszú nyár, van két közös páfrányok , hogy jól növekednek a teljes V. és száraz a talaj. Ezenkívül gazdag és laza talajra van szüksége, hogy mindent megtesz.

A páfrányok minden évben visszatérnek?

Ferns az évelő növények, azoknak, akik sok éven át élnek. Az éves növények azok, amelyekre minden évben újra kell újítani az -t.

Milyen hideg lehet Kimberly Queen Fern?

Ez a gyönyörű páfrány nem szeret hideg, így a legjobb, ha a hőmérsékletet 65-80 fok között tartsuk. Ha a hőmérséklet az 60 ° C alá csökken, akkor abbahagyja a növekedést.

Milyen páfrányok vesznek teljes napot?


Sunlight . Korlátozott számú páfrány tolerálja a teljes napfényt; Azonban a gyakori öntözés és a következetesen nedves talaj kritikus. Sun -Tolerant Ferns közé tartozik a Cinnamon Fern (Osmunda Cinnamomea), amely a 24-36 hüvelyk magasságait és növeli az USDA zónákat 2-től 10.
-ig

Mi eszik a Kimberly Queen páfrányokat?

Rovarok, hogy a takarmány az páfrány fronds közé tartoznak: növényevő darazsak és Lepidoptera lárvák, bagolypille hernyó, bogarak, tücskök és szöcskék. Az év jelenlegi idején nagyobb valószínűséggel feamfly vagy Lepidoptera lárvák, mint a tücskök vagy a szöcske. páfrányok nagyon érzékenyek, és sok peszticid több kárt okozhat, mint a rovarok.

Hogyan vigyázol a Boston Fern beltéri?

-re Boston páfrányok , tartsa őket a szabadban, ha meleg, nedves éghajlaton él, vagy tartsa őket beltérben, ha hűvösebb éghajlatban él. Ha megtartja az páfrányokat beltéri, helyezzen egy párásítót közelük, így nem kiszáradnak. Víz az páfrányok rendszeresen, hogy a talajuk mindig nedves, de nem nedves.