Mi örökölte a szélet?

örökölje a -ot, hogy a az 1925. július 10-én és július 21-én, 1925. július 21-én és július 21-i "majom" tárgyalásának kitalált beszámolója, amely 1925. július 10-én és július 21-én került sor. A középiskolai tudomány osztály, ellentétben a Tennessee állami joggal.Itt van, mi örökölte a szélet az összefoglalóról?

1920-Tennessee tanár Bertram Cates (Dick York) a perbe megsértése Butler törvény egy állami törvényt, mely megtiltja az állami iskolai tanárok a tanítás fejlődése helyett a kreacionizmus. Rajzoljon intenzív nemzeti figyelmet a médiában az író E. K. Hornbeck (Gene Kelly) Jelentés, A nemzet vezető ügyvédjei közül kettő fejét fejezi be: Matthew Harrison Brady (Fredric March) az ügyészségért, és Henry Drummond (Spencer Tracy) a védelemért.

Továbbá, aki meghalt a szél öröklésében? Bryan meghalt az alvásában öt nappal a tárgyalás után. Az Death meghallgatásakor Darrow megjegyezte, hogy " meghalt egy Busted Belly-t". -ben örökölje a -ot, Brady összeomlik, és meghalja a -et, miközben megpróbálja bezárni az érvét, és Darrow híres szavai Hornbeckbe mennek, aki azt mondja, hogy Brady " meghalt egy BURED BELLY".

egyszerűen így, mi a fő konfliktus a szél örökölésében?

fundamentalizmus vs. Bár a tárgyalás öröklése a szél érinti csata között a kreacionizmus és az evolucionizmus, egy mélyebb konfliktus áll fenn a felszín alatt. Drummond rámutat erre az alapvető kérdésre, amikor megkérdezi a fiatal tanúja Howard-ot, hogy hisz-e Darwinban.

Mi történik a szél öröklésének végén?

Az utolsó dolog, amit az az -ben történik, az örökölje a -ot, miután az összes Yakkity-Yak, csendes akció. Drummond egyrészt a Bibliát veszi fel, Darwin a fajok eredete a másikban, kiegyensúlyozza a két könyvet.

hány oldal örökölje a szélet?

próbája római cirkusz volt. A Gladiators a század két nagy jogi óriása volt. Mint két bika elefánt, lezárt halandó harcba, megrázta és zúgott szétválasztott és visszaélések.

Termék részletek.
ISBN-13: 9780345501035
Pages: 144
Sales rang: 312.907
termék méretei: 5,13 (w) x 8,00 (h) X 0,32 (d)

Mi volt az inspiráció az írás iránt, hogy örökölje a szélet?

Mi volt az inspiráció a könyv írásához? Jerome Lawrence és Robert E. Lee írta. Ez a Scopes Monkey Trial alapul, ahol az iskolai tanár az emberi evolúció tanításával történt.

Mit jelent a Rachel a szél örökölésében?

örökölje a szél
Ő egyfajta és szelíd személy, aki nem szereti a vitát. Rachel egy másodlagos iskolai tanár és a Bert Célok közeli barátja. Ideges és bizonytalan önmagában, mert soha nem volt a börtönben, és mert tudja, hogy az apja a elutasítja a látogató catait.

Hogyan változik a Rachel a szél örökölésében?

Ő is iskolaigazgató is, de az elején meg van győződve a szél örökölésében, hogy Bert rossz volt abban, hogy megsértette a törvényt, hogy tanítsa Darwin. Nem olyan halott a darwinizmus ellen, mint néhány más ember. Lásd, az Rachel -et nagymértékben befolyásolja Jeremiás Brown tiszteletes, nagyon erős apja.

hol van EK Hornbeck?


örökölje a szél
a harmincas évek közepén, E.K. A Hornbeck egy ragyogó újságíró a Baltimore Herald számára, és elküldi a Hillsboro-nak, hogy fedezze a Cates tárgyalását. Karakterjei a H. L. Mencken-i tulajdonságokkal rendelkeznek, a Baltimore Sun újságkollójával, aki lefedte a Scopes Trial-t.

Ki a Bert Cates?

Bertram " Bert " Cates , egy hillsboro középiskolai tanár 20-as években, akik megtanították az evolúció elméletét az osztálytermekben betöltött állami törvény megsértésével. E. K. Hornbeck, a fiktív Baltimore Herald újság riportere. Fiatal, szarkasztikus, cinikus, és mélyen ellenzi a vallási meggyőződést.

Ki Mr. Meeker örökölje a szélet?

Meeker - A Hillsboro Courthouse Bailiff. Meeker lehetővé teszi a börtöncellájából és a viccekből, hogy a Cates veszélyt jelent a közösség számára. Mrs. Brady - Matthew Harrison Brady felesége.

Ki a szerző szerzője a szél?

Robert E.Lee
jerome lawrence

örökli a szél egy könyvet?

örökölje a szél : A legnagyobb tárgyalóterem erős drámája a század legnagyobb tárgyalóteremben: Jerome Lawrence, Robert E. Lee: 9780345466273: Amazon.com: könyvek .

Mi a beállítása örökölje a szélet?


Hillsboro
United States

Milyen műfaj örökölte a szélet?

Dráma
Trial dráma
Történelmi dráma

Melyik évben örökölte a szélet?

1925

Mit jelent az arany táncos?

Az Golden Dancer szimbolizálja a -t, hogy a városlakók és Brady úgy gondolta, hogy a teremtés tökéletes volt, és hogy semmi más nem helyettesítheti, vagy ugyanolyan "szinten" lehet. Drummond tudta, hogy ki sok a probléma, hogy az érintett kreacionizmus, mint ahogy az arany táncos volt kitéve, amikor kitört.

Mit csinál Howard hívja Melindát és a családját?

Feltételek ebben a készletben (14) Mit csinál Howard hívás Melinda és a egész család ? Howard hívja a férgeket vagy zselé blobs.

hol örökölte a forgatott szélet?


A szél (1960) egy abszorbeáló liberális "üzenet" film, amely részben kitalált formában, a híres és drámai tárgyalóteremben, a híres és drámai tárgyalóteremben (az 1925-ös nyáron az Dayton -ben, Tennessee ) Két híres ügyvéd (Clarence Darrow és William Jennings Bryan) között.

hol van Henry Drummond örökölje a szélet?

Henry Drummond . A hírhedt bűnügyi védelmi ügyvéd Henry Drummond megérkezik Hillsboro-be, amely az ateista, de elhagyja, miután elvesztette a tárgyalást, mint hős. A közönség és mdash; és sok városiak és mdash; Drummond meggyőző esetet biztosít az emberi lény jobb oldalára.

, aki a Brown tiszteletes?

Meghasznosítás Jeremiah Brown karakterelemzés. Hillsboro's & Ldquo; vallási vezető, & rdquo; Levelend Brown , Rachel apja, egy tűz- és kénnyíró keresztény, aki úgy véli, hogy a bűnösök, mint a Cates, át kell küzdenie a Hellfire és a gyötrelem.