Lehet egy napozószoba hálószoba?

Az Sunroom használatával extra hálószobás
Ha szüksége van egy tartalék hálószoba a vendégek számára, fontolja meg az Sunroom használatát. Míg az Sunroom nem lehet az első gondolatod, ez a tér jól működik egy extra hálószobához . Ha a hely nem probléma, akkor az Can hangulatos légkört teremt a vendégek számára az Sunroom használatával, mint egy extra hálószobás .Itt van, mennyibe kerül a napozószoba egy szobába?

Sunroom költség négyzetméterenként & amp; Típus

típus Anyagár Munkaöltség Munkaöltség
Négyszektor $ 15,000 - $ 55.000 $ 7,000 - $ 20,000
Háromszezon szoba $ 5,000 - $ 30,000 $ 4,000 - $ 10,000
Glass Szolárium $ 20,000 - $ 50,000 $ 10,000 - $ 25,000
Télikert $ 8,000 - $ 60,000 $ 2,000 - $ 20,000

Ezt követően kérdés az, tud fordulni egy étkező egy hálószoba ? Néha szükség van az -re, hogy a egy kis apartman étkezője egy hálószobába . Az, hogy az étkező -et meglévő falak veszi körül, vagy egy nyitott alaprajz része, tervezési tényező, amely figyelembe veszi a befogadó hálószobás elrendezést.

Ezt követően is megkérdezheted, aludhatsz egy napban?

Háromszezon Switrooms nem égik az éghajlatváltozás, így érzékenyek a hőmérsékleti ingadozásokra. A túl hideg vagy túl meleg szoba nem elősegíti az alvás -t.

egy napozószoba, amely megéri a pénzt?

A fő aggodalom Sok embernek van-e az, hogy egy Sunroom hozzáadása értéke értéke. Nincs helyes válasz erre, mert az IT a lakástulajdonos igényeitől és költségvetésétől függ. A személyes élmény és életstílus értékét kapsz egy télikert kívül lehet megfizethetetlen.

Mi a jó méret a napellenzők számára?

A 14-by-18 láb felül kell elegendő helyet, hogy elférjen egy loveseat, két szék és egy kisasztal. Egy 18-by-18 láb tér legyen elég tágas egy nagy kanapé, fotel, fotel, dohányzóasztal, televízió állvány, és vége tábla. Ezek az dimenziók is illeszkedés 42 hüvelykes televíziós képernyőkhöz.

milyen nagy egy normális napozószoba?

Népszerűbb Méretek 10 'x 12' és 16 'x 24' között, valamint az méretű sokféle méretű, hogy bármilyen meglévő fedélzetre vagy betonlapra illeszkedjen.

Szükségem van egy engedélyre, hogy építsen egy napozószobát?

Mi volt egy Sunroom épült. Igen, az -nek szüksége van egy -re. Minden önkormányzat különböző szabályokkal rendelkezik; Ez a zónától függ; Épület kód Bylaws a területen belül. Ha az alkalmazás nem felel meg a City Zoning Bylaws-nek, akkor a szabályozás módosítására vonatkozó eltérést kérhet.

Hogyan tartja a téli napsugárat?

Kis, gyors javítások a három szezon szobájának melegedéséhez
 1. Adjunk hozzá vastag szőnyeget és szőnyegpadot a padlóra.
 2. használjon térfűtőt vagy elektromos kandalót, hogy melegítse a szobát, amikor használatban van.
 3. lógott hőszigetelt drapériák a napozóablakok felett.

hogyan télen télen?


Hangulatos
 1. Helyi fűtés vagy elektromos kandalló telepítése Ha a napközépe állandóan hideg.
 2. réteg A padló blokkolja a hideget.
 3. Add Dobja párnákat, amelyek kültéri minőségű szövetekkel készültek, amelyeket télen és nyáron használhatunk.
 4. Helyezze a plüsset a kanapé hátulján és a székek hátulján, hogy könnyen megragadhassanak.

A napozószoba hozzáadja a házat?

SHANGOOMS Növelje az Home Square Footage F
-t Több helyen szórakoztató vagy tárolási tárgyak, hozzáadása Több négyzetméteres felvétel az otthonába növeli az otthoni értékét, végül . Ha Ön Add Sunroom , Ön Add Livable Square Footage. Lényegében az új Sunroom egy új szoba az Home -hez, így az Home nagyobb.

Hogyan szigetelsz egy napozószobát?

Hogyan szigetelésére Sunroom
 1. Telepítse párazáró tartják a nedvességet, és a páralecsapódás le a szigetelést, födémgerendák és az alján a padló anyaga.
 2. Seal fel alatti oldalán, a padló kívülről némi dróthálót, hogy tartalmazza a szigetelést, és tartsa a kis fickók fészkelési bele.

Hogyan tarthatom meg a napközpontomat?

Hogyan tartsuk meg a napozóágyat Cool
 1. tömítés szivárgása a kereteken. Használjon tiszta tömítést, vagy adjon hozzá az időzítést a keretek körül, hogy megakadályozza a levegő szivárgását.
 2. az ablakok árnyalata. A színezés csökkenti a napfény intenzitását, minimalizálja a vakítót, és segít blokkolni a nap ultraibolya sugarait, amelyek elhalványulhatnak bútorokat.
 3. fedezi az ablakokat.
 4. adjon hozzá mennyezeti ventilátort.

Mi a hely a napozószoba?

Sunroom : Ez a fajta szoba (más néven szolárium vagy konzervatórium) egy üvegedényes lakóterület, amely jellemzően a házhoz kapcsolódik és hozzáférhető beltéri. Úgy tervezték, hogy az enyhe időjárás során további lakóterületként működjön.

hogyan díszít egy napozószobát?


16 Sunroom Decor Ideas
 1. 01 16. Hagyja a fényt. Arteferro_decor / Instagram.
 2. 02 16. Készítsen a legtöbbet egy hangulatos térből. Megfagyos.
 3. fészer-napozóágy. A fehér Buffalo Styling Co.
 4. 04 16. fekete-fehér.
 5. megy az áramlással. Lavin címke.
 6. 06 16. Próbáljon ki egy szabadtéri kandalót.
 7. Mozgassa az irodáját "kívül" a rózsaszín pagoda.
 8. napos játék hely. Séta az otthonok között.

hogyan díszít egy kis napozószobát?

csak helyezze a választott ülést & ndash; kis kanapé, karosszék vagy néhány szék, és adjunk hozzá egy dohányzóasztalt, hogy a könyvet és a kedvenc csészét helyezzük rá. Add Hangulatos textíliák, hogy az Sunroom érezze magát Comfier: csipke függönyök, szőnyeg és pár puha párnák helyes, amire szüksége van.

Hogyan használsz napot?

 1. Higgye el, vagy sem, a napellenzők további felhasználási lehetőségeket szolgálnak fel, mint formális ülősarokként, és # 8211; A napozószoba irodai, nappali, étkező, extra hálószoba, kézműves szoba, szórakoztató terület és így tovább.
 2. , amikor a D & eacute-ban van, az RB, a természetes fény megkönnyíti az irodaterületet a növényekkel.

mi egy napozószoba egy lakásban?

Switrooms olyanok, mint egy otthoni bit játékosok. Nem kapják meg az alaprajzot, mint a nappali és a hálószobák. De fontosak, még mindig. Ezek díszíthetők és felújíthatók, hogy egymillió különböző felhasználást szolgáljanak fel.

mit tehetek az étkező helyett?

játék szoba . Ha nincs pincéje, Rumpus szoba vagy nagy garázs, fordítsa az étkező egy játék szoba . Konvertálja az asztalt egy Pingpong Court-be egy lehajtható rétegelt lemez, vagy vegyen egy önálló biliárd asztalt. Egy Tinier Dining térben adjunk hozzá egy összecsukható táblát kártyákhoz vagy társasjátékokhoz.

hogyan csinálsz egy hálószobát ketten?


Az egy helyiség két -re történő konvertálásához javasoljuk egy két megközelítést. Az első olyan állandó partíciós fal építése, amely bármely olyan fal, amelynek célja az szoba (azaz nem teherhordó fal) elválasztására tervezett fal. Ez az egy gyakoribb módszer az szoba megosztására, és ez egy meglehetősen könnyű do-it-yourself projekt vagy alacsony költségű vállalkozói munka.

Hogyan csinálsz egy szobát egy hálószobába?

Négy dolog A szobát a hálószobának kell tekinteni:
 1. bejárat: A hálószobának legalább két kilépési módszerre van szüksége, így hozzáférhetőnek kell lennie a házból (általában egy ajtón keresztül), majd van egy másik kilépés (ablak vagy ajtó).
 2. mennyezetmagasság: A hálószobás mennyezetnek legalább 7 ft magasnak kell lennie.

Hogyan csatol egy étkezőt?

Hogyan zárja be az étkező ajtaját
 1. fal az étkezőben. Távolítsa el a meglévő ajtót, keretet, burkolatot, lekvárt és hardvert.
 2. telepítse a Shoji képernyőket. Távolítsa el a meglévő ajtót és a hardvert, vagy csak tegye fel az ajtó nélküli nyílást csiszolópapírral, és finomítja a bejáratot, így sima és lezárt.
 3. lóg a francia ajtók. Az
 4. képzeletbeli alternatívát találja.